το μεθυσμένο topik

Το στέκι της κουβέντας...

Συγγραφέας το μεθυσμένο topik

Δευ, 29 Οκτ 2007 3:05 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

danny
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα

Ο τρελός είδε τον μεθυσμένο και φοβήθηκε. Είχε δίκιο Question
Όλοι σαν φοιτητές κάποια στιγμή ήρθαμε στο κέφι έως καταλήξαμε κακήν κακός στην ερωτική εξομολόγηση στον μπιντέ. τι έχουμε να πούμε για τις εμπειρίες μας Question drink some beer

Τρι, 30 Οκτ 2007 5:25 am

zero_tolerance
Έμπειρος
Έμπειρος

Mar 20, 2005
349

XAAXAXXAAXXAAXAXAXAXXAAXXAXXA όχι που θα έχανες!

Βασικά το θέμα είναι... οτι αφού γίνεσαι παντοδύναμος κρατώντας και πίνοντας το αλκόολ να κάνεις πράγματα που θα αφήσουν εποχή... και αν είναι δυνατόν να μην προκαλέσουν κάτι το αρνητικό Look Round .

Τρι, 30 Οκτ 2007 6:08 am

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Οτι την άλλη μέρα περνάς 5 λεπτά ήσυχος με το που ξυπνάς μετά θυμάσαι τι είπες και που καιαποφασίζεις να μη δώσεις το παρόν στον καφέ της ημέρας.

Τρι, 30 Οκτ 2007 9:25 am

Hipisa
Έμπειρος
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268

Την τελευταία φορά που ήπια πολύ ήταν στο πάρτι των 1ετών έκανα την βλακεία να φορέσω φούστα και από μέσα μακριές κάλτσες. κάποια στιγμή αισθάνομαι την δεξιά να γλιστρά... ω γαμώτο ... τρέχω στην τουαλέτα και εκεί υπάρχει ουρά από αγόρια που περιμένουν να πάνε προς νερού τους. οι τουαλέτες πιασμένες και η κάλτσα γλιστρά όλο και περισσότερο. η ατάκα " Παιδιά σας πειράζει να σηκώσω τις κάλτσες μου μπροστά σας" απλά μου ξέφυγε. πάνω που είδα κάποια χαμόγελα να αστράφτουν και κάνα δυό με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αδειάζει μία τουαλέτα και ένας ευγενικός τυπάκος μου δίνει την θέση του. η φράση "ευχαριστώ την επόμενη φορά θα πάρω πιο γερές ... στο υπόσχομαι" επίσης μου ξέφυγε Blush

Τρι, 30 Οκτ 2007 4:38 pm

Roxane
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Jun 06, 2007
49

Εγώ δεν θα ξεχάσω όταν ξημερώματα Σαββάτου ο αρχιτρελός της παρέας μας είχε την φαεινή ιδέα να μας κάνει βόλτα με το αυτοκινήτο του...
Πού να σκεφτείς λογικά όταν έχεις κατεβάσει κάμποσες βότκες;
Κι εκεί που μας κόλλησε το "should I stay or should I go" βρεθήκαμε ξαφνικά μέσα σ ένα χωράφι κολλημένοι στις λάσπες.
Περιμέναμε εκεί μέχρι που πέρασε ένα τρακτέρ και μας έβγαλε.
Το γέλιο που κάναμε με τον μπαρμπα Περικλή δεν θα το ξεχάσω ποτέ..

Τρι, 30 Οκτ 2007 8:29 pm

zero_tolerance
Έμπειρος
Έμπειρος

Mar 20, 2005
349

μμμ... οκ, απλά θα αναφέρω 1-2 περιστατικά γιατί αν είναι να τα γράψω όλα θα γράφω για πολύ καιρό...

Είχαμε βρεί μια τεράστια κούτα... μάλλον απο ψυγείο θα'ταν και μπήκαμε μέσα 2 άτομα, ανοίξαμε μια τρύπα για το δικό μου δεξί χέρι και μια για το αριστερό ενός κολλητού και μια μπροστά και βγάλαμε τα κεφάλια μας... απλά πηγαίναμε στη μέση του δρόμου και 2-3 αυτοκίνητα απο πίσω να κορνάρουν... η όλη πλάκα ήταν όταν πέφταμε και μας έπαιρνε ώρα να σηκωθούμε χεχε!

Μια άλλη φορά βγήκαμε 3 άτομα έξω μόνο με τα εσώρουχα, νύχτα μες τη βροχή και χορεύαμε στη μέση ενός δρόμου... μετά ανεβήκαμε και σε κάτι αμάξια... η πλάκα είναι πως μετά παρατηρήσαμε κόσμο στα μπαλκόνια απο πάνω να μας παρακολουθεί Embarassed !!

Παίζουνε και άλλα πολλά αλλά είναι και καφρίλες Twisted Evil

Πολύ ξύδι εδώ στη Μυτιλήνη.....

Κυρ, 04 Νοέ 2007 11:33 am

danny
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα

Βασικά όταν πίνω πολύ μιας και εγώ θυμάμαι ελπίζω να μην θυμούνται οι άλλοι τι έκανα Laugh
Laugh Laugh Laugh Laugh

το κακό είναι ότι σε ένα μικρό μέρος εύκολα σου βγαίνει το όνομα Sleepy

Δευ, 05 Νοέ 2007 6:09 pm

Sobrero_Grande
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Oct 15, 2007
7
Τόπος: Oradea-Roumania

Κοιτάξτε! Μια ελαφρώς μεθυσμένη γυναίκα πιστεύω πως είναι από τα πιο ευχάριστα!! Aλλά από την άλλη (αναφερόμενος σε κασκαντερισμούς)όταν τα βάζεις με φράχτες και τους νομους της φυσικής... κερδίζεις πολύ δύσκολα !!!

Έγινε επεξεργασία από τον/την Sobrero_Grande στις Δευ, 05 Νοέ 2007 6:43 pm, 1 φορά

Δευ, 05 Νοέ 2007 6:43 pm

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες.Υπάρχουν άντρες που δεν πίνουν.

Δευ, 05 Νοέ 2007 7:55 pm

Oblivion
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Sep 26, 2007
1

Λοιπόν, μια μέρα ηπια πολλα υποβρήχια κ μπύρες στο σπίτι ενός φίλου και ταξίδευα στις 4 με blue star 2...Είχα γίνει τόσο λιώμα, που από ένα σημείο του ταξιδιού,κλειδώθηκα σε μία τουαλέτα,κατεβασα το καπακι κ το έστρωσα στη λεκάνη,ξερνώντας συνέχεια στον κάδο που βρισκόταν από κάτω μου..Παρακμή!!

Κ άλλα πολλά που δε λέγονται...Ή τουλάχιστον όχι ακόμα γιατί δε σας ξέρω καλά και ντρέπομαι..

Blush

Danny θέλω μπύρες!!!Αν ήμουν σπίτι σου θα μου έδινες..??? Poke Tounge

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Πρόσφατες συζητήσεις - topics