Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Το party, ο Πορτιέρης και τα Κριτήρια... |
|
|
Γρίφοι - Παιχνίδια |
| Συγγραφέας |
Το party, ο Πορτιέρης και τα Κριτήρια... |
| |
|

anemos
Γκουρού

Nov 19, 2007
403
|
|
με μια roundhouse kick αλά Τσακ Νόρις περνάω; Αν βγάλω το γυαλί με στυλ και ρίξω και μια ατάκα;
|
|
|
|
| |
|

Rogue
Μεγάλο μολύβι

Mar 20, 2008
130
|
|
Με roundhouse kick αλά Τσακ Νόρις δεν περνάς. Με τον Τσακ Νόρις σκέτο περνάς!(αυτό έλλειπε να μην περνούσες :Ρ). Και με ατάκα μπαίνεις. Με γυαλί με στυλ, δύσκολο, το βγάζεις- το βάζεις. Με στυλ όμως σκέτο μπαίνεις! Cubilone, και με το "δεν το βρήκα δεν το βρήκα"σου περνάς, και με το Xbox360(yay!!! για Geometry Wars- με τα οποίο όμως δεν περνάς-τί ξενέρωτος πορτιέρης). Όχι ο πορτιέρης δεν είναι γκέιμερ. Όπως προείπα- είναι ξενέρωτος. Dali_Dog με το "εύρηκα εύρηκα" τρως διπλή πόρτα...
Πω πω..αν δεν το βρείτε και μετά από αυτό το κατεβατό..
|
|
|
|
| |
|
|
|
Eγώ που δεν το βρισκω δηλαδή είμαι κρετίνος;;
Με ένα κρετίνο περνάω;;
|
|
|
|
| |
|

Rogue
Μεγάλο μολύβι

Mar 20, 2008
130
|
|
Αμέ! Και με ένα μ*&^%κα μπαίνεις!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Χμμμ...Με μια μέλισσα μπαίνω;;
|
|
|
|
| |
|

anemos
Γκουρού

Nov 19, 2007
403
|
|
Περνά περνά η μέλισσα? Με τα μελισσόπουλα? και με τα παιδόπουλα?
|
|
|
|
| |
|

Rogue
Μεγάλο μολύβι

Mar 20, 2008
130
|
|
Περνάει η μέλισσα. Παιδόπουλα, μελισσόπουλα έξω.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ο Cubi το βρήκε.Εγώ όχι.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
Δέχεται και αγγλικά άρα πρέπει να είναι κάτι με τα γράμματα,συλλαβές και τονισμούς.
Η αλαξάνδρα για να βρει αν θα πέρναγες με μια ολόκληρη πρόταση ή με μια λέξη έκανε πάνω κάτω την ίδια ώρα άρα πρέπει να είναι κάτι απλό.Δε νομίζω να είναι αριθμός συλλαβών σε συνάρτηση ξερω εγώ με τη θέση του πρώτου γράμματος της λέξης στην αλφαβήτο.
|
|
|
|
| |
|

anemos
Γκουρού

Nov 19, 2007
403
|
|
O Cubi τώρα που το βρήκε περνάει; Μήπως δίωχνει τον πορτιέρη και κάθεται μπάστακας εκείνος;
|
|
|
|
| |
|

Rogue
Μεγάλο μολύβι

Mar 20, 2008
130
|
|
Mystery-orange: όλα σωστά και άγια όσα είπες...περίπου...:Ρ Για παράδειγμα, αγγλικά αν θυμάσαι δεν δεχόμουν live, με μπέρδευαν..αλλά ναι, το κριτήριο είναι πολύ απλό. Anemos, o Cubi το βρήκε αλλά δεν γίνεται πορτιέρης στη θέση του πορτιέρη αφ'ενός γιατί έχει ξαναγίνει πορτιέρης και δεν θα έχει πλάκα αν γίνονται πορτιέρηδες όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι, αφ'ετέρου διότι με είχε πιάσει μονότερμα και με ρωταγε αν περνάει αυτό και αν περνάει εκείνο οπότε η όλη διαδικασία ήταν πολύ πιο άμεση και εύκολη απ'ότι είναι on-line οπότε θα ήταν άδικο να ήταν ο Cubi πορτιέρης, ακόμη κι αν το βρήκε με το σπαθί του. Aπό την άλλη, απ'ότι έμαθα, το μυστηριώδες εσπεριδοειδές το έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα και θα έσκαγε αν απλά μάθαινε τη λύση πριν τη βρει(άσε που θα κινδύνευε και η δική μου σωματική ακαιρεότητα Ο_ο).
Λοιπόν, επείδή με έπιασε λεξοδιάρροια, το κόβω κάπου εδώ και λέω πως φυσικά για να περνάει κάποιος με ένα "θα το βρω θα το βρω", προφανώς το κριτήριο ΔΕΝ είναι εννοιολογικό και δεν έχει να κάνει με το τί περιγράφει η λέξη.
Πορευτείτε με αυτό τέκνα μου..προς το παρόν :Ρ
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |