Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Δημιουργία Ομάδας MyAEGEAN - παράρτημα Σάμου! |
|
|
ΣΑΜΟΣ |
| Συγγραφέας |
Δημιουργία Ομάδας MyAEGEAN - παράρτημα Σάμου! |
| |
|
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
Οκ λοιπον, Σαββατο στην Εμπορικη σχολη που εχει και κοσμο πολυ. Στις 7 το απογευμα αν δεν εχει EURO. Συμφωνοι?
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ρε δεν ήρθε ο Johnie γιατί?
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
...Και παω προς την εμπορικη σχολη την ωρα της συναντησης αργοπορημενος 25 λεπτακια (αφου εκανα ντουσακι). Με ειχανε τρελανει στα τηλεφωνα για να ερθω να συντονισω... (ναι, αφου ειμαι παραγωντας... ). Η εμπορικη σχολη να ειναι καταμεστη απο κοσμο και να προσπαθω με σπρωξιματα να μπω μεσα στην αιθουσα οπου θα καναμε συναντηση για την ομαδα μας.
Ειμασταν... 4...  E, τουλαχιστο ενημερωσαμε μερικους καταληψιες για το τι εστι MY Aegean, και συμφωνησαμε οτι πρεπει να ενημερωσουμε και τα υπολοιπα τμηματα εκτος του ΜΠΕΣ οτι θα γινουμε ομαδα. Johnie που εισουν να σε γνωριζαμε???
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γενικά τι παίχτηκε παιδιά; Είναι στα σκαριά η δημιουργία της ομάδας και επισήμως..δε μας είπατε....
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
Ποοοοο σας βλέπω και σας χαίρομαι. αν θέλετε και κάνετε τελικά την συνάντηση μετά την εξεταστική μπορεί να βρεθώ και εγώ κατατύχη από κει
αντε να μεγαλώνει η παρέα
|
|
|
|
| |
|

JohNie
Μεγάλο μολύβι

Feb 19, 2008
189
Τόπος: Larisa
|
|
Παιδια ειλικρινα σορρυ που δεν ηρθα !!!!
Για καποιο λογο ο browser δεν μου ανοιγε το MY!!!!! Και οπως ειναι φανερο σημερα απο το "πατρικο" μου καταφερα να μπω!
Ειλικρινα ΣορρΥ!!!!!!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Λόγω των γενικοτερων συνθηκών και καλοκαιριού, οι σχετικές κινήσεις όπως συνήθως ατονούν κομματάκι..
Από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά θα γίνουν πιο συντονισμένες προσπάθειες, ενώ θα χαρούμε πολύ να δούμε όποιο ενδιαφέρον και από τα υπόλοιπα νησιά του Πανεπιστημίου (Λέσβος, Χίος, Ρόδος), ώστε να συγκροτηθούν πυρήνες της ομάδας!
Προς το παρόν γίνονται και κάποιες γενικότερες συζητήσεις για αλλαγές-εμπλουτισμό της σελίδας της δικτυακής πύλης!
any help is welcomed, stay tuned!
|
|
|
|
| |
|

Hipisa
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268
|
|
χαίρομε που θα αποκεντροθει το My και θα φτυάξουμε έναν μεγαλήτερο πυρίνα ατόμων που νοιάζονται αυτήν την παρέα.
Συντονιστίτε όμως και λίγο καλήτερα. από ότι ξέρω το θέμα σας είναι να μαζέψετε 20 υπογραφες? δεν είναι ούτε πολλές ούτε λίγες. κάντε αλλη μία συνάντηση αν χριαστεί πριν φήγετε
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |