Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Τηλεόραση, Θέατρο, Cinema, Μουσική |
| Συγγραφέας |
Splatter Movie 3 |
| |
|
|
|
Καμια ταινία στο Αιγαίο θα γυρίσετε;; Αν είναι να μας ειδοποιήσετε...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ειλικρινα, μακαρι να ειχαμε το budget να το καναμε. Εγω, μια φορα, ψηνομαι παρα πολυ για κατι τετοιο. Αλλα ποιος ξερει....?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Πιστεύω πως μια καλοκαιρινή ταινία σε ενα νησάκι του Αιγαίου θα ήταν πολύ όμορφη. Τώρα περί budget, εντάξει δε χρειάζεται να έχει και πολύ ακριβά εφέ, άλλωστε το μεγάλο "ατού" της θα είναι το τοπίο...Θάλασσα, πατροπαράδοτα σπίτια κ.α.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Εχεις δικιο σε αυτο. Ειμαι απο την Κρητη ο μισος, οποτε καποια στιγμη, αν μου επιτρεψουν οι συνθηκες, θα υπαρξει καποια ευκαιρια να γραψω ενα σεναριο με μεγαλυτερο ευρος, ωστε να συμπεριλαβω την Κρητη (και οχι μονο).
Επισης, για οσους δεν πολυπανε τα torrents, οριστε κ ενα link για απευθειας κατεβασμα: ftp://filoktitis.noc.uoa.gr/pub/up/SplatterMovie3/
|
|
|
|
| |
|
|
|
Για όσους θέλετε μια πιο όμορφη συσκευασία της ταινίας, έχω ανεβάσει το εξώφυλλο του DVD στο http://rapidshare.com/files/105051974/cover.jpg.html, όπου μπορείτε να το κατεβάσετε, και στη συνέχεια να το τυπώσετε, κόψετε και να τοποθετήσετε στο κουτί των DVD.
Δυστυχώς δεν υπάρχει ευχέρεια να σας το παρέχω σαν ολοκληρωμένο πακέτο (πολλά έξοδα βλέπετε), οπότε συγχωρήστε με γι'αυτό!
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
| Θεματική Ενότητα |
Πληροφορίες |
Δημοσιεύθηκε |
 |
'Thankyou movie - HERO' - η Ανθρωπότη...
|
Συζήτηση: Το στέκι της κουβέντας... |
Απαντήσεις: 1
Τετ, 27 Ιαν 2010 5:07 pm  |
 |
Hobbit the movie!
|
Συζήτηση: Τηλεόραση, Θέατρο, Cinema, Μουσική |
Απαντήσεις: 11
Παρ, 27 Ιούν 2008 9:44 am  |
 |
Αρχαιοκάπηλοι - The movie
|
Συζήτηση: Τηλεόραση, Θέατρο, Cinema, Μουσική |
Απαντήσεις: 0
Παρ, 02 Μάϊ 2008 12:58 pm  |
 |
Thelete na deite tous agapimenous sas...
|
Συζήτηση: Το στέκι της κουβέντας... |
Απαντήσεις: 8
Κυρ, 22 Ιούλ 2007 12:02 am  |
 |
300 the movie
|
Συζήτηση: Δημοσιογραφική - Συντακτική Ομάδα |
Απαντήσεις: 2
Κυρ, 04 Μάρ 2007 8:16 pm  |
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|