Καλά εντάξει...
Το βρήκα.Δηλαδή όχι εγώ.
Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω.Του γονείς μου τους αγαπώ πολύ.Είναι καλοί άνθρωποι με έχουν μεγαλώσει καλά έχουν κάνει θυσίες για μένα.
Εχω ξυπνήσει από τις 9.
Καλός?Καλός.
Εδινα 3 ώρες από τα πιο δύσκολα μαθήματα.
Καλός?Καλός.
Μου λέει ο πατέρας μου:"Δε πας να βρεις το διαβατήριο τώρα που το δωσες το μάθημα?Δεν είναι εδώ σίγουρα ψάξαμε.Και στην αστυνομία πήγαμε το έχουμε πάρει από κει".
Ε ρε τώρα...
Το διαβατήριο το ψάχνω από 2 μέρες αλλά έδινα και δεεεν του χα δώσει σημασία.Εδώ εξεταστική ταξίδια θα κοιτάμε.Αλλά τώρα που δωσα... τα κεφάλια μέσα.Αλλά άλλη όρεξη δεν είχα τώρα μετά από όλη την ημέρα(king άσχετο το Ελισάκι αφήνιασε και έβαλε άκυρα θέματα και μου είπε "ε ναι από δω και μπρος έτσι"

).
Πάω σπίτι.Ρίχνω όλη τη βιβλιοθήκη κάτω.Αδειάζω και ένα άλλο έπιπλο που έχω.Αδειάζω την αποθήκη,αδειάζω τα συρτάρια δε λογαριάζω τίποτα έχω λυσάξει.Μα λέω ένα να πάει στο διάολο ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ πως στο καλό χαθήκανε?Η τακτική μου απλή.Τα ρίχνουμε όλα κάτω και τα βάζουμε σίγα σιγά στη θέση τους τι στο καλό αν είναι θα το βρω.Μέχρι και τα βιβλία ανοίγω για να δω μπας και σφηνώθηκε μέσα.
Μου μιλάει ο πατέρας μου στο msn.Μoυ λέει τι έγινε?.
Του λέω "βάλε κάμερα να δεις".
Μου λέει "τώρα δεν έχω το καινούργιο msn"
"Oxι" του λέω "βάλε το καινούργιο msn και βάλε και κάμερα να δεις δε θα μου τη λες μετά".
Βάζει κάμερα."Α ωραία την έκανες την βιβλιοθήκη."(τα έβαζα βλέπετε ωραία τα πράγματα πίσω και την έχω κάνει τζι τζι

).
-Ναι αλλά του λέω διαβατήριο γιοκ
-Τίποτα ε?
-Τίποτα.
-Εψαξες καλά?
-Κοίτα...
-Συρτάρια?
-Παντου.
-Κάπου εκεί θα είναι δε μπορεί.Στο σπίτι σου το χεις.Αφού στο χω στείλει.
-Καλά του λέω θα κοιτάξω και άλλο.
-Κοιτα βρε παιδί μου δε μπορεί να χάθηκε...
-Καλά,του λέω,άμα έρθω αθήνα και το βρω εκεί...
Καλά κάτσε μου λέει πάω να δω και εγώ καλά.(ΣΣ:Ειχαν ψάξει και αυτοί εκεί)
Καλός...
Συνεχίζω εγώ το ψάξιμο.Μετά από 5 λεπτά με παίρνουν τηλέφωνο.
Ο πατέρας μου...
-Καλό μου αγοράκι...
-Ωχ.
-Καλό μου παιδί.
-Να το δω,του λέω.
Μου τα δείχνει.Ναι και τα 2 μου διαβατήρια ήταν εκεί.
Κρατάω ψυχραίμια.
-Που ήτανε?
-εεεε σε ένα ντοσιέ
-αρα είχα δίκιο που σου λέγα ΔΕΝ είναι εδώ ΕΙΝΑΙ στη αθήν...κάτσε που είπες οτι ήτανε?
-Σε ένα ντοσιέ
Κρατάω καλά την ψυχραιμία.
-Με έβαλες να αδειάσω όλο το σπίτι και δεν είχατε κοιτάξει καν στα ντοσιέ???
-Εεεεε δεν το είδα την πρώτη φορά κρίμα που έχασες και το απόγευμα και θα διάβαζες.
-Ε του λέω ρεπό θα την έπαιρνα το απόγευμα σήμερα...Τουλάχιστον μου μεινε η βιβλιοθήκη καθαρή.
-Πηγαινε να πιεις ένα ποτό κερνάω εγώ
Τέλος καλά όλα καλά!
Εκτός από το σπίτι
Aύριο προι έχει φασίνα...