Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Το στέκι της κουβέντας... |
| Συγγραφέας |
το μεθυσμένο topik |
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
Παράθεση:
Danny θέλω μπύρες!!!Αν ήμουν σπίτι σου θα μου έδινες..??? Poke Tounge |
πολλές και μετά θα σε εκμεταλλευόμουν

|
|
|
|
| |
|
|
|
Η ακόλουθη είναι μια πραγματική ερώτηση που δόθηκε > πριν χρόνια στο Μετσόβειο > Πολυτεχνείο στο τμήμα χημικών μηχανικών. Η απάντηση > ήταν τόσο εμβριθής ώστε > ο καθηγητής την τοιχοκόλλησε στον πίνακα > ανακοινώσεων και έκτοτε έχει γίνει > θρύλος Ερώτηση: Η κόλαση είναι εξώθερμος (αποδίδει > θερμότητα) ή ενδόθερμος; > (απορροφά θερμότητα); Οι περισσότεροι φοιτητές > τεκμηρίωσαν τις απαντήσεις > τους χρησιμοποιώντας τον νόμο του Boyle, (τα αέρια > ψύχονται όταν > εκτονώνονται και θερμαίνονται όταν συμπιέζονται) ή > κάποιο παραπλήσιο φυσικό > νόμο. Ένας όμως φοιτητής, έδωσε την ακόλουθη > απάντηση: Αρχικά, πρέπει να > ξέρουμε πως μεταβάλλεται η μάζα της κόλασης, > συναρτήσει του χρόνου. Άρα, > πρέπει να γνωρίζουμε τον ρυθμό μετακίνησης των ψυχών > πρός την κόλαση καθώς > και τον ρυθμό αποχώρησης από αυτήν. Πιστεύω πως > ασφαλώς μπορούμε να > υποθέσουμε ότι άπαξ και μία ψυχή εισαχθεί στην > κόλαση, δεν θα αποχωρήσει > ποτέ. Έτσι λοιπόν, καμία ψυχή δεν φεύγει. Όσο για > τον αριθμό των ψυχών που > εισέρχονται στην κόλαση, ας εξετάσουμε τις διάφορες > θρησκείες που υπάρχουν > στον κόσμο σήμερα. Μερικές από αυτές τις θρησκείες, > διακηρύσσουν ότι όσοι > δεν είναι μέλη τους, τους περιμένει η κόλαση. Εφ' > όσον υπάρχουν περισσότερες > από μία τέτοιες θρησκείες και οι άνθρωποι δεν > ανήκουν σε περισσότερες από > μία θρησκείες, προκύπτει ότι όλες οι ψυχές, > πηγαίνουν στην κόλαση. > Λαμβάνοντας τους ρυθμούς γεννήσεων και θανάτων ως > έχουν, μπορούμε να > αναμένουμε ότι ο αριθμός των ψυχών στην κόλαση, > αυξάνεται με εκθετική μορφή. > Τώρα, παρατηρούμε τον ρυθμό μεταβολής του όγκου στην > κόλαση διότι ο νόμος > του Boyle ορίζει ότι προκειμένου η θερμοκρασία και η > πίεση στην κόλαση να > παραμείνουν σταθερές, ο όγκος οφείλει να αυξάνεται > καθώς προστίθενται ψυχές. > Αυτό μας δίνει δύο πιθανότητες: 1. Αν η κόλαση > διογκούται με ρυθμό μικρότερο > από τον ρυθμό εισαγωγής των ψυχών σε αυτήν, τότε η > θερμοκρασία και η πίεση > στην κόλαση θα αυξάνεται έως ότου αυτή εκραγεί. 2. > Βεβαίως, αν η κόλαση > διογκούται με ρυθμό γρηγορότερο από τον ρυθμό > εισόδου των ψυχών σε αυτήν, > τότε η θερμοκρασία και η πίεση θα μειώνονται έως > ότου η κόλαση παγώσει. Τι > από τα δύο ισχύει λοιπόν: Αν αποδεχθούμε αυτό που > είπε κάποια πρώην μου προς > εμένα, κατά την διάρκεια του πρώτου έτους, ότι > "...θα είναι μία παγωμένη > μέρα στην κόλαση πριν κοιμηθώ μαζί σου..." και > συνυπολογίσω το γεγονός ότι > συνεχίζω να μην έχω πετύχει να έχω σεξουαλικές > σχέσεις μαζί της, τότε η 2η > πιθανότητα δεν μπορεί να ισχύει και έτσι, είμαι > σίγουρος ότι η κόλαση είναι > εξώθερμη και δεν θα παγώσει." Ο φοιτητής έλαβε το > μοναδικό 10 Να ρε τι σου κανουν τα αλκοολια!!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
|
|
| |
|
|
|
ναι αλλά κανείς δεν ξέρει πως , ένα βράδυ πριν από το διαγώνισμα η κοπελιά δεν τον είχε σταμπάρει σωστά και έκανε την ιστορία άκυρη και το παλικάρι αναμνυση!!!
|
|
|
|
| |
|

Hipisa
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268
|
|
Κοίτα τα καλά που έχει το μεθύσι για γκομενικά. Και καλά μιλάμε για το παλικάρι, ο καθηγητής του όμως τι έπινε όταν έβαζε τα θέματα
( Φαντάζομαι κάτι ανάλογο με κάποιους δικούς μας  )
|
|
|
|
| |
|
|
|
Εκανα σκονάκι και Πέρασα...
Ολλανδοί φοιτητές ανέπτύξαν αλκοόλ σε μορφή σκόνης που λένε ότι μπορεί να πωληθεί νόμιμα σε ανηλίκους.
Η πιό πρόσφατη καινοτομία αποκαλούμενη Booz2Go, είναι διαθέσιμη σε πακέτα 20 γραμμαρίων που κοστίζουν 1-1.5 ευρώ. Προσθέστε νερό και έχετε ένα ποτό με περιεκτικότητα σε οινόπνευμα 3%.
O Van Elderen και τέσσερις συμμαθητές του στο επαγγελματικό ίδρυμα Helicon, που βρίσκεται μια ώρα δρόμο από το Άμστερνταμ, βρήκαν την ιδέα ως ως εργασία για το τελευταίο τους έτος.
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
|
|
| |
|
|
|
Εκατό χρόνια μπροστά είναι οι Ολλανδοί Inertia!!
Βέβαια το πρόβλημα του αλκοολισμού είναι σε έξαρση στις βόρειες χώρες και σιγά σιγά μας χτυπαέι κι εμάς την πόρτα...
Για να μείνω κοντά στο θέμα..το χειρότερο μεθύσι που έχω κάνει είναι με συνδυασμό βότκας, ουίσκι και αψίνθου...Λένε οτι όταν πιείς αψέντι (δηλαδη άψινθο) βλέπεις το πράσινο ξωτικό(Green Fairy)..Εγώ πάλι δεν είδα ξωτικό αλλά τον ουρανό ανάποδα και τον ταξιτζή παπά...Ο συγκάτοικός μου είχε κάνει χειρότερο μεθύσι και ξερνοβολούσε αριστερα δεξιά γλιστρώντας αρκετές φορές μέσα στα ίδια του τα ξερατά...Γυρνώντας στο σπίτι μας περίμενε μια καταπληκτική "έκπληξη"...το σπίτι είχε μοκέτα! Μας πως δεν το είχαμε πάρει πρέφα πριν;; Ααα μου λέει ο συγκάτοικος..δεν πειράζει θα κάνουμε μια μινι ανα-διακόσμηση του σπιτιου! Και να πάλι να ξερνάει...Αργότερα θα τον πήγαινα τρεκλίζοντας στο μπάνιο για...την ανάγκη του γιατί έπρεπε να τον κρατάω...αλλά μάταια προσπαθούσα γιατί και ο ίδιος ήμουν κουνουπίδι! Κι εκεί που όλα πήγαιναν ας το πούμε καλά..βρε βρε να σου ένας φίλος μας ξεμέθυστος που ήρθε να μας κάνει χαβαλέ...Ούτε καν θυμάμαι τι λέχθηκε με τον τύπο, το μόνο που θυμάμαι έντονα είναι πως ο συγκάτοικος άρχισε να κλαίει και ήθελε να κοιμηθούμε όλοι αγκαλίτσα! Το βάλαμε για ύπνο και προσέχαμε μην πνιγεί...Στο τέλος βρεθήκαμε να κοιμόμαστε και οι τρείς μαζί εντελώς 'οπως νάναι...
|
|
|
|
| |
|

Leonidas
Έμπειρος

Jul 09, 2007
227
Τόπος: Πάτρα
|
|
Τύφλα στο μεθύσι εγώ με έναν φίλο μου, πριν από χρόνια στην Κέρκυρα, τύφλα και μια παρέα Ουκρανών που συναντηθήκαμε και ανταλλάξαμε τα "διαπιστευτήριά" μας! Αυτοί κάτι μου έλεγαν στα Ρώσικα (ιδέα δεν είχα) και εγώ πάλι τους απαντούσα σε ότι Ρωσόφωνο μου ερχόταν στο μυαλό (ιδέα δεν είχαν) Στην κυριολεξία ξενυχτήσαμε μαζί χωρίς να ξέρουμε τι λέμε, τι μας λένε, αλλά η συνεννόηση ήταν άψογη! Το πιο ωραίο γλέντι και η πιο καλή παρέα! Τι μπορεί να σου τύχει...
Τι Ολλανδοί και π*** μάντολές! Είναι τρελοί αυτοί οι πρώην Σοβιετικοί! Ερωτεύονται πολλά! Πάρα πολλά θηλυκά! Τη Wyborova, τη Stolichnaya, τη Serkova! 'Αντε γειά μας...
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
Ξύπνησα σήμερα με μία απίστευτη διάθεση. έβαλα Anathema να παίζουν κάτι να θυμίζει από λυκειακές εποχές, τότε που ήμουν ο τρόμος, ο φόβος (και η ντροπή για κάποιους) της κυψέλης. και κάπου εκεί άρχισαν να μου σκάνε υπέροχες αναμνήσεις.
Τότε που θα έφευγα για Ισπανία να δω μια φίλη που έκανε εράσμους εκεί και είπαμε με κάτι φίλους να βγούμε για ένα τελευταίο ποτό στο Μποέμ μέχρι να γυρίσω και να ξαναρχίσουμε πάλι. εκεί το μαγαζί γιόρταζε ήδη και σαν να μας περίμεναν άρχισαν να σκάνε ποτά και να μας κερνάνε σφηνάκια. Το τι ιστορίες κάναμε ...
όλοι γνωστοί και άγνωστοι είχαμε μπλέξει τα μπούτια μας (Τα μπούτια σου Μαρία, φωτιά όπως λέει και ο φίλτατος Πανούσης). Θυμάμαι ότι κάποιος προσπαθούσε να πει κάτι σε μένα και έναν φίλο μου έκανε και στους δυο μας κεφαλοκλείδωμα και αφού μας τσούγκρισε τα κεφάλια και άρχισε να μας λέει για την ζωή του. μετά ο Ναυαγός άρχισε να βάζει κάτι πανκικα και όλο το μαγαζί πήρα φωτιά. πόσο σκ**ά γίναμε?
Εγώ το πρωί ανακάλυψα ότι κοιμόμουν στο κρεβάτι αυτού του φίλου μου (πιστεύω ότι δεν έγινε τπτ δεν ήμουν τόοοσο χάλια και ακόμα μου αρέσει το ωραίο φύλο). μετά πήγα να δω τι έγινε με μια φίλη που θυμόμουν ότι και αυτή δεν έφυγε άρτια και μου είπε πως ήταν τόσο κομμάτια που έκανε την διαδρομή λιμάνι σπίτι της ξυπόλητη. χαχαχα
και εις ανώτερα
|
|
|
|
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |