sos eimai prwtaki!!!!

τμ. Κοινωνιολογίας

Συγγραφέας sos eimai prwtaki!!!!

Τετ, 21 Νοέ 2007 9:30 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

korin1112
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Nov 21, 2007
1

hi eimai new sto tmhma ths koinwniologias sto Panepisthmio alla eimai Athina kai de parakolouthw ta mathimata! Blush Yparxei kapoios pou na mporei na mou kanei kapou post tis shmeiwseis twn mathimatw h eseis oi palioi kserete kana tropo pou na mporw na pernw tis shmeiwseis...?tha me voithousate polu!thnx pantws! Smile

Τετ, 21 Νοέ 2007 9:51 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

korin1112 έγραψε:

hi eimai new sto tmhma ths koinwniologias sto Panepisthmio alla eimai Athina kai de parakolouthw ta mathimata! Blush Yparxei kapoios pou na mporei na mou kanei kapou post tis shmeiwseis twn mathimatw h eseis oi palioi kserete kana tropo pou na mporw na pernw tis shmeiwseis...?tha me voithousate polu!thnx pantws! Smile
Γεια σου .."πρωτάκι"!! Poke Tounge

Δεν βρίσκομαι στο τμήμα σου, οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να σου προσφέρω κάτι παραπάνω από μερικές συμβουλές! Ελπίζω να τις εκτιμήσεις και να σε βοηθήσουν, έστω έμμεσα!

Arrow Το να μην παρακολουθείς τα μαθήματα αν δεν συνίσταται κάποιος σοβαρός λόγος, δεν είναι κι ό,τι καλύτερο.. Βασικά οι σημειώσεις και οι καθηγητές ως επί το πλείστον είναι συνήθως διαθέσιμες μέσα από τις παραδόσεις. Η καλύτερη φάση είναι να μπορείς να είσαι παρούσα, γιατί έτσι θα έχεις την καλύτερη δυνατή επαφή με το μάθημα, θα μπορείς να ρωτάς απορίες κλπ και το σημαντικότερο, η προσωπική επαφή τόσο με τους καθηγητές και με τους συμφοιτητές σου είναι το πιο σημαντικό, για να περνάς καλά στα φοιτητικά σου χρόνια!
Υπάρχει έντονα "οικογενειακό" κλίμα και καλή επικοινωνία γενικά, στα τμήματα σε όλα τα νησιά.

Arrow Αν συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που δεν μπορείς να βρίσκεσαι στη Μυτιλήνη για να παρακολουθήσεις τα μαθήματα, τότε σου προτείνω να απευθυνθείς στη Γραμματεία του τμήματός σου και ίσως να σε φέρει με κάποιο τρόπο σε επαφή με τους καθηγητές σου, ή να σου δώσει τα Email τους, για να τους στείλεις κάποιο μήνυμα. Πιστεύω πως αν είσαι ειλικρινής απέναντί τους, θα το εκτιμήσουν και θα σε βοηθήσουν όσο γίνεται καλύτερα.

Arrow Οι σημειώσεις από την άλλη, δεν είναι κάτι που μπορεί να δημοσιευθεί έτσι, χωρίς τη συγκατάθεση των διδασκόντων, αυτό κατά την καθαρά προσωπική μου άποψη. Αποτελεί δουλειά, που την παρέχει κανείς στους φοιτητές του, και αν επιθυμεί ο ίδιος, είναι ΟΚ να την δημοσιεύσει και δημόσια. Αλλά ο ρόλος του πανεπιστημίου και των σπουδών είναι να συμμετέχεις στην διαδικασία όσο γίνεται περισσότερο! Είναι θα έλεγα μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεπίδρασης... Γι'αυτό και σου αναφέρω πως είναι σημαντικότερο αυτό από το να βρεις απλώς κάπου τις σημειώσεις, απλά.

Δεν ξέρω αν σε βοηθώ ή αν σε απογοητεύω από την απάντησή μου, δεν έχω καμιά αρνητική πρόθεση!! Είναι απλώς μια δική μου άποψη!

Ελπίζω πάντως να βγάλεις κάποια άκρη και να τα καταφέρεις!! Έχε λίγη υπομονή μήπως σου απαντήσει κανένας άλλος πιο "κοντινός", αλλά προτείνω να επιδιώξεις μια επικοινωνία με τους καθηγητές σου!!

Καλωσόρισες στην παρεούλα του Αιγαίουυ!!!!!
keep communicating! Big Ups Wink

ένας από τους πιο "παλιούς"
(ε, ρε γεράσαμε!)

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Πρόσφατες συζητήσεις - topics