ειμαι εισαι ειναι ειμαστε ... ερωτευμένοι? πως θα μαθω?

Ψυχολογία - Ανθρώπινες Σχέσεις

Συγγραφέας ειμαι εισαι ειναι ειμαστε ... ερωτευμένοι? πως θα μαθω?

Κυρ, 12 Αύγ 2007 10:43 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

danny
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα

Ποτε δεν καταφερα να καταταλαβω αν ενα προσωπο που με ενδιαφερει ίδη, το ενδιαφαιρω και γω. Δηλαδη εστω ότι απο καιρο ψιλο κοιταζω καποια, ε τοτε κατα 90% πεφτω σε εσφαλμενα συμπερασματα ειτε λογο ανασφαλειας ειτε αντιθετα, αν παλι δεν με ενδιαφαιρει μια κοπελα αλλα την ενδιαφαιρω εγω το καταλαβαινω πολυ ποιο ευκολα.
Για αυτο θα ελεγα να μιλησουμε για τις εμπειριες μας και να αναφερουμε τα "σημαδια" ετσι ωστε να μην πηγενουμε ξυπολιτοι και τυφλοι οταν ερωτευομαστε.

sory για την ορθογραφια αλλα δεν ειμαι στο πισι μου και δεν εχω ορθογραφο. τι τραβαμε και εμεις οι δισλεξικοι Sleepy

Κυρ, 12 Αύγ 2007 10:57 am

danny
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2005
514

Γεια παραδειγμα,

φετος εχω προσεξει μια φιλη, δεν ξερω αν την ενδιαφερω αν και την εχω πιασει να με κοιτα με ματι καρφι. κατα τα αλλα μου φερεται με μεγαλη ικοιοτητα αλλα ετσι φερεται με ολους αν οχι με τους περισσοτερους. Δεν θελω να κανω κατι αν η κατασταση δεν ειναι σιγουρη γιατι δεν θελω να διακινδυνεψω την σχεση μου μαζι της. Ειμαι ανικανος να καταλαβω αν την ενδιαφερω γιατι λογο της καταστασης μου μαλλων μεγαλοποιω καταστασεις στο μυαλο μου που μπορει εκεινη να μην τις εχει προσεξει καν. Οι ματιες ειναι το ιδιο συμαντικα σημαδια παντα? Μηπως οταν καποια σε γνωριζει καλα δεν αισθανετε περιεργα στο να σε κοιτα και κανει καταχρηση? Μηπως ειναι ακομα ενα φιλικοερωτικο παιχνιδι που παιζεται απο αντιπρωσοπους των αντιθετων φιλων για πλακα? Confused

Πεμ, 23 Αύγ 2007 3:54 pm

Iceman066
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Aug 22, 2007
25

Τι πιστεύω εγώ γι 'αυτό...έχουν αλλάξει οι εποχές και όλοι λίγο πολύ έχουμε γίνει απαιτητικότεροι...έχει χαθεί και το φλερτ heart beat ...και έρωτας πλέον είναι πιο μυστηριος...Πιστεύω,σαν αντρας,πως το αντίθετο φύλο έχει γίνει πολύ απρόβλεπτο...σε τέτοιο σημείο που μας κάνει να αναρωτιόμαστε...''Τι θα γίνει ΑΝ..?και ΑΝ δεν τις αρέσω...''πχ
Το ΑΝ είναι σίγουρα αυτό που κάνει ολο τη φάση να μπλέκει...
Επειδή όλα είναι μια απόφαση..και επειδή όλα γίνονται,πιστεύω πως αν είσαι ο εαυτός σου(να είσαι ειλικρινείς όπως πρεπει Sly )και βγάλεις αυτό το ΑΝ από τη ζωή σου...με λίγο πείσμα και θάρρος θα στρώσεις τα μονοπάτια του έρωτα με ροδοπέταλα.... Coolheart beat

αυτό πιστεύω εγώ.... drink some beer
~~Ο έρωτας δεν έχει σημάδια~~

Παρ, 24 Αύγ 2007 4:50 pm

zero_tolerance
Έμπειρος
Έμπειρος

Mar 20, 2005
349

Εγώ λέω πως αμα θές να κάνεις κάτι με μιά κοπέλα πρέπει να της μουντάρεις ντρόμπρα και ειλικρινά! Απο κεί και ύστερα είναι δικό της θέμα. Άλλωστε είναι καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες.

Παρ, 24 Αύγ 2007 6:31 pm

danny
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2005
514

Συμφωνώ ότι πάντα πρέπει να προσπαθείς αλλά και πως στον Ο έρωτας δεν έχει σημάδια, αλλά δεν θα ταν πάντα καλύτερα να ξέρεις πού πατάς Question
Θυμάμαι που όταν είπα να την πέσω σε μία κοπέλα που μου τραβούσε το ενδιαφέρον όταν μου χαμογέλασε με κάποιον τρόπο κατάλαβα πως και αυτή γουστάρει και αυτό με βοήθησε στο να επεκταθώ αν ενωήτε Cool

Σαβ, 25 Αύγ 2007 11:34 pm

Iceman066
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Aug 22, 2007
25

Το θεμα ειναι να μην διστασεις. Smile ..να μην αναρωτηθεις τις συνεπειες...να μην το δεις ματαιοδοξα Confused ....Δωσε στον εαυτο σου την κρυμμενη αυτοπεποιθηση του και θα πανε ολα καλα... Poke Tounge

Τετ, 29 Αύγ 2007 12:43 am

Roxane
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Jun 06, 2007
49

Τί κακό κι αυτό με τους ανεκπλήρωτους έρωτες...

Το θέμα είναι να ξέρεις να παίρνεις αυτό που θέλεις....

Σαβ, 01 Σεπ 2007 12:18 am

gaidoura
Έμπειρος
Έμπειρος

Jun 03, 2006
239

Βασικά δεν έχει τίποτα ούτε η εποχή μας, ούτε κάποιο από τα δύο φύλα...Όταν σας αρέσει εσάς κάποια/ος αφήνετε να είναι ξεκάθαρο;Πόσο μάλλον μια γυναίκα που κατά κανόνα θέλει να τη διεκδικήσεις και προσπαθεί να σε βάλει σε αυτό το τριπάκι...Η δική μου συμβουλή, λοιπόν, αγαπητέ Danny, δεν έχει σχέση με το πως θα το καταλάβεις...Βρες έξυπνους τρόπους διεκδίκησης (οχι, δεν είναι δεδομένοι, πάνε ανάλογα με την κοπέλα) και μετά κάνε μια κίνηση ξεκάθαρη...και στο κάτω κάτω αν δε θέλει εκείνη χάνει Smile

Σαβ, 01 Σεπ 2007 2:15 am

danny
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2005
514

Καλά το πρόβλημα με την συγκεκριμένη ήταν ότι κάνουμε παρέα χρόνια και μπορεί να μην πιστεύω ότι θα μπούμε να είμαστε φίλοι ποτέ χωρίς να βλέπει ο ένας τον άλλο ως αντιπρόσωπο του άλλου φύλου δεν θα θελα να χάσω την παρέα της. Και για αυτό ήθελα να κινηθώ μόνο αν ήμουν σίγουρος.
Παρόλα αυτά αυτό το χρησιμοποίησα πιο πολύ ως παράδειγμα.
Διάβασα και πρόσφατα ένα βιβλίο σχετικά με την γλώσσα του σώματος και ήταν λέει εκεί μια τύπισα που μπορούσε να καταλάβει τις ερωτικές διαθέσεις των άλλων από κάποιες κινήσεις τους. Παρατήρησα τότε πως όντως όταν έρχομαι αντιμέτωπος με μία κοπέλα του ενδιαφέροντος μου υιοθετώ αρκετές μάλιστα από αυτές τις κινήσεις.
Για αυτό ήθελα να ανοίξω μία συζήτηση του τύπου. Τι αντιδράσεις μπορεί να έχει ο καθένας από μας ή τι έχει αντιμετωπίσει. Δεν είναι κακό να μπορείς να γνωρίζεις αν αρέσεις η τι μπορεί να περιμένουν από σένα ώστε να μπορείς να φερθείς αναλόγος.

Ευχαριστώ πάντως για όλες σας τις συμβουλές. Δεν θα διστάσω να τις χρησιμοποιήσω με την πρώτη ευκαιρία Wink

Σαβ, 01 Σεπ 2007 9:44 pm

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Η βλακεία των περισσότερων είναι οτι περιμένουν κάτι σαν θεικό σημάδι για να καταλάβουν αν αρέσουν σε μια κοπέλα.Δεν ξέρω αν είδαν ποτέ κάτι το ιδιαίτερο(εγώ πάντως όχι και άναψα και λαμπάδα στον άγιο Φανούρι)

Λοιπόν απλά σημάδια οτι μια κοπέλα είναι ΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΔΙΑΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.

Οχι οτι είναι και ερωτευμένη αλλά κάτι παίζει βρε παιδί...

Α)Φτιάχνει τα μαλλιά της

Β)Γελάει με οτι(ΜΑ ΟΤΙ) βλακεία της πεις

Γ)Η συζήτηση κυμαίνεται στο στυλ

1-Κοιτάζουμε και οι δυο ταβάνια

2-Κάποιος βρίσκει κάτι να πει,κοιτάζομαστε στα μάτια δείχνουμε ενδιάφερον.

3-Ξανακοιτάζουμε ταβάνια

Δ)Δείχνει ενδιαφέρον για σένα και πολλές φορές οι ματιές σας στο τραπέζι του καφέ διασταυρώνονται.

Ε)Ανταλλάσει ματιές με τη φίλη της και χαμογελάει(ΣΣ:Αμα το κάνει αυτό έχεις τζακ ποτ)

ΣΤ)Δεν υπάρχει πρόβλημα με ελαφρά σωματική επαφή.Κοινός το ένα χέρι να ακουμπάει (έστω και ελαφρά) το άλλο πάνω στο τραπέζι και διάφορα τέτοια μην τα γελάτε είναι και αυτά σημαντικά.

Ζ)Υπάρχει γενικά μια ελαφρά αμοιβαία αμηχανία όταν μιλάτε.Οχι κάτι το απτό,κάτι στον αέρα.

Κοινώς απλά και καθημερινά πράγματα.Μην τον ψάχνετε σε βαρύγδουπες εξομολογήσεις.Get real.Βγείτε για ένα καφέ,χαλαρώστε διασκεδάστε και περάστε καλά.Και να μην γίνει δε βαριέσαι.

Είσαι άκυρος που δεν το έχεις καταλάβει αν:

Α)Σου κάνει 200 τηλέφωνα την μέρα.

Β)Στο έχει πει.(Ω ναι γίνονται και αυτά).

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις "Ειναι εφικτό το ταξίδι στο χρόν...

από maximos
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] (ΠΑΛΑΙΑ) Αστρονομική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Τετ, 30 Απρ 2014 11:54 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Πως ειναι οταν καταπιεζεται ενα ταλεν...

από irida
Συζήτηση: Ψυχολογία - Ανθρώπινες Σχέσεις Απαντήσεις: 8

Τρι, 02 Νοέ 2010 5:55 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Για Οσους Ειναι Στη Ρόδο meeting στις...

από Legend-x
Συζήτηση: Συναντήσεις Κοινότητας MyAegean Απαντήσεις: 12

Πεμ, 08 Απρ 2010 5:01 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Σημείωση ] ...το ονειρο μου ειναι........

από Reginaki
Συζήτηση: Το στέκι της κουβέντας... Απαντήσεις: 37

Τρι, 18 Νοέ 2008 10:16 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Οι πιο επικυνδυνες μπαταριες του κοσμ...

Συζήτηση: Επιστήμη, Τεχνολογία Απαντήσεις: 2

Κυρ, 28 Σεπ 2008 7:42 am Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics