ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Συγγραφέας ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Τρι, 04 Μάρ 2008 7:01 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

sofaki
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Feb 26, 2008
60

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ. Happy Happy ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΣΧΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.. Laugh

Τρι, 04 Μάρ 2008 9:39 am

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Καλωσόρισες και καλώς σε βρήκαμε!Happy

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σχετικά με τα εππαγέλματα που θα ακολουθήσεις αλλά ενας φίλος μου που σπουδάζει ωκεανολογία στην Κρήτη (που φατνάζομαι είναι παρόμοια) μου έχει πει οτι σκοπεύει να δουλέψει σε ενυδρεία, ή σε ιχθυοκαλλιέργειες.Μπορεί επίσης να βγει έξω για ερευνητικό έργο

http://www.tovima.gr/print_article.php?e=B&f=13820&m=I30&aa=1

Βρήκα αυτό το άρθρο μπορεί να σε ενδιαφέρει!

Α και στο πληκτρολόγιο σου υπάρχει ένα κουμπί που λέγεται Caps Lock.

Πάτα το μία να σβήσει...

Πεμ, 20 Μάρ 2008 7:50 pm

gaidoura
Έμπειρος
Έμπειρος

Jun 03, 2006
239

καλώς όρισες και από μένα και στη σελίδα και στο τμήμα μας Happy Happy Happy

τελειώνοντας με το καλό τη σχολή θα έχεις δικαίωμα υπογραφής ως περιβαλλοντολόγος (επιμέλεια και επίβλεψη μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων - πέντε χρόνια μετά την απόκτηση του πτυχίου σου) και θα μπορείς να γραφτείς στο ΓΕΩΤΕΕ ως ιχθυολόγος...Γενικά εύχομαι να κάνουμε σύντομα τον σύλλογο αποφοίτων και να έρθουμε και στο νησί να σας πούμε πάνω κάτω που βρίσκονται οι απόφοιτοί μας...Γενικά είμαι από τους αισιόδοξους και έχω να πω ότι για τόσο νέο τμήμα είναι πολύ καλά...

ότι απορίες έχεις και για το προπτυχιακό και για ό,τι άλλο θες, μη διστάσεις να ρωτήσεις...αν θες στείλε μου και προσωπικό μνμ...καλή διαμονή στο νησι!!

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Πρόσφατες συζητήσεις - topics