Τουριστική (Πολιτιστική) Εβδομάδα 2008 Ρόδος Παν/μιο Αιγαίου

2008 - Ρόδος Πολιτιστική

Συγγραφέας Τουριστική (Πολιτιστική) Εβδομάδα 2008 Ρόδος Παν/μιο Αιγαίου

Δευ, 09 Ιούν 2008 1:19 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

teo
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Mar 31, 2005
51

Δεν με γνωριζεις για να ξερεις αν ειμαι παραταξιακή η μη. Προς ενημερωση σου δεν ειμαι. Ανοιξε αλλου θεμα γιατι χριζουν μεγαλης συζητησης αυτα που λες.

Δευ, 09 Ιούν 2008 12:10 pm

Mitsos
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Mar 21, 2005
19
Τόπος: Samos

Ρε παιδια εγω 2 πραγματα θα πω για να μην σας κουρασω κ ελπιζω να καταλαβετε πολλα:
Στην Χιο προπερσυ ειχε 108 ευρω το ξενοδοχειο για 7 ή 8 μερες, δεν θυμαμαι καλα, και στη Ροδο ειχε 100 για μολις 4 μερες!!!
(και την υπολοιπη μιση που εμενε μεχρι να φυγει το καραβι, επρεπε 'η να κουβαλας την βαλιτσα μαζι σου οπου πηγαινες, ή να την βαλεις στον ..... σου!!! )

Στο παρτυ εναρξης ειχε το ποτο 5 ευρω!!! Ημαρτον!!!
Που στο Twisted Evil πηγαν αυτα τα λεφτα???
Ηταν κατα τ'αλλα καλο παρτυ, κ το χαλασε καθαρα η τιμη του ποτου, λες κ ειμασταν σε κλαμπακι!!!
(Γι'αυτο εγω ειχα πιει απο το σπιτι κ ημουν κυριος! Wink )

Γενικα περασα πολυ καλα, αλλα το οτι φαγαν χοντρα λεφτα παιζει πολυ...

ΥΓ: Α! κ οντως ρε παιδια οχι να κατηγορησουμε κ τα παιδια του my aegean για τα 50 λεπτα στα βραχιολακια!! Δηλ. αυτα δεν ειχανε καποιο κοστος παραγωγης?? Τζαμπα τα βρηκανε???
Να τα δινανε 2 και 3 ευρω να πεις ναι, καπου κλεβουν, αλλα 50 λεπτα ειναι μια τιμη που σου λεει απο μονη της οτι πανε απλα να βγαλουν τα εξοδα τους, αντε κ κατι λιγο παραπανω! Αλλα μεχρι εκει...

Τρι, 10 Ιούν 2008 10:17 pm

Mhtsos
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Jun 10, 2008
39
Τόπος: Αθήνα

Παράθεση:
Ποτά.
Ένα κουτάκι μπύρα στο πρώτο πάρτι είχε 3 ευρώ αντί την κανονική του αξία δηλαδή 0.60 ευρώ. Το ποτό είχε 5 ευρώ, δηλαδή όσο και σε ένα κλαμπ αντί 3 ευρώ που θα έπρεπε να είναι κανονικά σε ένα φοιτητικό πάρτι. Το μπουκάλι είχε 40 ευρώ αντί να είναι σε τιμή κάβας. Πως το δικαιολόγησαν; Ήθελαν να φτιάξουν το χαλασμένο τους φωτοτυπικό. Εδώ Σύρος και Σάμος δεν έχουν κτήρια να κάνουν μαθήματα και αυτοί έβαζαν απαράδεκτες τιμές για να φτιάξουν ένα φωτοτυπικό το οποίο θα μπορούσε να διευθετηθεί από την τεχνική υπηρεσία, η να έκαναν αίτηση για καινούργιο στην κοσμητεία. Τι είναι αυτή η κατάσταση;
ΓΙΑΤΙ;;;

Άν σου είπαν ότι τα λεφτά πάνε για το φωτοτυπικό τότε έπεσες θύμα τεράστιας απάτης. Το πανεπιστήμιο έχει εγκρίνει εδώ και αρκετό καιρό 9.500 ευρώ για αγορά νέου φωτοτυπικού.
Σημειωτέον ότι όταν τους ρωτήσαμε πόσα κερδίσαμε από το πρώτο πάρτυ μας λέγανε πως τα λεφτά δεν βγήκαν, παρά τις ψηλές τιμές. Μάλλον μας κοροϊδεύανε και βάλανε κάποια λεφτά στην τσέπη τους.

Παράθεση:
Κλαμπ.
Όπως μπορούσαμε να διακρίνουμε σε όλες τις αφίσες της πολιτιστικής, είχαν για κύριο δρώμενο της μέρας ένα πάρτι η μια έξοδο σε κλαμπ. ΟΚ, καλό είναι να βάλεις μια-δυο εξόδους σε κλαμπ, αλλά όχι όλη τη εβδομάδα να γίνεται το ίδιο πράγμα. Οι τιμές στα κλαμπ, μόνο φοιτητικές δεν ήταν… Και γιατί τόσα κλαμπ αφού μπορούσαν να οργανώσουν και πάλι τις ζωντανές συναυλίες των μουσικών ομάδων. Οι συναυλίες δεν αναβλήθηκαν, αλλά ακυρώθηκαν!!! Η οργανωτική επιτροπή δεν έκανε τίποτα απολύτως για να ξαναβάλει τις συναυλίες στο πρόγραμμα. Εκτιμώ την προσπάθεια των παιδιών από τον φοιτητικό ραδιοφωνικό σταθμό που κάθε νύκτα έκαναν το πανεπιστήμιο να λάμπει από τις μουσικές ομάδες που έπαιζαν για όλους. Η προσπάθεια τους για παρά-πολιτιστική (δηλαδή σωστή πολιτιστική) είναι αξιέπαινη και τους συγχαίρω. Η πολιτιστική εβδομάδα ονομάζεται πολιτιστική γιατί αποτελείται κυρίως από πολιτιστικά δρώμενα και όχι από εξόδους σε κλαμπ.

Κάποιος μάλλον θα έβαλε τα κλαμπ στο πρόγραμμα επειδή υπήρχε κέρδος.
Ο πρόεδρος του ΔΣ του τμήματος ΜΠΕΣ έλαβε τηλεφώνημα από ιδιοκτήτη μαγαζιού που του έταζε διάφορα για να πάρει τον «κόσμο» στο μαγαζί του.
Φυσικά και αρνήθηκε. Πως μπήκαν τα κλαμπ αυτά στο πρόγραμμα της πολιτιστικής; Μάλλον με παρόμοιες διαδικασίες…
ΓΙΑΤΙ;;;

Προφανώς κάποια μέλη της οργανωτικής επιτροπής που ανήκουν και στη "γαλάζια" παράταξη και αποτελούν την απόλυτη πλειοψηφία στην οργανωτική επιτροπή, πληρώνονταν από τα κλαμπάκια για να διοργανώσουν εκεί τα πάρτυ τους. Γι'αυτό και πρότειναν τα συγκροτήματα να παίξουν από τις 12.00 μέχρι τις 6.00 (!!) τη στιγμή που θα ήταν καλύτερο και πραγματοποίησιμο τα συγκροτήματα να παίξουν και τις δυο μέρες. Μας είπαν επίσης ότι τα συγκροτήματα δεν είχαν πρόβλημα με αυτό. Λοιπόν, όταν εγώ ρώτησα μέλη συγκροτημάτων για αυτό το θέμα μου είπαν πως όχι μόνο στις 5 τα ξημερώματα δεν ήθελαν να παίξουν, αλλά και στις 12 το μεσημέρι. Βέβαια δεν θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό αν δεν έκαναν την εξής π""""""ά: Μέλος του ραδιοφωνικού σταθμού θα επικοινωνούσε με τα συγκροτήματα για να κανονίσει ότι έπρεπε με αυτά. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν τηλέφωνα των μελών των συγκροτημάτων. Οι ΔΑΠίτες όχι μόνο δεν του τα έδωσαν, αλλά κανόνισαν μόνοι τους με τα συγκροτήματα και μας αράδιαζαν με διάφορα ψέμματα.
Θα παρατηρήσατε επίσης ότι στην αφίσα του προγράμματος δεν έγραφε τίποτα για τις συναυλίες. Μάλλον ήξεραν ότι οι συναυλίες δεν θα γίνουν.
Επίσης ακούστηκε ότι για τα επισόδεια το πρώτο βράδυ ευθύνονταν "30 Συριανοί"!! Απ'όσο ξέρω δεν τόσοι συνολικά οι Συριανοί, εκ των οποίων οι περισσότεροι βρίσκονταν στο πάρτυ του ραδιοφωνικού σταθμού. Γενικά οι "γαλάζιοι" δεν συμπαθούν τους Συριανούς επειδή στη Σύρο δεν υπάρχει καθόλου ΔΑΠ.

Παράθεση:
Εμπορευματοποίηση της πολιτιστικής εβδομάδας;;;
ΓΙΑΤΙ;;;

Διότι στη Ρόδο κυριαρχούν οι καθεστωτικές παρατάξεις. Να γιατί. Τώρα κάποιοι μπορεί να πούν ότι δεν έχει σχέση αυτό καθώς την οργανωτική την αποτελούν μέλη των Δ.Σ. και όχι των παρατάξεων (έχει ακουστεί ακόμα και αυτό). Ναι, αλλά τα μέλη του Δ.Σ. σε παρατάξεις ανήκουν. Δυστυχώς το πώς θα διεξαχθεί μια πολιτιστική εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό στο ποιές παρατάξεις έχουν τους κατάλληλους συσχετισμούς στους συλλόγους.
Ασχολούμαι με όσα συμβαίνουν στους συλλόγους εδώ στη Ρόδο και ξέρω κάποια πράγματα παραπάνω για το τι έγινε.
Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη αυτή η πολιτιστική ήταν μια αποτυχία. Δεν έχω ξαναπάει σε άλλη πολιτιτική και γι'αυτό δεν μπορώ να τη συγκρίνω με άλλες, αλλά κατά τη γνώμη μου αυτή δεν ήταν καλή. Μόνο οι αγώνες ποδοσφαίρου μου άρεσαν και οι εκδηλώσεις του σταθμού.
Και κάτι άλλο: Πιθανόν να βρέθηκαν στα χέρια σας φυλλάδια του σταθμού που έκαναν λόγο για κάτι εναλλακτικό όσον αφορά τις εκδηλώσεις. Όταν οι "γαλάζιοι" το έμαθαν απείλησαν έμμεσα όσους στηρίξουν το σταθμό ότι θα υποστούν κυρώσεις από το σύλλογο, με πρόσχημα ότι θα παρακωλύουν αποφάσεις του συλλόγου. Το θέμα είναι πως πάνε ενάντια σε οποιαδήποτε ομάδα της Ρόδου δεν μπορούν να ελέγξουν. Δεν ξέρω τίποτα για τη στάση των "πρασίνων" μιας και έλλειπαν αρκετές φορές από τις οργανωτικές και τα Δ.Σ. Μάλλον τους ενδιαφέρει περισσότερο η κρίση στο ΠΑΣΟΚ.

Έγινε επεξεργασία από τον/την Mhtsos στις Τρι, 10 Ιούν 2008 10:46 pm, 4 φορές συνολικά

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Κινηματογραφικές Cine-Ματιές - Προβολ...

Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Κινηματογραφικές «Cine-Ματιές» Απαντήσεις: 0

Τρι, 28 Φεβ 2023 4:32 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Σύλλογος ΔΕΠ Π. Αιγαίου: Εκδήλωση Τιμ...

Συζήτηση: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Γενικά θέματα Απαντήσεις: 0

Κυρ, 20 Νοέ 2022 6:26 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις 17/4/2021 - (online) «Ελληνική οικογέ...

Συζήτηση: Ημερίδες - Συνέδρια - Ακαδημαϊκές Εκδηλώσεις Απαντήσεις: 0

Παρ, 16 Απρ 2021 2:25 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις 17-18/4/2021 - 5ος Διαγωνισμός Ρομποτ...

Συζήτηση: Ημερίδες - Συνέδρια - Ακαδημαϊκές Εκδηλώσεις Απαντήσεις: 0

Πεμ, 15 Απρ 2021 10:54 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Σημείωση ] Ίδρυση Συλλόγου Αποφοίτων Πανεπιστημί...

από inertia
Συζήτηση: Απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Αιγαίου Απαντήσεις: 0

Παρ, 19 Φεβ 2021 11:59 am Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics