Υπάρχουν κοπέλες στη Μυτιλήνη που να τους έχει τύχει να περπατήσουν ξυπόλητες είτε γιατί τις πόνεσαν τα παπούτσια, είτε για άλλους λόγους; Μια φίλη το έκανε διανύοντας μεγάλη απόσταση, από τη Νομαρχία μέχρι τη το ναυτικό όμιλο επειδή την είχαν πιάσει τα παπούτσια και από τότε της αρέσει και το κάνει συχνά όπου μπορεί υποστηρίζοντας πως είναι ωραία η αίσθηση... Το έχετε δοκιμάσει και αν ναι πού; Σαν αίσθηση σας άρεσε;
Ακούω εμπειρίες και απόψεις...
Ναι καλέ..είναι ωραία! Εγώ το έχω κάνει αρκετές φορές αλλά όχι στην Μυτιλήνη ακόμα! Μετά από ένα σχολικό party που γυρίζαμε με μια φίλη μου με τα πόδια σπίτι της..μετά από 6 συνεχόμενες ώρες χορού και ορθοστασίας με ψηλοτάκουνα ήθελα να "ελευθερώσω" λίγο τα πόδια μου! Και όταν γυρνάω από παραλία πολλές φορές δεν φοράω τις σαγιονάρες..η απόσταση είναι κοντινή για το σπίτι αλλά περνούσα από κεντρικό δρόμο..Και γενικά από μικρή στο σπίτι στο χωριό έχουμε μεγάλη αυλή και ποτέ δεν μου άρεσε να φοράω παπούτσια..και δεν το κάνω ούτε τώρα!
Mayra έγραψε:
Ναι καλέ..είναι ωραία! Εγώ το έχω κάνει αρκετές φορές αλλά όχι στην Μυτιλήνη ακόμα! Μετά από ένα σχολικό party που γυρίζαμε με μια φίλη μου με τα πόδια σπίτι της..μετά από 6 συνεχόμενες ώρες χορού και ορθοστασίας με ψηλοτάκουνα ήθελα να "ελευθερώσω" λίγο τα πόδια μου! Και όταν γυρνάω από παραλία πολλές φορές δεν φοράω τις σαγιονάρες..η απόσταση είναι κοντινή για το σπίτι αλλά περνούσα από κεντρικό δρόμο..Και γενικά από μικρή στο σπίτι στο χωριό έχουμε μεγάλη αυλή και ποτέ δεν μου άρεσε να φοράω παπούτσια..και δεν το κάνω ούτε τώρα!
Καλό μου ακούγεται... Ναι όντως αυτό με την αίσθηση ελευθερίας το έχω ακούσει και φαντάζομαι ότι ισχύει... Το έχεις δοκιμάσει και στο άσχετο, εκτός τη παραλία, ή μόνο όταν σε στενεύουν τα παπούτσια τα βγάζεις; Τώρα που το λες, στην αυλή έβγαινα μικρός κι εγώ ξυπόλητος, αμυδρά το θυμάμαι και μου άρεσε η αίσθηση της ανεμελιάς... Σκέφτομαι να το ξαναρχίσω! Περπάτησες μεγάλη απόσταση για το σπίτι μετά το πάρτυ;
Mayra έγραψε:
Γεια σου Mayra! Είναι τέλεια η αίσθηση συμφωνώ απολύτως μαζί σου! Κι εγώ καλοκαίρι παντού και σχεδόν πάντα ξυπόλητος κυκλοφορώ και το ευχαριστιέμαι! Η αίσθηση της ελευθερίας δε συγκρίνεται με τίποτα. Περπατάς πάντα ξυπόλητη στην αυλή κι όταν γυρνάς απ' τη παραλία; Το κάνεις και σ' αλλα μέρη; Εγώ πολλές φορές πηγαίνω ξυπόλητος ακόμα και για καφέ!