ForzaInter έγραψε:
Στο Hellenic επικρατεί ένα οικογενειακό κλίμα θα έλεγα Έχουν αλλάξει αρκετά, πιστεύω, μέσα σε 4 χρόνια. Τέλος πάντων το προτιμώ γιατί δεν επικρατεί το χάος του GRNet...
Αν ξέρεις που θα πας στο GRnet όλα έιναι κυριλέ. Οικογενειακή ατμόσφαιρα παίζει και στο MYchat
Παράθεση:
Οικογενειακή ατμόσφαιρα παίζει και στο MYchat
MYchat εννοείς το δωμάτιο #myaegean? Πλάκα μου κάνεις έτσι? Εκτός και αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω...όπως τι ώρα μπαίνει ο κόσμος στο δωμάτιο. Γιατί ελάχιστες φορές έχω πετύχει κόσμο, και έπειτα από συννενόηση.
Παράθεση:
Αν ξέρεις που θα πας στο GRnet όλα έιναι κυριλέ
Απλά στο HellenicNet ξέρεις σχεδόν όλους τους IRCOperators και αυτό το καθιστά πιο προσιτό, δεν υπάρχει αυτό -επαναλαμβάνω- το χάος του GR
Παράθεση:
Οικογενειακή ατμόσφαιρα παίζει και στο MYchat
MYchat εννοείς το δωμάτιο #myaegean? Πλάκα μου κάνεις έτσι? Εκτός και αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω...όπως τι ώρα μπαίνει ο κόσμος στο δωμάτιο. Γιατί ελάχιστες φορές έχω πετύχει κόσμο, και έπειτα από συννενόηση.
Παράθεση:
Αν ξέρεις που θα πας στο GRnet όλα έιναι κυριλέ
Απλά στο HellenicNet ξέρεις σχεδόν όλους τους IRCOperators και αυτό το καθιστά πιο προσιτό, δεν υπάρχει αυτό -επαναλαμβάνω- το χάος του GR
Μπα. Μάθε λίγο τα ελληνικά δίκτυα www.mychat.gr
Δεν θέλω να το πάω παρακάτω σε διαμάχη δικτύων
Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για το hellenic, αφού πλέον δεν με εκφράζει, και δηλώνω ότι έχουμε δημιουργήσει ένα καινούριο, πολύ φιλόδοξο δίκτυο Η ιστοσελίδα του νέου δικτύου είναι www.hellaschat.org . H σελίδα, καθώς και το δίκτυο βρίσκονται σε στάδιο ανάπτυξης , γιαυτό παρακαλούμε την ανοχή σας Φιλοδοξούμε να γίνει ένα ζεστό μέρος για όλους!
Σχετικα με τα chat...δεν γνωριζω τι εχει ειπωθει και off-the-record...Παντως ειμαι εδω για να προτεινω ενα Ζεν-φιλοσοφια-ποιηση club μεσα απο το myaegean στο irc, ακουσα κατι για Παρασκευη...μετα τις 10 εγω θα ειμαι εκει..οποιος θελει ερχεται και καλα θα κανει να φερει και φιλους του...ειστε ετοιμοι για κατι διαφορετικο?? φορεστε ζωνες και απογειωνομαστε!!
ρεεεε εδώ είπαμε να μπούμε στο chat του forum και εσείς κάθεστε και λέτε για όλα τα άλλα chats.Αντε μπείτε και φέρτε κόσμο.Τώρα που το ανακάλυψε και η σάμος ποιος μας ποιάνει
Αν και θα το γνωρίζετε -πια- όλες και όλοι,
είναι καλό να το περάσουμε και εδώ, για να παραμείνει ως πληροφορία πιο "επίσημη".
Το επίσημο#myaegean κανάλι, στο οποίο μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας από τη σελίδα: http://my.aegean.gr/web/chat.html βρίσκεται στο διεθνές δίκτυο Freenode που υποστηρίζει ανοιχτές κοινότητες και πρότζεκτς που πρεσβεύουν διάθεση προσφοράς σε παγκόσμιο επίπεδο. Για εμάς ως ευρύτερη πρωτοβουλία και κοινότητα, μια τέτοια τιμή και συμμετοχή σε αυτόν τον χώρο, ήταν και είναι ιδιαίτερα σημαντική.
Στο κανάλι μπορούν να γίνοναι διάφορες συζητήσεις και κουβεντούλα άμεση, ενώ κατά καιρούς μπορεί να οργανώνοναι πιο στοχευμένα "καλέσματα-ραντεβού", για συναντήσεις ή μίνι συνελεύσεις-συζητήσεις γύρω από κάποιο θέμα.
Για παράδειγμα, συνήθως κάποιες από τις Συναντήσεις-Meetups συζητούνται ώστε να συντονιστούν οι ημερομηνίες κλπ και από το chat room εδώ.