το να πιάνεις το τιμόνι στα χέρια σου είναι εξ' αρχής ευθύνη

Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα

Συγγραφέας το να πιάνεις το τιμόνι στα χέρια σου είναι εξ' αρχής ευθύνη

Τρι, 14 Ιούν 2005 11:52 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

kallindria
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jun 10, 2005
6

χτυπαέι το τηλ.. η μητέρα μου.. Θεσσαλονίκη.. τί κάνεις και τα λοιπά...τί γίνεται, πώς παέι η κατάληψη?...πάει η εξεταστική?...αυτό είναι το λιγότερο βρε μαμά... δεν χάνεται ο κόσμος.....εδώ κινδυνεύουν να χαθούν άλλα πιο σοβαρά πράγματα...μένεις εκεί στη σχολή?... να προσέχεις....ναι οκ!...μην ανησυχείς.....αλλά δε σ' ακούω και πολύ καλά, και ρε γαμώτο τον τελευταίο καιρό που μιλάμε στο τηλέφωνο σαν να υπάρχει κάτι νιώθω που δεν μου το λες... έγινε κάτι?..οχι..όχι.. γιατί εγώ δε σε πιστεύω? εξακολουθώ να έχω αυτήν την αντίληψη, ότι κάτι δε μου λες...δεν σου το έχει πει η αδερφή σου, έτσι?...
ΤΙ να μου πει ρε μαμά...τί έγινε ρε γαμώτο?.. πες μου, γιατί ήδη μου έχουν κοπεί τα πόδια.........ο Παναγιώτης της νονάς σου.....
μή μου το πείς, σε παρακαλώ μή μου πεις αυτό που νομίζω ότι θα μου πεις...
Σκοτώθηκε........................ .............................πώς, πού, πότε....γιατί????????........Γ Ι Α Τ Ι???........
Πριν τρεις εβδομάδες...βγήκε ξαφνικά μπροστά του την ώρα που οδηγούσε ένα τρακτέρ και.....
Γ Ι Α Τ Ι?????????................Γιατί υπάρχουν ασυνείδητοι οδηγοί!!.....Γιατί υπάρχουν ασυνείδητοι οδηγοί??? Γιατί, επειδή υπάρχουν ασυνείδητοι οδηγοί ασυνείδητοι άνθρωποι δηλαδή, να την πληρώνουν άλλοι??? Γιατί να αφαιρεθεί η ζωή από κάποιον επειδή κάποιος άλλος είναι αν μη τι άλλο ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ?????? Δεν υπάρχει η "κακή η στιγμή"... Υπάρχει άσχημο αποτέλεσμα κι οδυνηρό ψυχικά.....Υπάρχουν μόνο άνθρωποι οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται πως το να πιάνεις το τιμόνι στα χέρια σου είναι εξ' αρχής ευθύνη....

Σαβ, 25 Ιούν 2005 11:28 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

Non_Serveam
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Mar 11, 2005
72

kat' arxas sillipitiria...
s'auta poy les exeis dikio, alla vlepeis oti oi ellinarades den prokeitai oute na simmorfwthoun oute na mathoun pote...
kai mia erwtisi, den exw skopo na diakomodisw tin katastasi, apla prepei na rwtisw:
pws sto DIAOLO katafere o allos na xasei ton elegxo enos trakter? einai terastia, pane me 10km/h, ki exoun kati rodes 3 metra!!! diladi poso M@lakas itan o typos kai to katafere na tou figei to trakter den mporw na to sillavw...
kati tetoia vlepw kai skeftomai oti stous ellinikous dromous me tipota den eisai asfalis. an o allos katafere na prokalesei atyxima me trakter, fantasou ti einai ikanos na kanei me tin amaksara-skotwstra pou pianei 250km/h...

YG- ki i aneuthinotita den stamatei oute ston idiwti odigo.. den exei kaneis para na vgei stin ethniki kai na dei pws odigoun oi odigoi twn KTEL, pou exoun kai tin euthini 10adwn sinanthrwpwn tous sta xeria tous...

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις 7/10/2020 δίκη ΧΑ ...γιατί η ανθρωπιά...

από inertia
Συζήτηση: Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα Απαντήσεις: 0

Πεμ, 08 Οκτ 2020 8:01 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολή της ταινίας ''Όλα είναι δρόμο...

Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Κινηματογραφική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Τετ, 03 Απρ 2019 10:45 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις προβολή της ταινίας ''Love actually''...

από maximos
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] (ΠΑΛΑΙΑ) Κινηματογραφική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Παρ, 09 Δεκ 2016 1:45 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Πως είναι η ζωή στη Σάμο τώρα;

Συζήτηση: ΣΑΜΟΣ Απαντήσεις: 1

Κυρ, 07 Ιούν 2015 9:27 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολή ντοκυμαντέρ Πέμπτη 15 Μαΐου -...

από maximos
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] (ΠΑΛΑΙΑ) Αστρονομική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Τετ, 14 Μάϊ 2014 4:14 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics