Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε |
| Συγγραφέας |
Ένα μικρό καλωσόρισμα... |
| |
|

NELINA
Ψαρούκλα

Jun 06, 2007
8
|
|
Ευχαριστώ πολύ για το εγκάρδιο καλωσόρισμα σας και να είστε σίγουροι ότι η συμμετοχή μου θα είναι όσο πιο ενεργή μπορέσω! κι αυτό γιατί θεωρώ αυτή την προσπάθεια άξια συγχαρητηρίων!ήταν κάτι που πραγματικά μας έλλειπε! καλή μας συνέχεια!!!
|
|
|
|
| |
|

maggy
Ψαρούκλα

Jun 12, 2007
7
|
|
καλησπέρα σε όλους!!!  :DΕίμαι νέο μέλος στην παρέα σας!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Έφερες μαγιώ????
Καλωσόρισεεεεεςςςς!!!!
Λοιπόν, μιας κ είναι καλοκαιράκι, όλοι οι "νεοφερμένοι" να φέρνετε και το "εικονικό" σας μαγιώ! Για να τσαλαβουτάμε!
τι, έτσι θα σας αφήναμε?
Εμπρός!! Κι ας έχουμε εξεταστικές και άλλα τρεξίματα.. λίγο χρόνο να ξεκλέψουμε για να κολυμπήσουμε στα ...δικτυακά νερά!!
maggy, καλώς ήρθες στην παρεούλα! Feel free να σε βλέπουμε και να τα λέμε τακτικά! Κι όπως είπαμε, καλή διάθεση και φύγαμεεε!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ενα μεγάλο καλωσόρισμα στη νέα φίλη μας τη Maggy! Μπες κι εσύ στην παρέα μας δυναμικά! Θα βρεις πολλούς φίλους εδώ
|
|
|
|
| |
|
|
|
GEIA XARA!PRWTOETIS STI DIOIKISI EPIXEIRISEWN XIOY DEN XERW TI PAIZEI ME TI SXOLI MOU KAI EPEIDI DEYTERO PTYXIO THA EINAI KAI TI XIO THA TI VLEPW MONO STIS EXETASTIKES THELW NA GNWRISW ATOMA APO XIO!!!!!!!!!KATATOPISTE ME!!!!!!!!!KALWS SAS VRIKA!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Γεια και χαρά σου φίλε μας aprovleptos!!
Καλωσόρισες στην παρεούλα μας!!!
Ελπίζουμε να σε κατατοπίσουμε γενικά όσο μπορεί ο καθένας και να βρεις εδώ μια όμορφη γωνίτσα!! Κυκλοφόρησε στις σελίδες και μη διστάσεις να ρωτήσεις ή να μας στείλεις σχόλια ή προτασούλες/ιδέες!
Όσο μπορεί ο καθένας θα συνεισφέρει!!
Θα σε παρακαλούσα επίσης, να αποφεύγεις όσο μπορείς τα greeklish, για να είναι λίγο πιο ευανάγνωστα τα κείμενα, και να μην γράφεις με κεφαλαία.. στη γλώσσα του ιντερνετ, σημαίνει πως "φωνάζεις"! Δεν νομίζω πως έχεις πρόθεση να φωνάζεις όμως, εε?
Και πάλι καλωσόρισες φίλε μας!!! get on board και φύγαμεεεε!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Το καλοκαίρι φέρνει νέα μέλη!! Καλώς μας ήρθες φίλε aprovleptos!!
Φυσικά μπορείς να έρθεις και στο πάρτυ που θα γίνει στο Πόρτο Ράφτη, όπου ενδέχεται να γνωρίσεις και παιδιά από τη Χίο, αλλά και να γνωρίσεις και κόσμο από άλλα νησιά!!
Εύχομαι καλή παραμονή και θα χαρούμε να σε διαβάζουμε και στο φόρουμ!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Έγινε επεξεργασία από τον/την Diotima στις Δευ, 20 Σεπ 2010 10:08 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Γεια και χαρά σου αγαπητή μας Diotima!!
Καλώς όρισες και εδώ στην παρεούλα μας!!
Aegean-Uni-Fan-Club είσαι, απ'ότι κατάλαβα, χιχι!
Θα χαρούμε να σε βλέπουμε εδώ και να τα λέμε!! Υπάρχει μεγάλη ζωτικότητα από όλους απλώς χρειάζεται να την "ανακαλύψουμε" μέσα μας, έχω την εντύπωση!!
Όσο για τη διεπιστημονικότητα, αυτό είναι κάτι που είναι στο χέρι μας να το τονίσουμε! Είναι ίσως το μέλλον, μιας και το μέλλον "συνδέει" πάρα πολλά πράγματα. Ο "ανοιχτός" άνθρωπος με ανοιχτό νου και δυνατότητα να αφουγκράζεται γύρω του και να γνωρίζει διάφορα, είναι κάτι πολύ χρήσιμο, κάτι που το γνωρίζουν όλες οι μεγάλες εταιρείες και οργανισμοί.. Καιρός να μπει κ η Ελλάδα σε μια τέτοια φιλοσοφία...
Φόρεσε την καλύτερή σου διάθεση, και ελάτε να τα λέμε!!
Welcome again! keep communicating!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γεια σας παίδες,
Εγώ πάλι είμαι από τους απόφοιτους.
Έμενα και σπούδαζα Μυτιλήνη 5 χρόνια στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας εεε και ναι, το πήρα.... το πήρα το πτυχίο, τώρα θα με βρείτε Θεσσαλονίκη να εργάζομαι σκληρά  στον τομέα της Διαφήμισης
Τι άλλο να πω τα φοιττητικά μου χρόνια θα μου μείνουν αξέχαστα και αποτελούν μεχρι στιγμής το ομορφότερο τις καλύτερες μου αναμνήσεις.
Εσείς που σπουδάζετε... Enjoy it!
Γιατί μετά στην επααγελματική σταδιοδρομία έρχονται αρκετά χαστουκάκια! Αισιοδοξία χρειάζεται τελικά!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |