Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Επιλογή ξένης γλώσσας μεσογειακών σπουδών |
|
|
τμ. Μεσογειακών Σπουδών |
| Συγγραφέας |
Επιλογή ξένης γλώσσας μεσογειακών σπουδών |
| |
|
|
|
Καλησπερααα κάποιος από μεσογειακών σπουδών :3
Είμαι καινούργιος και δεν ξέρω ποια ξένη γλώσσα να διαλέξω αραβικά τουρκικά η εβραϊκά
Μαρεσουν τα αραβικά ,αλλά δεν ξέρω αν στο πανεπιστήμιο είναι δύσκολα; εύκολα ; Οι καθηγητές γενικά η δεν παίρνας με την καμία την ξένη γλώσσα 😂οποίος γνωριζει
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Themistoklissssss έγραψε:
Καλησπερααα κάποιος από μεσογειακών σπουδών :3
Είμαι καινούργιος και δεν ξέρω ποια ξένη γλώσσα να διαλέξω αραβικά τουρκικά η εβραϊκά
Μαρεσουν τα αραβικά ,αλλά δεν ξέρω αν στο πανεπιστήμιο είναι δύσκολα; εύκολα ; Οι καθηγητές γενικά η δεν παίρνας με την καμία την ξένη γλώσσα 😂οποίος γνωριζει |
Φίλε μας, υπάρχουν αφιερωμένοι χώροι (sub-forums) για κάθε τμήμα, άρα και για το Μεσογειακών Σπουδών.
Αν οι ερωτήσεις σου αφορούν στο συγκεκριμένο τμήμα ή στο Πρόγραμμα Σπουδών του, είναι ορθότερο να ρωτάς εκεί και όχι στις γενικού τύπου συζητήσεις, για να αποφεύγεται περιττή χάωση και να μπορούν να βοηθούν όλοι όλους, πιο απλά και εύκολα. Για αυτό είναι άλλωστε τόσο "τακτοποιημένη" η διάρθρωση των forums/fora εδώ στην πύλη!
Ξεκίνα από εδώ και μπες-δες στο συγκεκριμένο sub-forum του τμήματός σου που υπάρχει εκεί: http://my.aegean.gr/web/forum-rhodesuni.html
Καλή επιτυχία!
[ **update** το topic/νήμα συζήτησης μετακινήθηκε στο σωστό sub-forum για καλύτερη οργάνωση ]
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |