Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Το party, ο Πορτιέρης και τα Κριτήρια... |
|
|
Γρίφοι - Παιχνίδια |
| Συγγραφέας |
Το party, ο Πορτιέρης και τα Κριτήρια... |
| |
|

JohNie
Μεγάλο μολύβι

Feb 19, 2008
189
Τόπος: Larisa
|
|
|
|
| |
|

Rogue
Μεγάλο μολύβι

Mar 20, 2008
130
|
|
Τσου...μ'ενα παπούτσι όχι..αλλά με μία γαλότσα θα πέρναγες!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Εγώ με μια γαλότσα θα πέρναγα; Με ένα μπιφτέκι; Ο JohNie με ένα μπιφτέκι θα πέρναγε;
|
|
|
|
| |
|

Rogue
Μεγάλο μολύβι

Mar 20, 2008
130
|
|
Ω, ναι! Ο πορτιέρης έχει φετίχ με τις γαλότσες και τρελαίνεται για μπιφτέκια! Οπότε, και φυσικά θα πέρναγε ο καθένας με αυτά τα δύο!
|
|
|
|
| |
|

JohNie
Μεγάλο μολύβι

Feb 19, 2008
189
Τόπος: Larisa
|
|
Δεν ξερω για σας ...αλλα εχω κατι μπιφτεκια λες και ειναι σολα! Σολα επισης εχει και η γαλοτσα, το παπουτσι κλπ κλπ. So u think u can dance??? Το κριτηριο ειναι αντικειμενα με πλαστικο...? Με πολυβινυλλοχλωριδιο κατα βαση
|
|
|
|
| |
|
|
|
Εγώ το σκόρδο και το κρεμμυδάκι τουλάχιστον τα θεωρώ αρκετά φυσικά. Ο πορτιέρης τι θα έλεγε για λίγο... οινόπνευμα;
|
|
|
|
| |
|

anemos
Γκουρού

Nov 19, 2007
403
|
|
με ένα νικοτιναμιδοαδενινοδινουκλεοτίδιο (NAD) περνάω?
|
|
|
|
| |
|

Rogue
Μεγάλο μολύβι

Mar 20, 2008
130
|
|
Το οινόπνευμα ως οινόπνευμα ο πορτιέρης θα το έπαιρνε ως βαριά προσβολή, ότι και καλά δεν είναι αρκετά δυνατός, αείτητος και ντούρασελ και πως θα το χρειαστεί κάποια στιγμή για να απολυμάνει κάποια πληγή οπότε θα στο έφερνε στο κεφάλι.Τώρα αν εννοείς κάνα ουισκάκι, εκεί θα έτρωγες και πόρτα και ξύλο! Αν βέβαια ήταν καμια βότκα..τότε..ντάξει..πως να το κάνουμε..ο πορτιέρης έχει αδυναμία στη βότκα.
Με νικοτιναμιδοαδενινοδινουκλεοτίδιο θα ξέμενες στο πεζοδρόμιο αγαπητέ άνεμε. Με ένα τριχλωροφθοράνθρακα όμως θα έμπενες μια χαρά!
|
|
|
|
| |
|
|
|
χα! ωραίο παιχνίδι! Μπράβο σε όποιον το σκέφτηκε!
Με Johnny Walker Black Label θα περνούσα;;
|
|
|
|
| |
|

Rogue
Μεγάλο μολύβι

Mar 20, 2008
130
|
|
Αγαπητέ Argonaut, ανακάλυψες τη παραξενιά του πορτιέρη οσον αφορά τα ουίσκια. Βλέπεις, αν του δώσεις απλά ουίσκυ, τσαντίζεται. Ένα Johnny όμως, θα το έβαζε μέσα..μαζί με σένα! :Ρ
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |