σπουδες απο αποσταση

τμ. Μεσογειακών Σπουδών

Συγγραφέας σπουδες απο αποσταση

Πεμ, 01 Σεπ 2016 9:39 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

alexandrastf98
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Sep 01, 2016
2

γεια σας παιδια και καλο μηνα!
1)να σας ρωτησω...γινεται να κανω εγγραφη και το πρωτο ετος να παρακολουθω τα μαθηματα εξ αποστασεως?βλεπετε εχω διδυμη αδερφη και περασε κρητη ενω εγω ροδο στο τμημα μεσογειακων σπουδων και το οικονομικο δεν μας βγαινει με τιποτα. Μπορειτε να μου πειτε τη γνωμη σας για τα μαθηματα εξ αποστασεως?

2)Αααα! και κατι ακομα:οι γλωσσες που διδασκονται ειναι αγγλικα,γαλλικα,ισπανικα,ιταλικα,εβραικα,αραβικα και τουρικα? help γιατι δεν εχω εδω και μερες απαντηση μεσω email ουτε στο τηλεφωνο απανταει η γραμματεια Shocked Confused Cool

Πεμ, 01 Σεπ 2016 6:48 pm

berserk
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Aug 27, 2016
3

Γεια σου Αλεξάνδρα,κι εγώ πέρασα εκεί.

Εννοείς να πηγαίνεις μόνο για εξεταστική και να παίρνεις τις σημειώσεις απο συμφοιτητές;
δε ξέρω αν υπάρχει ισως eclass που ανεβάζουν οι καθηγητές σε βίντεο τις διαλέξεις
κανε εγγραφή πάντως,δεν χάνουμε τιποτα

Οι γλώσσες ειναι υποχρεωτικά αγγλικά και διαλέγεις μία απο αραβικά,εβραικά και τουρκικά.Δε γνωρίζω για γαλλικα,ισπανικα,ιταλικα κατι.Οπως δε ξερω και τί συμβαίνει στη πράξη,πόσο καλα δηλαδή και σε τί επίπεδο θα μάθεις π.χ τουρκικα.

Πεμ, 01 Σεπ 2016 6:56 pm

alexandrastf98
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Sep 01, 2016
2

εχεις δικιο σ'αυτο οντως θα ειναι δυσκολο.ευχαριστω παντως για την απαντηση αμα μαθω κατι περισσοτερο θα ενημερωσω! . Happy

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Τα 46 πραγματα που αλλαζουν μετα τις ...

από katia__
Συζήτηση: Φοιτητική Ζωή Απαντήσεις: 5

Πεμ, 24 Μάϊ 2007 1:28 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics