Πράγματι έχει γίνει ένας μινι-σάλος σε αρκετά blogs στο internet για το θέμα... Μια λίγο πλουσιότερη αναφορά συν μερικά σχόλια-προβληματισμούς εντόπισα στο
http://mavro-oxi-allo-karvouno.blogspot.com/2008/02/greek-j...ke-vs.html με ένα απλό google search...
Απ'ότι διαβάζω, η υποφαινόμενη κα.Μαργαρίτη έχει "φωνάξει" και στο παρελθόν ή οτι η ιστορία δεν είναι καινούρια... Επίσης, ένα σχόλιο που έπεσε το μάτι μου, με προβλημάτισε: το video που έχει κυκλοφορήσει
δεν το βρήκα (μέχρι στιγμής) στο επίσημο BBC, και μου κάνει εντύπωση που "διέρρευσε" το υλικό, χωρίς να υπάρχει κάποιο, έστω logo του καναλιού. Αυτά συνήθως δεν τα αφήνουν έτσι, εκτός πια αν υπάρχουν τόσοι μπλεγμένοι, που το "άφησαν" χωρίς το Logo, ώστε το επίσημο BBC να μπορεί να είναι "καλυμμένο", να μην έχει δηλαδή ανάμειξη με το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό
(καχυποψίας σενάρια) 
. Γιατί πρακτικά, ο οποιοσδήποτε με αγγλική προφορά και πετώντας ένα "BBC news, Athens" στο τέλος, θα το κάνει να είναι πιστευτό ως original υλικό-ανταπόκριση του BBC (ή άλλου επίσης καναλιού).
Όπως και να έχει, αν όντως είναι αληθινά τα στοιχεία είναι πραγματικά εξωφρενικά όλα αυτά που γίνονται! Απλώς θα ήθελα την κατανόηση όλων γιατί επιθυμώ να έχω ένα μικρό σκεπτικισμό στην όποια "είδηση" έρχεται από εδώ κι από εκεί. Στην εποχή της υπερπληροφόρησης, ο "θόρυβος" και πώς να διακρίνεις το σωστό από τη φήμη ή το παραπλανητικό, είναι η μεγάλη πρόκληση των καιρών μας...
(φανταστείτε σαν να είστε σε ένα δωμάτιο με χιλιάδες μύγες που ζουζουνίζουν γύρω σας και να θέλετε να βρείτε ποιο ζουζούνισμα προέρχεται από συγκεκριμένο είδος μύγας)
Αν υπάρχουν ισχυρές references, καλό είναι να τα αναφέρουμε, ό,τι βρούμε! keep digging