Απορία περί πολιτικής διαφήμισης...

Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα

Συγγραφέας Απορία περί πολιτικής διαφήμισης...

Κυρ, 16 Δεκ 2007 2:16 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

astrud
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Nov 11, 2007
143

hello!δείτε λίγο αυτό το βιντεάκι...

http://www.youtube.com/watch?v=O4oty2-9QGg

να πώ οτι δεν είμαι ελληνίδα..γι'αυτό μάλλον μου φαίνεται τόσο αστείο!

αυτή η ξανθιά έγινε βουλευτής τελικά??? Shocked δεν μπορεί...όχι οτι στην Ιταλία δεν έχουμε γελοίους ανθρώπους στην εξουσία Sad αλλά τέτοια πολιτική διαφήμιση δεν είχα ξαναδεί!!

ciao σε όλους!

(πολύ ωραίο το site σας...congratulations!! Big Ups

Κυρ, 16 Δεκ 2007 2:34 pm

astrud
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Nov 11, 2007
143

aaaahhh τι λέει το άτομο!!!ξέρει να κρύβει...αλλά δεν ξέρει να κλέβει???!
ΦΟΒΕΡΟ!! Poke Tounge

Κυρ, 16 Δεκ 2007 3:08 pm

Leonidas
Έμπειρος
Έμπειρος

Jul 09, 2007
227
Τόπος: Πάτρα

Κάτσε καλά! 75 σελίδες μήνυση του έκανε! Του καταλογίζει την εκλογική της ατυχία! Πόσο περίεργος είμαι να διαβάσω το περιεχόμενο αυτής της μήνυσης...
Καλά, στη Σαρρή μένετε; Να βάλουμε τον Παϊτέρη της Ν.Δ.; Τουλάχιστον αυτός έχασε σαν κύριος! Με αξιοπρέπεια! Μήπως την, υφυπουργό παρακαλώ, Κούρκουλα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.; (Σελήνη αγκαπάει Αλέκη)! Τι παραπάνω κάνανε αυτοί στη ζωή τους; Poke Tounge
Καλοί μου φίλοι! Στην εκλογική περιφέρεια της Αχαΐας που ανήκω, χρειάζομαι περίπου 6000 σταυρούς για να βγω βουλευτής! Τι να κάνω; Πως να τους "δουλέψω"; Δεν με νοιάζει το κοινό συμφέρον, ούτε θέλω να γίνω Υπουργός! Υπόσχομαι να μη πειράξω ούτε ένα €! Το μόνο που χρειάζομαι είναι να εξασφαλίσω μια αξιοπρεπή (βουλευτική) σύνταξη, γιατί μόνο αυτή δεν αγγίζει το ασφαλιστικό! Όλες οι άλλες... Γ*$@^% τα! Mad

Κυρ, 16 Δεκ 2007 3:54 pm

gaidoura
Έμπειρος
Έμπειρος

Jun 03, 2006
239

...μιλάμε ότι το θράσος ορισμένων ανθρώπων ξεπερνά κάθε λογική!!!

...βέβαια, για να πούμε την αλήθεια εμείς τη Σαρρή δεν την βγάλαμε, αλλά εσείς, astrud, την Τσιτσιολίνα τη βγάλατε Wink

βέβαια, οι ενοχλητικές δεν είναι αυτές ρε παιδιά...ούτε ο Παϊτέρης είναι....αυτούς που πάμε και ψηφίζουμε και ξέρουν πως να μας κοροϊδεύουν είναι το πρόβλημα....όταν ακούς ότι ψήφισαν νέα παιδιά τον τάδε βουλευτή γιατί θα τους έκανε τρίμηνη σύμβαση σε μία υπηρεσία,τι να πεις;....Δε νομίζω λοιπόν ότι η κακομοίρα η Σαρρή είναι το πρόβλημα, απλώς επιβεβαιώνει τι ζώα είμαστε!!!!

Κυρ, 16 Δεκ 2007 5:40 pm

astrud
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Nov 11, 2007
143

ok ναι έχεις δίκιο!εμείς βγάλαμε την cicciolina (alias Ilona Staller) πρίν από 20 χρόνια αλλά δεν ήταν σε ακροδεξιό κόμμα...όμως βγάλαμε την alessandra MUSSOLINI ευρωβουλευτή το 2004 (τότε που είχε βγεί και ο Καρατζαφέρης)!τι να πω..δεν ξέρω ποίς είναι χειρότερος! Question

Κυρ, 16 Δεκ 2007 11:57 pm

Hipisa
Έμπειρος
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268

ciao cara astrud, per me non c'e politica giusta. δεν υπάρχει σωστή πολιτική σε καμία χώρα. όποιον έχει κάνει καλύτερη διαφήμιση αυτόν ψηφίζουμε. τι να πούμε για για διάφορους ηγέτες και πλανητάρχες. να γελάμε ή να κλαίμε που ψηφίζονται? Confused

Δευ, 17 Δεκ 2007 10:09 am

Leonidas
Έμπειρος
Έμπειρος

Jul 09, 2007
227
Τόπος: Πάτρα

astrud έγραψε:
όμως βγάλαμε την alessandra MUSSOLINI ευρωβουλευτή το 2004 (τότε που είχε βγεί και ο Καρατζαφέρης)

astrud... astrud... Ας μη καταδικάζουμε τη νέα γενιά μόνο και μόνο από το όνομά της! Βέβαια μιλάω χωρίς να παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και δεν ξέρω τι κάνει η Alessandra εκεί... Ένα είναι σίγουρο! Δεν πρόκειται να "ξυπνήσει" τους... μελανοχίτωνες!

Ο Καρατζαφέρης τώρα στην Ελλάδα φαίνεται να είναι ο μόνος που κάνει για μερικούς αντιπολίτευση, για άλλους φτηνό λαϊκισμό, είναι όμως ο μόνος που κινείται όταν οι άλλοι μεγάλοι δεν μιλάνε και η επίσημη Αριστερά έχει προ πολλού αποχωρήσει!

Δεν υπάρχουν πλέον άκρες καταστάσεις στον κόσμο! Δεν υπάρχει φασισμός, όπως δεν υπάρχει κομμουνισμός! Τώρα, ευτυχώς ή δυστυχώς, αυτό θα το κρίνει η ιστορία...

Arrow Αυτά τα γράφω χωρίς να πρεσβεύω καμία τέτοια δοξασία βεβαίως, βεβαίως! Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι! Δεν είμαι άτομο των άκρων! Σας αγκαλιάζω όλους Big Ups

Δευ, 17 Δεκ 2007 11:40 am

Argonaut
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Dec 16, 2007
199

Διάβασα όλες τις δημοσιεύσεις σε αυτό το θέμα. Κι έχω μόνο ένα να παρατηρήσω: Γιατί χρειάζεται να "εξηγηθείς" για να μην "παρεξηγηθείς" Leonidas; Το θέτω ως ερώτηση ρητορική...Και η μομφή μου...Μήπως πάσχουμε πολύ άσχημα από σύνδρομα φοβικά;; Αν ναι ένα τελευταίο λέω...Να χαιρόμαστε τη δημοκρατία μας και την ελευθερία του λόγου!

Δευ, 17 Δεκ 2007 1:09 pm

astrud
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Nov 11, 2007
143

Απαντάω στον Leonida...δεν θα παρεξηγηθώ γι'αυτό που είπες για την mussolini..ούτε εγώ ξέρω πολλά για την πολιτική σας! Wink αν θες να μάθεις όμως η κυρία alessandra είναι "απροκάλυπτα" φασίστας!πριν ιδρύσει το δικό της κόμμα ήταν μέλος της Εθνικής Συμμαχίας - συντηρητικό κόμμα το οποίο είναι πολύ κοντά σαν ιδεολογία στον berlusconi για να καταλάβεις!Αυτή όμως παράτησε το κόμμα αυτό αφού ο προεδρός του σε κάποια φάση κατηγόρησε τους φυλετικούς νόμους του φασισμού και ζήτησε "συγγνώμη" στο Ισραήλ..τώρα μπορείς να κρίνεις και από μόνος σου Poke Tounge

Και προσωπικά πιστεύω οτι είναι ντροπή να μας εκπροσωπούν τέτοιους μ....ες στην Ευρώπη! Confused αλλά εσύ θα μου πεις...τι περιμένεις από τους Ιταλούς αφού είχαν τόσα χρόνια τον berlusconi Shocked !σωστό κ'αυτό!!!

Δευ, 17 Δεκ 2007 1:33 pm

astrud
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Nov 11, 2007
143

ah και κάτι ακόμα...δυστυχώς ο κομουνισμός υπάρχει ακόμα...Cuba, Βόρεια Κορέα, Κίνα, Venezuela που παρά λίγο δεν έγινε σοσιαλιστικό κράτος Rolling Eyes... etc..

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις ΚΑΒΑΛΑ: 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πολιτι...

από Syn_Athena
Συζήτηση: Ημερίδες - Συνέδρια - Ακαδημαϊκές Εκδηλώσεις Απαντήσεις: 1

Κυρ, 26 Απρ 2020 1:44 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Απορία για τη μετακίνηση στη Σύρο

από berry
Συζήτηση: ΣΥΡΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά Απαντήσεις: 1

Δευ, 30 Ιούλ 2018 9:42 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Linux Mint 18.2 απορία - Η αναπαραγωγ...

από kostis61
Συζήτηση: Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet Απαντήσεις: 2

Σαβ, 12 Αύγ 2017 6:00 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις μινι έρευνα και πηγές/πληροφόρηση περ...

από inertia
Συζήτηση: ΠαΔίΠαΦΡα (intra-forum) Απαντήσεις: 0

Δευ, 20 Μάρ 2017 12:28 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις ΚΑΒΑΛΑ: 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πολιτι...

από Syn_Athena
Συζήτηση: Ημερίδες - Συνέδρια - Ακαδημαϊκές Εκδηλώσεις Απαντήσεις: 1

Πεμ, 30 Ιούν 2016 11:14 am Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics