|
Το στέκι της κουβέντας... |
| Συγγραφέας |
Γιατι δεν συμπαθω το ποδοσφαιρο. |
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
Παράθεση:
το να βλέπω τελίτσες να παιζουν και να βρίζω είναι σαν να βλέπω πασχαλίτσες να ζευγαρώνουν και να φωνάζω "παρτα μ@ρη αρρωστη" |
ωραίος. ωραία θέτεις το θέμα. πάντως έχω την αίσθηση ότι σε νεότερες εκδώσεις του manager υπάρχουν και άλλες οπτικές γωνίες του αγώνα με τους παίχτες να φαίνονται πιο λεπτομερώς. Αλλά εμένα και πάλι δεν μου αρέσει.
εγώ γουστάρω ντέρμπι Ολυμπιακός παναθηναϊκός και να είμαστε σε σπίτι, με μπύρες και να
χαβαλεδιάζουμε μεταξύ μας, φωνάζοντας συνθήματα ο ένας στον άλλον. Μία φορά που είχε βάλει αυτογκόλ ο βάζελος ξεσηκώσαμε όλη την περιοχή.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Βασικά κοίτα και εγώ τα ποδοσφαιράκια κτλ δεν τα πάω καθόλου ούτε και τα manger.Ο αδερφός μου λιώνει με αυτά.Αλλά για κάποιυς άλλους αυτές οι κουκιδούλες είναι παίχτες που τους έχουν αγοράσει, τους έχουν προπρονήσει,του έχουν φτιάξει κτλ κτλ.
Είναι ανάλογα πως το βλέπει κανείς.
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
Σωστα!!! Τι ειναι το manager???
Αλλο αυτο... Πως μπορει κανεις να τη βρισκει και να περναει καλα με ενα παιχνιδι απο βασεις δεδομενων που δεν τελειωνει ποτε και δεν εχει μεσα γραφικο περιβαλλον???
AAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| |
|

anemos
Γκουρού

Nov 19, 2007
403
|
|
Τώρα που χώνουμε όλοι να χώσω λίγο και εγώ;... Ρε παλικάρια που παίζεται manager δε σας καταλαβαίνω ρε γαμώτο. Γιατί το κάνετε αυτό; Πραγματικά με θλίβει να βλέπω ανθρώπους να χαίρονται με κάτι τέτοιο... Καλά , είναι διασκέδαση να αγοράζεις και να πουλάς παίκτες; και να "τους προπονείς"; Από ότι φαίνεται, είναι... Γιαυτό τρελαίνομαι...
Ξελάφρωσα λίγο - το θέμα με το manager με έχει μπριζώσει χρόνια τώρα!...
Τι να πω, ο καθένας έχει δικαίωμα στη διασκέδαση - και εμένα μου αρέσουν πράγματα που άλλοι τα βρίσκουν χαζά
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καταρχήν για τα γραφικά θα πω οτι καμιά φορά για να είναι καταπληκτικό ένα παιχνίδι χωρίς να έχει ωραία γραφικά.Παρτε το alley cat για παράδειγμα:
Που το παίζω από μικρός αλλά κολλάω ακόμα!
Οσο για τα manager είπαμε ο καθένας με τα γούστα του.Και μένα ο αδερφός μου δε μπορεί να με καταλάβει γιατί πορώνομαι με τα strategy αλλά τι να κάνεις...
|
|
|
|
| |
|
|
|
κι εγώ παίζω ακόμα Yar's revenge
Δέν έχουν σχέση τα γραφικά.... ι δεν κοιτάω μία χρονοβόρα εξομοίωση με τελίτσες και για να συμετέχω μα φωναζω! ειναι σάν να βλέπω το "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" και να φωνάζω τις απαντήσεις λές και θα με ακούσει ο παπαδόπουλος ή ο παίχτης...
|
|
|
|
| |
|
|
|
E καμιά φορά είδες τι είναι η πώρωση?
|
|
|
|
| |
|

anemos
Γκουρού

Nov 19, 2007
403
|
|
Πρόσφατα έπαθα και εγώ έναν παλιπαιδισμό και έφαγα τρελλή πόρωση με κάτι παιχνίδια που έπαιζα μικρός. Έβαλα και έπαιξα Prince of Persia το παλιό, NBA 87' Lakers vs Seltics, DUNE II,Battlechess. Maniac mansion... Τι γ@μ@τ* που είναι ρε συ αυτά τα παλιά τα παιχνίδια...
Ψάχνω το Megalomania και δε το βρίσκω...Μήπως το έχει κανείς?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Persia το παλιό????
NBA 87' Lakers vs Seltics????
Battlechess???
Τι μου θυμισες τωρα!! Πολλες εργατωρες φυγανε σε αυτα θυμαμαι...
|
|
|
|
| |
|

KwsMax
Aiesec Member

Jun 18, 2008
4
|
|
haha
pantws na 8ewreitai to podosfairo anousio ti ehete na peite gia tin arsi varwn?
pote den katalava giati 8ewreitai a8lima?  pragmatika den ehei kapoio idiaitero noima sto na to kaneis oute sto na to parakolou8eis!!!
|
|
|
|