|
Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε |
| Συγγραφέας |
Ένα μικρό καλωσόρισμα... |
| |
|

Phantom
Ψαρούκλα

Sep 20, 2007
3
Τόπος: Athina
|
|
Hi paidiaEimai ena fantaraki kai ypiretw ston Eyro!!Teleyetaio stratopaido sth plath!Eimai kainourgios sayto to forum kai h alitheia einai oti emeina afwnos me to poso organwmeno kai filiko einai!Eyxomai na kanw parees kai filies me ta paidia edw mesa kai na vrw ayto pou psaxnw toso kairo...mia kopela h prwth mou agaph gia thn akriveia kai ayto to forum einai h monadikh mou elpida na thn ksanavrw alla akoma kai an den ginei ayto na eiste sigouroi oti den prokeite na ksekolhsw apo to site
YG:H Ellada einai asfalhs me emena sth skopia!!
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
Καλώς ήρθες Phantom στην παρέα μας, ελπίζω ότι θα σου αρέσει εδώ και ότι θα μας βρεις αρκετά φιλικούς,
αν και δεν ξέρω πως θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε με το θέμα κοπέλα.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλώς ήρθες φίλε!!
Γενναίο αυτό που κάνεις...
Εύχομαι να είναι μέλος εδώ και να "συναντηθείτε"...
Καλή τύχη!
|
|
|
|
| |
|

Alexia_gr
Ψαρούκλα

Sep 25, 2007
3
Τόπος: Εύβοια
|
|
Καλώς σας βρήκα!
Σήμερα μπήκα στην παρέα σας!
Αν και δεν αποτελώ πλέον φοιτήτρια (πρόσφατα αποφοίτησα)
Μπαίνω πλέον στην κατηγορία ψαχνώντων για εργασία.
Τελείωσα Διδακτορικό Βιοχημεία και παρ'όλο που νόμιζα ότι κάποιες πορτούλες θα μου άνοιγε, παλεύω και εγώ όπως και πάρα πολλοί για μια θέση εργασίας.
Όποιος χρειάζεται κάτι... (αν μπορώ κάπου να βοηθήσω) μην διστασετε να στείλετε μυνηματάκι.
Τα λέμε!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Γεια και χαρά σου αγαπητέ Phantom!!
Καλωσόρισες στην παρεούλα μας! Θα βρεις εδώ παιδιά και αρκετήηηηη ζούρλα να περνάμε ευχάριστα!
Όλοι μας άλλωστε είμαστε μια παρέα, με κέφι και δυναμισμό! Σε ευχαριστούμε για τα καλά λόγια, κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο, γιατί πολύ απλά είναι κάτι αυθεντικό που βγαίνει με μεράκι, όπως μπορούμε!
Αναμένουμε δυναμική συμμετοχή και... -γιατί όχι?- ανταποκρίσεις από την φυσική ομορφιά του Έβρου!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Καλωσόρισες αγαπητή μας Αλεξία!
Ελπίζουμε να περάσεις όμορφα εδώ και να μας λες τα νέα σου, τους σχολιασμούς σου, τις σκέψεις σου και ...πάντα με φαντασία και ζωηράδα!
Το myAegean είναι εδώ, ετοιμάζει λίγο τα φθινοπωρινά του μιας και αλλάζει ο καιρός και αναμένει με χαρά όλους!!
Φορέστε την καλή διάθεση και όρεξη και... ελάτε στην συντροφιά μας!! keep communicating!
|
|
|
|
| |
|

Leonidas
Έμπειρος

Jul 09, 2007
227
Τόπος: Πάτρα
|
|
Γειά σου φαντομά!!!
Σου εύχομαι καλή θητεία, όση ακόμη σου έχει μείνει! Εσύ αν δεν μετράς μέρες (για την απόλυσή σου) τότε σίγουρα θα μετράς μήνες! Τι να πώ εγώ που μετράω 20 παρακαλώ κι απόψε? Χρόνια έτσι?  Στο λέω κι εγώ γιατί είμαι στην αστυνομία και ξέρω τι είναι να έχεις κάποιον πάνω απ' το κεφάλι σου να "σε πήζει"!
Η Ελλάδα είναι ασφαλής με σένα! "Δεν την σκιάζει φοβέρα καμμιά"! Phantom να είσαι για όποιον τολμήσει να πατήσει τα Άγια σύνορά μας!
Καλή τύχη στην αναζήτησή του άλλου μισού σου και να είσαι σίγουρος ότι κι εδώ να μην το βρείς, στη μικρή την Ελλαδίτσα κάπου υπάρχει μια καρδιά που προορίζεται για σένα!
Και πάλι καλοσήρθες στην παρέα μας!
Leonidas
|
|
|
|
| |
|

Phantom
Ψαρούκλα

Sep 20, 2007
3
Τόπος: Athina
|
|
Paidia sas eyxarhstw poly!Vasika h alitheia einai oti den kserw ti me epiase kai thelw na th vrw...apla niothw pws prepei na to kanw...Tespa oso anafora tis antapokriseis gia ton Eyro pisteyw oti tha ginei syntoma me panemorfes fwtografies apo Arda kai Eyro potamo kai topia pou den exete ksanadei.Pragmatika to na proxwras se ena isio monopati peritrigyrismeno kai kleismeno akoma kai apo ton ourano apo dentra einai kati pou den prokeite na to ksanadw pote!
|
|
|
|
| |
|

EQUI_10
Ψαρούκλα

Oct 06, 2007
2
Τόπος: Athens
|
|
Kalispera!!erxomai gia defteri fora sti zoi mu mitilini(proti itan otan graftika).eimai ligo psaromenos alla pu tha paei...kathe arxi kai diskoli pu leei o laos..!
anyway xairomai pu erxomai mitilini mu eixe afisei apo tin proti fora poli kales entiposeis.
opos kai na exei kalos sas vrika!!!
|
|
|
|
| |
|

Hipisa
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268
|