"ποιου να το πω και να με πιστεψει?" - εμπειρίες

Το στέκι της κουβέντας...

Συγγραφέας "ποιου να το πω και να με πιστεψει?" - εμπειρίες

Δευ, 13 Αύγ 2007 7:20 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

jo-keys
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Aug 11, 2007
36

Μια ιδεα για την πισινα μας
Σου εχει τυχη ποτε να πεις την φραση "ποιου να το πω και να μην με πιστεψει" ?
Η ιδεα ειναι να γινουν αναφορες στα απιστευτα, και παραξενα που μας συμβαινουν!! Και που ξερεις μπορει καποιοι να το πιστεψουν Roll Eyes

Τρι, 14 Αύγ 2007 12:37 am

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

Γεια και χαρά σου φίλε/φίλη jo-keys!

Η ιδέα σου ακούγεται ενδιαφέρουσα αρκετά, ωστόσο, αν μπορείς να την περιγράψεις λίγο περισσότερο, ή να δώσεις ένα παράδειγμα, θα βοηθούσε πολύ να καταλάβουμε όλοι καλύτερα, ώστε να συνεχίσουμε και παρακάτω!

Επίσης, θα σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά στο "Καφεδάκι και κουβεντούλα..." ( http://my.aegean.gr/web/forum-10.html ) ή στο "Μια ιστορία θα σου πω..." ( http://my.aegean.gr/web/forum-25.html ) μήπως βολεύει να μπει το συγκεκριμένο τόπικ, για καλύτερα...

Αναμένουμε νεότερα! Big Ups

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: το τοπικ "βγήκε" ως αυτόνομο, για να αναδειχθεί καλύτερα η ιδέα..

Τρι, 14 Αύγ 2007 6:06 pm

jo-keys
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Aug 11, 2007
36

Μερικα απιστευτα πραγματα για μενα που με εκαναν να αναφωνισω την προλεγομενη φραση ηταν οταν την ιδια μερα καταφερα να πλοκαρω τον υπολογιστη, να χαλασω το σιδερο των ρουχων και να αρπαξουν τα μαλλια μου φωτια επιχειρωντας να φτιαξω σαλτσα την οποια στο τελος ειχα καψει. Happy Αν και το τελευταιο μου συμβαινει πολυ συχνα... Poke Tounge
Επισης χθες ειχα καψει το χερι μου με τα μακαρονια. "Ποιου να το πω και να με πιστεψει" ετσι κατεβηκε και η ιδεα..... Idea

Εσυ με πιστευεις Question Question Question

Υ.Γ. Και ναι τωρα που διαβασα και το "Καφεδακι και κουβεντουλα" ισως ειναι καλη ιδεα να ενταχθει εκει.

Τρι, 14 Αύγ 2007 7:26 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

DONE!!
Μετακινήθηκε το θέμα λοιπόν στο "Καφεδάκι και Κουβεντούλα" για να είναι πιο σχετικό!

...χιχι, αφασία.. Τι να πω.. πολλά κουφά πράγματα μπορεί να μας συμβούν καθημερινά που είναι απίστευτα κωμικοτραγικά, ή απλώς τραγικά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί κ άλλοι να έχουν πάθει όμοια!

Ωραίο θεματάκι!! Big Ups Xeirokrotima

Για τον Η/Υ βέβαια, δεν είναι κ τόσο δύσκολο να κολλήσει, να'ξερες πόσες φορές το έχω πάθει κ εγώ!

Για πάααμε λοιπόν!! Γράψτε κ άλλες δικές σας "κουφές και απίστευτες" εμπειρίες σας!

Τετ, 15 Αύγ 2007 10:58 am

danny
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα

Οταν ειχα πει εγω "Ποιου να το πω και να με πιστεψει" ήταν πριν απο τρια χρονακια νομιζω 'οταν την ειχα καταβρει με μια κοπελα που ειχα γνωρισει στο εξεταστικο κεντρο και πανω που την εψηνα να σου και μια φιλη της. Αρχιζουμε την ανταλαγη πληροφορειων οπως απο ποιο σχολειο είσαι, τον ταδε τον ξερεις? Λεω "ναι και κυριως απο αυτην παρεα ξερω μια κοπελα που βγαιναμε για ενα διαστημα".
Η φιλη μενει να με κοιταει και μετα απο κανα μισαωρο πεταει το απιστευτο. Shocked "ΑΑΑΑΑΑ εσυ εισαι ο ντανι ο ξενεροτος γκομενος της". Εμεινα να χασκω καθως δεν ηξερα τι να πω.
Την κοπελα ουτε που την ηξερα και απο οτι καταλαβα η φημη του ξενεροτου ειχε ταξιδεψει πολυ ας οψετε η πρωην. Οσο για την αλλη που μου χε γυαλησει ειπα να το αφησω για καμια αλλη φορα. Παντως κοριτσια δεν ισχυουν τετοιες φημες Cool

Τρι, 21 Αύγ 2007 7:50 pm

Leonidas
Έμπειρος
Έμπειρος

Jul 09, 2007
227
Τόπος: Πάτρα

ΑΑΑ!!! Ποιού να το πω και να το πιστέψει! Πρίν από χρόνια και όταν υπηρετούσα την θητεία μου στα τεθωρακισμένα! Θα περνούσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (ο Στεφανόπουλος τότε) και έπερεπε να ήμασταν "στην πέννα"! Έλα όμως που είχε ρίξει μια μπόρα τουλουμίσια και είχα γίνει παπί! Έσταζα στην κυριολεξία! Και για να αλλάξω... μόνο ένα χιτώνιο είχα! Ε! Λοιπόν! Βάζω το χιτώνιο, σκαρφαλώνω στον πυργίσκο του άρματος και στέκομαι προσοχή τσολιαδίστικη! Ο Πρόεδρος θα έχει ακόμη να θυμάται το παράστημά μου, ενώ από τη μέση και κάτω (στην αθέατη πλευρά) ήμουν με το μποξεράκι μου μόνο!

Πεμ, 23 Αύγ 2007 8:27 pm

danny
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2005
514

πάλι καλά που δεν υπήρχε περίπτωση να σου πουν για έλα πιο κοντά. Laugh Laugh

Παρ, 24 Αύγ 2007 4:42 pm

zero_tolerance
Έμπειρος
Έμπειρος

Mar 20, 2005
349

Παιδιά ακούστε και αυτό... Το ξενύχτησα χθές βράδυ και έβλεπα στο μέγκα μια γιαπωνέζικη ταινία με πολύ ξύλο και πολύ πλάκα (αν διάβασα καλά μέσα στη νύστα μου στο τέλος πρέπει να έγραψε τον τίτλο και να λεγόταν "versus")... anyway, κλείνω την tv, αφήνω το κοντρόλ στο πάτωμα δίπλα απο το κρεβάτι και κοιμάμαι... κάποια στιγμή στον ύπνο μου ακούω μια φωνή να λέει "ήρθε" και βλέπω στο όνειρό μου πως είμαι στο δωμάτιο μου ξαπλωμένος, έχει ξημερώσει ενώ ένας τυπάς σηκώνεται όρθιος μπροστά μου. Ξύπνησα αλλά όχι τρομοκρατημένος, απλά ξύπνησα ενώ είχε όντως ξημερώσει όπως και στο όνειρο... και με το που ανοίγω τα μάτια μου ακούω τον ήχο που κάνει η τηλεόραση όταν ανοίγει. Ανασηκώνομαι και όντως βλέπω πως η οθόνη της τηλεόρασης μετά απο λίγο ανάβει! Κοιτάζω μήπως και πάτησα κατά λάθος το κοντρόλ αλλά ήταν ακόμα στο πάτωμα εκεί που το άφησα!! Ε, εννοείται πως δε με ξαναπήρε ο ύπνος... (βασικά όση ώρα γράφω ανατριχιάζω κάθε 3 και λίγο).

Ξέρει κανείς απο ηλεκτρικά και για το άν μπορεί η τηλεόραση να ανάψει μόνη της;

Σαβ, 25 Αύγ 2007 4:08 am

Iceman066
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Aug 22, 2007
25

Αυτο πιστεψτε το γιατι μου συναιβει και μετα εχασα τη μπαλα..... Shocked

Μιλαμε δεν εχουν περασει 3μηνες και ακομα ανατριχιαζω στην σκεψη...
Εγινε τον περασμενο Ιουνιο,στην Χαλκιδα οπου φοιτω και συγκεκριμενα σπιτι μου.Να ηταν ξημερωματα...ναι,γυρω στις 8.00 το πρωι και εγω ειχα αυπνιες...στο διπλανο κρεβατι,κοιμοταν ο αδερφος μου με την κοπελα του(και ο αδερφος μου Χαλκιδα σπουδαζει και εχουμε νοικιασει παρεα)....Σηκωνομαι τελοσπαντων να παω για νερο...γυρνω και λεω να παιξω λιγο Play2.Καθομαι,αραζω εγω κατω και πισω μου στο αλλο κρεβατι κοιμουνται οι αλλοι...

Οπως επαιζα στο play2 ξαφνικα ακουω ενα ''Αλεξη...;''απο την κοπελια(ξεψυχισμενο...)...πεθανα εγω...γυρνω πισω...ειχε σηκωθει ορθια με ανοιχτα ματια και με κοιταζε....''Τι ειναι;'' τις λεω.....τιποτα.....

καμμια απαντηση και πεφτει ταβλα.... Poke Tounge Confused

Ξαναγυριζω και συνεχιζω να παιζω...
Μετα απο 5λεπτα....παλι τα ιδια......''Αλεξη.....;''
Γυρνω να δω...παλι η ιδια κατασταση..να με κοιτα με ανοιχτα τα ματια...και μετα να ξαναπεφτει για υπνο....

Ξαναγυριζω και συνεχιζω να παιζω...
Ξανα μετα απο μιση ωρα...''Αλεξη...;''....''τι ωρα ειναι...;''
Γυρνω εγω να δω...τις λεω την ωρα και μετα αρχισαμε να μιλαμε...λεγαμε για τις πανελλαδικες...τοτε με το σκανδαλο με τα γραπτα... Sleepy

Αφου μιλησαμε κανα μισαωρο..ειπαμε να πεσουμε για υπνο...παω στο wc...γυρναω...και ηταν ξυπνιος ο αδερφος μου...
Τελικα εγω δεν κοιμηθηκα αλλα η αλλη ειχε πεσει...
Οπως μιλαγαμε με τον αδερφο μου...μετα απο 5λεπτα ξυπναει η αλλη και την ρωταω ενα ονομα ,που λεγαμε πιο πριν που μιλαγαμε ,να το πει στον αδερφο μου......και μου λεει ''ποιο ονομα;''
Απανταω και γω....''αυτον που λεγαμε πριν...''

''Ποτε μωρε...;οταν βγηκαμε χθες;''..μου απαντησε..''οχι,οταν μιλησαμε πριν λιγο.'' της γνεφω...

''Εγω τωρα ξυπνησα!!!!Ποτε πριν;'' μου ειπε.... Wow ΕΚΕΙ ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΜΙΛΙΑ ΜΟΥ....

~~Ρε σεις παιδια...εγω με ΠΟΙΟΝ μιλαγα 1ωρα;;;;!!!!!~~ Tell Me

Oha!

Σαβ, 25 Αύγ 2007 11:03 am

danny
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2005
514

Χαχαχαχα τι γίνεται ρε παιδιά Question σας έπιασε το drink some beer και ακούω για στοιχειωμένες τηλεοράσεις και για πνευματισμούς Question ένας άλλος φίλος μου έλεγε πριν από κάνα δυο βδομάδες ότι είδε ούφο, λέτε να φταίει αυτό Question

Πάντως θα σου πω μια ιστορία παραπλήσια με την προηγούμενη μόνο που εγώ βρέθηκα στην πλευρά της κοπέλας που μόλις ανέφερες
Είχε έρθει η κοπέλα μου τότε να τα ξαναβρούμε μετά από μία έκρηξη ενοχών όπου της ομολόγησα ότι την είχα κερατώσει. μετά λοιπόν από μια φοβερή νύχτα που τα ξαναβρήκαμε ( το κέρατο δεν θα άξιζε αν δεν υπήρχε αυτή η νύχτα) και καθώς κοιμόμαστε αγκαλίτσα βλέπω ένα δυνατό όνειρο με κάτι φίλους από την σχολή και σε μία φάση ύπνου ξύπνιου ανοίγω τα μάτια μου βλέπω την κοπέλα μου και με ακούω να της λέω
- Μαρία,Question Μαρία εσύ είσαι Question Ααα όχι Ρουλα εσύ είσαι τελικά
Και να έψαχνα την κοπέλα με την οποία είχα κάνει κάτι να πεις μπερδεύτηκα ο χριστιανός αλλά όοοοοχι μια άσχετη φίλη μου γύρευα. και δεν ξέρω καν γιατί την έψαχνα.
όσο για την κοπέλα μου κλάφτα Χαράλαμπε. Sad

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Π.Μ.Σ. στην "Ιστορία, Ηθική και ...

από Bio-Tech
Συζήτηση: Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές σπουδές Απαντήσεις: 0

Τετ, 24 Μάϊ 2023 6:18 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Έρευνα αγοραστικής συμπεριφοράς καταν...

από sofia28
Συζήτηση: Ερωτηματολόγια-Questionnaires - Επιστημονική έρευνα Απαντήσεις: 0

Τετ, 05 Απρ 2023 7:18 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολή Ταινίας "Bohemian Rhapso...

από EvaDr
Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Κινηματογραφική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Τρι, 21 Μάρ 2023 4:53 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Κινηματογραφικές Cine-Ματιές - Προβολ...

Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Κινηματογραφικές «Cine-Ματιές» Απαντήσεις: 0

Κυρ, 19 Μάρ 2023 5:34 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Κινηματογραφικές Cine-Ματιές - Προβολ...

Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Κινηματογραφικές «Cine-Ματιές» Απαντήσεις: 0

Τρι, 14 Μάρ 2023 12:24 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics