Ένα πολύ ενδιαφέρον εργαλείο-λειτουργία εντοπίσαμε κάπου στο net! Ένα plug-in ("πρόσθετο") που εγκαθίσταται στο WnAmp ή Media Player σας και εμφανίζει τα lyrics-στίχους του τραγουδιού που ακούτε εκείνη τη στιγμή! το μόνο που χρειάζεται είναι internet σύνδεση, για να "βρει" τα τραγούδια!
Τι να πω... το κατέβασα, το εγκατέστησα, όλα καλά, αλλά όταν ανοίγει το Windows Player, τρώω ένα "δεν είναι δυνατή η εμφάνιση αυτής της σελίδας" στη μάπα! Μήπως φταίει το ότι η μουσική που ακούω είναι σε μορφή mp3 και όχι κατευθείαν από το CD?
Leonidas έγραψε:
Τι να πω... το κατέβασα, το εγκατέστησα, όλα καλά, αλλά όταν ανοίγει το Windows Player, τρώω ένα "δεν είναι δυνατή η εμφάνιση αυτής της σελίδας" στη μάπα! Μήπως φταίει το ότι η μουσική που ακούω είναι σε μορφή mp3 και όχι κατευθείαν από το CD?
φίλε Leonidas, νομίζω πως δεν λειτουργεί όταν ακούς από CD, αν έχω καταλάβει σωστά διαβάζει από το mp3 τα ID3 tags που έχει στις ιδιότητες του ...
Και αντίστοιχα αναζητά τις πληροφορίες από το net. Το "δεν είναι δυνατή η εμφάνιση της σελίδας" μου δίνει την αίσθηση πως δεν είναι connected. Τι να πω..
Αν βγάλεις κάποια άκρη/λύση, παρέθεσέ τη, στην περίπτωση που το συναντήσουν κι άλλοι αυτό το πρόβλημα..
Ναι, έτσι πάει, διαβάζει από το mp3 τα ID3 tags που έχει στις ιδιότητες του ... Οπότε Danny, αν κάποιος απλώς αλλάξει το όνομα του αρχείου σαν "μετονομασία", μα τα στοιχεία-properties του τραγουδιού είναι αλλιώς ή μείνουν ως 'υπολείμματα' από άλλο/λάθος ρύθμιση, το LyricsPlugin θα εμφανίζει άλλα στοιχεία..