Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Το Χρονοντούλαπο |
| Συγγραφέας |
Έχω μπερδευτεί! |
| |
|
|
|
Γειαααά σας! Είμαι 19 χρόνων και θα ήθελα τη βοήθεια σας...εδώ και αρκετό καιρό μιλάω με ένα παιδί τρία χρόνια μεγαλύτερο μου. Είναι κούκλος και κόλλημα απο το δημοτικό, τραγικό το ξέρω. Αυτός συνέχεια μου μιλάει με πάρα πολλά υπονοούμενα, σε σημείο που αν έβλεπε κάποιος τα μηνύματά μας θα έλεγε ότι τα έχουμε χρόνια. Μου λέει συνέχεια να πάω σπίτι του, ενώ όταν του προτείνω να βγούμε για πρώτη φορά έξω δεν είναι πολύ θετικός. Να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω ολοκληρώσει μέχρι στιγμής και αυτό είναι που με κρατάει πίσω. Δεν είναι ότι δεν θέλω αλλά, ίσως και να ακουστεί που κλισέ, θέλω η πρώτη μου φορά να είναι με κάποιον που δεν με βλέπει μόνο σαν ένα κομμάτι κρέας...Αν και κάποιες φορές ου μιλάμε μου βγάζει κάτι πολύ γλυκό και μου δείχνει ότι ίσως και να μην με θέλει μόνο για σεξ...Το έχω υπερ αναλύσει το θεματάκι γενικά και δεν ξέρω τι να κάνω! Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου?
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Δεν θέλω να γίνω κακός, αλλά ειλικρινά πιστεύεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς τις απαντήσεις τυχαίων χρηστών του διαδικτύου για ένα ζήτημα τόσο υποκειμενικό;
|
|
|
|
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |