Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Γρίφοι - Παιχνίδια |
| Συγγραφέας |
Ρώτα κάτι τον επόμενο.. |
| |
|
|
|
...οπουδήποτε!!!!βρες μου εσύ τον τρόπο και σου υπόσχομαι ότι θα το εκμεταλλευόμουν όσο δεν πάει!!!θα πήγαινα απλά ΠΑΝΤΟΥ!!!
από κάτω...ποιο ήταν το ωραιότερο τοπίο που έχεις δει ως τώρα;(από κοντά εννοώ, γιατί οι φωτογραφίες και τα βίντεο λένε πολλές φορές ψέμματα)!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Η ανατολή του ηλίου στο χωριό μου!!! Σκέτη μαγία το όλο σκηνικό!!!
Ποιο λάθος θα ξαναέκανες σίγουρα, ακόμη και αν άλλαζες όλη σου τη ζωή?
|
|
|
|
| |
|

Hipisa
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268
|
|
Θα ξανα ερωτευλομουν πάλι κανέναν μάγκα, περίεργο, από αυτούς που με γοητεύουν συνήθως ακόμα και αν το ξέρω ότι θα μου βγεί σε κακό.
αποκάτε Τι θα έβαζες στο σαντουιτσ σου ?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Xαίρομαι που μου δίνεται η δυνατότητα να απαντήσω σε ένα τόσο φλέγον ζήτημα.Βλέπετε το ζήτημα δεν είναι τόσο τι θα βάλεις όσο ΠΩΣ θα το βάλεις.Όλα τα υλικά του σάντουιτς πρέπει σύμμφωνα με το θέωρημα της ισσοροπία ς της μπουκιάς να έχουν ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ κατανομη μες το σάντουιτς έτσι ώστε ο τρώγων να γεύεται τα υλικά στην σωστή αναλογία που προέβλεψε κατασκευαστή.Φανταστείτε τώρα να έχεις ένα σάντουις με ,ας πούμε, τυρί ντομάτα και μαρούλι και η φέτα του τυριού να είναι χοντρή στο τέλος η φέτα της ντομάτας χοτνρή στην αρχή και το μαρούλι όλο στην άκρη.Φρίκη!
Ενα καλό σάντουιτς σε γενικές γραμμές μπορεί να έχει πάρα πολλά πράγματα μέσα αλλά καλό είναι να βάζετε και κατι "υγρό" ντομάτα ξέρω εγώ για να μην σαν κάθεται στο λαιμό.Μαγιονέζα σαν υλικό δεν μου πολυαρέσει μόνο μια ιδέα για να πάρει μια ελαφριά γεύση.
Από την άλλη τα κλασσικά υλικά είναι κασέρι,τυρί,ντομάτα,σαλάμι αέρος και ζαμπόν.Για κασέρι συνιστώ καπνιστό μετσόβου.Πάρτε και θα με θυμηθείτε.
Για το "Στέλιος Σπέσιαλ" θα χρειστείτε επίσης και αυγό,μαρούλι.Τα βάζετε όλα μαζί μέσα και απολαμβάνετε.
Αλλες καλές ιδέες:Λουκανικάκια με κέτσαπ και μουστάρδα(εύκολο να γίνει) ή και κοτόπουλο.Ο μόνος περιορισμός είναι η φαντασία σας:P.
Kαι τέλος να αναφέρω ένα από τα πιο απλά και αγαπημένα μου σάντουιτς:2 φέτες ψωμί του τοστ και 2 φέτες ζαμπόν πάριζα.Classic κομμάτι και χορταστικό.
Α ναι και κάτι που δοκίμασα πρόσφατα.Στο κλασσικό σάντουιτς με τυρί και ντομάτα προσθέστε λίγο λάδι(μια ιδέα) και ρίγανι.Είναι σαν να τρως σαλάτα.
Σειρά μου τώρα να ρωτήσω:Σας αρέσει να κοιτάζετε τον ουρανό?
|
|
|
|
| |
|
|
|
σε αντιθεση με την προηγουμενη απαντηση σου..εγω θα δωσω μια πιο μικρη...
ΝΑΙ
και θα ηθελα να ρωτησω...
καταληψη ή οχι?????
|
|
|
|
| |
|

Nito
Μεγάλο μολύβι

Oct 19, 2007
70
Τόπος: Σάμος
|
|
mystery_orange έγραψε:
Xαίρομαι που μου δίνεται η δυνατότητα να απαντήσω σε ένα τόσο φλέγον ζήτημα.Βλέπετε το ζήτημα δεν είναι τόσο τι θα βάλεις όσο ΠΩΣ θα το βάλεις.Όλα τα υλικά του σάντουιτς πρέπει σύμμφωνα με το θέωρημα της ισσοροπία ς της μπουκιάς να έχουν ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ κατανομη μες το σάντουιτς έτσι ώστε ο τρώγων να γεύεται τα υλικά στην σωστή αναλογία που προέβλεψε κατασκευαστή.Φανταστείτε τώρα να έχεις ένα σάντουις με ,ας πούμε, τυρί ντομάτα και μαρούλι και η φέτα του τυριού να είναι χοντρή στο τέλος η φέτα της ντομάτας χοτνρή στην αρχή και το μαρούλι όλο στην άκρη.Φρίκη!
Ενα καλό σάντουιτς σε γενικές γραμμές μπορεί να έχει πάρα πολλά πράγματα μέσα αλλά καλό είναι να βάζετε και κατι "υγρό" ντομάτα ξέρω εγώ για να μην σαν κάθεται στο λαιμό.Μαγιονέζα σαν υλικό δεν μου πολυαρέσει μόνο μια ιδέα για να πάρει μια ελαφριά γεύση.
Από την άλλη τα κλασσικά υλικά είναι κασέρι,τυρί,ντομάτα,σαλάμι αέρος και ζαμπόν.Για κασέρι συνιστώ καπνιστό μετσόβου.Πάρτε και θα με θυμηθείτε.
Για το "Στέλιος Σπέσιαλ" θα χρειστείτε επίσης και αυγό,μαρούλι.Τα βάζετε όλα μαζί μέσα και απολαμβάνετε.
Αλλες καλές ιδέες:Λουκανικάκια με κέτσαπ και μουστάρδα(εύκολο να γίνει) ή και κοτόπουλο.Ο μόνος περιορισμός είναι η φαντασία σας:P.
Kαι τέλος να αναφέρω ένα από τα πιο απλά και αγαπημένα μου σάντουιτς:2 φέτες ψωμί του τοστ και 2 φέτες ζαμπόν πάριζα.Classic κομμάτι και χορταστικό.
Α ναι και κάτι που δοκίμασα πρόσφατα.Στο κλασσικό σάντουιτς με τυρί και ντομάτα προσθέστε λίγο λάδι(μια ιδέα) και ρίγανι.Είναι σαν να τρως σαλάτα.
Σειρά μου τώρα να ρωτήσω:Σας αρέσει να κοιτάζετε τον ουρανό? |
POPO poly mystirio portokali vre aderfaki mou eisai . dineis oli ayti tin apantisi gia ena sadwich..........
mailetis katalipsi gia panta !!
Gia ton epomeno:
Pou tha peraseis tis xristougeniatikes diakopes sou?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Λοιπόν, θα μοιράσω το χρόνο μου ως εξής: γενικά σπίτι μου στο Βόλο, 2-3 μέρες στο χωριό μου και για 5 μέρες Αθήνα! Τη λατρεύω όταν είναι στολισμένη για Χριστούγεννα!! Τα Χριστούγεννα για μένα είναι οικογενειακές διακοπές...
Ε, εσύ τι θα ζητήσεις φέτος από τον Άγιο Βασίλη??
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
το ομοίωμα της Τσιτάρα ( θαντερκατσ ) σε στιλ μπαρμπη αλλά σε πραγματικό μέγεθος
ο από κάτω μου θα πρέπει να απαντήσει στην ερώτηση (χμ) τι εσώρουχα θα ήθελε να φοράει ο/η σύντροφός του για την επέτειό τους
|
|
|
|
| |
|

pixie
Μεγάλο μολύβι

Oct 18, 2005
198
|
|
na mh foraei!!
a re ntani prostyxomiale. olo ekei to girnas to 8ema
poso syxna kaneis mpanio?
(simfona mena teleftaio gkalop stous filous mou apogohtefthka )
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
Κανω μπανιο 1 φορα το χρονο...  αλλα ντους καθημερινα. το μαλλι το κανω 1 φορα καθε 2 μερες επειδη ακουσα πως ειναι καλυτερα.
Οσο αφορα την ερωτηση μου, θετω το εξης ερωτημα...
trance music, η γαβγαβ σκυλλαδικα στα ελληναδικα?
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
| Θεματική Ενότητα |
Πληροφορίες |
Δημοσιεύθηκε |
 |
[*] Νέο site για αγγελίες,ίσως κάτι ε...
|
Συζήτηση: Αγγελίες - Προσφορές |
Απαντήσεις: 4
Τρι, 26 Ιούλ 2011 5:40 pm  |
 |
Ευχές για τη νέα χρονιά!! +κάτι ακόμη..
|
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum |
Απαντήσεις: 0
Παρ, 31 Δεκ 2010 4:55 pm  |
 |
Ποιός θα κάνει το επόμενο post?
|
Συζήτηση: Γρίφοι - Παιχνίδια |
Απαντήσεις: 327
Πεμ, 09 Σεπ 2010 2:26 pm  |
 |
Γράψε μου κάτι ..
|
Συζήτηση: Ιστορία, Λογοτεχνία, Γράμματα και Πολιτισμός |
Απαντήσεις: 15
Τρι, 24 Απρ 2007 3:08 pm  |
 |
Φοιτητικές-Ερασιτεχνικές ταινίες...κά...
|
Συζήτηση: Τηλεόραση, Θέατρο, Cinema, Μουσική |
Απαντήσεις: 36
Πεμ, 14 Δεκ 2006 2:14 pm  |
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |