|
Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε |
| Συγγραφέας |
Ένα μικρό καλωσόρισμα... |
| |
|

mpoU
Μεγάλο μολύβι

Mar 16, 2005
100
Τόπος: Ρέθυμνο
|
|
Καλοσορισες αγαπημενε μου φιλε!!!!
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
Ευχαρηστουμε για την συμβουλη
Αν και στον τομεα που σπουδαζω δεν εχω δει μεχρι στηγμης την αγορα εργασιας τοσο απετητικη οσον αναφορα την ποιοτητα της εργασιας που προσφερεται απο τους εργαζομενους του κλαδου. Βεβαια αναγνωριζω οτι το πανεπιστημιο δεν ειναι τοσο απετητικο στα dead lines.
Παντως με τετοιες συμβουλες εξεταστικη περιοδο μου ερχεται να τα παρατησω ολα και να τρεξω στην κοντινοτερη παραλια. Θα με καψεις
|
|
|
|
| |
|

agnoia
Ψαρούκλα

Jul 18, 2007
1
|
|
hello paides!!!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
agnoia έγραψε:
hello paides!!!!  |
Γεια και χαρά σου agnoia!! Καλωσόρισες στην παρεούλα του myAegean και θα χαρούμε πολύ να σε βλέπουμε και να τα λέμε!!
Ευχόμαστε καλή διαμονή και καλό... ταξιδάκι να έχουμε όλοι μας μέσα από εδώ!
keep up communicating!
Υ.Γ: Μόνο μια μικρή παράκληση, πάλι στο θέμα των Greeklish: όσο γίνεται ας τα αποφεύγουμε, όπως αναφέρεται και στους Κανονισμούς Φόρουμ!
|
|
|
|
| |
|

mpoU
Μεγάλο μολύβι

Mar 16, 2005
100
Τόπος: Ρέθυμνο
|
|
Καλώσήρθες agnoia! Συστήσου μας κιολας να ξέρουμε και ποιος/α είσαι?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ένα θερμό καλωσόρισμα κι από μένα agnoia! 'Ελα κι εσύ στην παρέα μας!
|
|
|
|
| |
|
|
|
 Χαιρομαι παρα πολυ που ανηκω στην παρεα σας και εγω...Εχω γραφτει εδω και 3μερες και εχω αποκομησει τις καλυτερες εντυπωσεις.Χαιρομαι ιδιαιτερα που στο site συναντα κανεις ανθρωπους με ενδιαφερον..και με φαντασια.Αθηναιος ειμαι αλλα Φοιτω στο ΤΕΙ Χαλκιδας στο τμημα της Λογιστικης(σε περιπτωση που θελει κανεις λογιστη...να διαλεξει εμενα...  ) και μενω εκει σχεδον αλη τη χρονια.Ασχολουμαι με τον ιντερνετ αρκετα....και τα κυριως χομπι μου εχουν να κανουν καθαρα με τη μουσικη..(παιζουμε και κανα FF αμα ψηθει η παρεα)
Ελπιζω να γνωριστουμε καλυτερα και να μοιραστουμε γνωσεις,ιδεες και εμπειριες...και να παιρναμε παντα καλα οπως παιρνω εγω τωρα στη Συρο  !!!!!!!!Τα λεμε παιδια...  για μπανιο
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλώς όρισες iceman! Σίγουρα θα έχεις ακούσει για την πολιτιστική εβδομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου που λαμβάνει χώρα κάθε 2η βδομάδα μετά το Πάσχα... φέτος αν δεν κάνω λάθος θα γίνει στη Ρόδο που χάθηκε πέρυσι... θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστούμε και απο κοντά. Προσοχή στα μακροβούτια
|
|
|
|
| |
|
|
|
Και βεβαια το εχω ακουσει,για την Ροδο δε ηξερα  αλλα σιγουρα ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια για να βρεθουμε ολοι μαζι...αλλωστε υπαρχουν αρκετα πραγματα που μπορουμε να μοιραστουμε!Ειδα και στο myspace το συγκροτημα σας....παιδια μπραβο σας...παμε γερα!Ημουν και εγω σε συγκροτημα και ημουν φωνη και κιθαρα....Παιζαμε ροκ(πιο κλασσικα) και μπλουζιες(οχι μπλουζες....blues εννοω)...Πεθαινω για PUNK man,,,,
Θα στειλω το συντομοτερο βιντεακι που παιζουμε το Blietzkrieg Bop σε ενα live στη Πρεβεζα να το απολεσεις....
~My brain is hanging apside down...~
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλως μας βρήκες!
εδιτ ή edit: ξέρω ξέρω...ξέθαψα το thread αλλά δν είδα την ημερομηνία
|