|
Ψυχολογία - Ανθρώπινες Σχέσεις |
| Συγγραφέας |
kai tora ti kanoume? |
| |
|

Leonidas
Έμπειρος

Jul 09, 2007
227
Τόπος: Πάτρα
|
|
Ούτε βέβαια θα παίρνεις 12 τα μεσάνυχτα που αλλάζει η μέρα για να λες χρόνια πολλά μόνο και μόνο για να είσαι ο πρώτος που θα ευχηθεί! Δε λέω, ρομαντικό είναι, αλλά κάπου ψιλοκαταντάει!
|
|
|
|
| |
|

pixie
Μεγάλο μολύβι

Oct 18, 2005
198
|
|
xaxa afto to kanoun polloi ;P
|
|
|
|
| |
|
|
|
Εμένα ο ιnertia με πήρε 11.53 τηλέφωνο για μου ευχηθεί.
Χμμμμμμ...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Εμένα μου έστειλε διαδικτυακη καρτούλα στη γιορτή μου
|
|
|
|
| |
|

PAPAKI
Μικρό Μολύβι

Mar 11, 2005
22
|
|
emena tipota!!!! bouxouxou!!! :ppp
|
|
|
|
| |
|

Leonidas
Έμπειρος

Jul 09, 2007
227
|
|
Εμένα με βολεύει να ξεχνούν τα γενέθλιά μου!
Γ... τα φίλοι μου! Όταν φτάνεις στο σημείο τα κεράκια να σου κοστίζουν περισσότερο από την τούρτα...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Χα εμένα ο inertia με αγαπάει πιο πολυ!
Καλα τι κεράκια είχατε επίχρυσα?
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
Να δούμε τι θα κάνει στην γιορτή μου ο inertia
πάντως την περασμένη κυριακή δεν είχα τπτ και μου έφερε σοκολατάκια και μου πήρε με την Βάσω και ένα καινούριο πληκτρολόγιο για έκπληξη. (πόσο μπορεί να σας έχει σπάσει τα νεύρα το δικό μου ρε παιδιά  )
στο θέμα μας όμως. μου την σπάνε να αποθηκεύουν την γιορτή μου στο κινητό για να μου στείλουν μνμ την εν λόγο ημέρα και να μου στέλνουν όλοι το ίδιο λες και είναι συνεννοημένοι
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
danny έγραψε:
και μου πήρε με την Βάσω και ένα καινούριο πληκτρολόγιο για έκπληξη. (πόσο μπορεί να σας έχει σπάσει τα νεύρα το δικό μου ρε παιδιά ) |
εμ ρε ψυχή. πληκτρολόγιο που να μην δουλεύουν τα βελάκια, το backspace, το "/" και "?" και δεν ξέρω εγώ τι άλλα βασικά πλήκτρα, πώς μπορεί να είναι λειτουργικό?!!!! 
|
|
|
|
| |
|

Leonidas
Έμπειρος

Jul 09, 2007
227
|
|
Εμένα του δικού μου κολλάει μερικές φορές το space και έτοιμος είμαι να το απογειώσω...
|
|
|
|