εθνικη μπασκετ

Το στέκι της κουβέντας...

Συγγραφέας εθνικη μπασκετ

Σαβ, 23 Αύγ 2008 9:41 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

λοιπον επειδη υπηρξε νυξη για το θεμα αυτο εγω θα το ανοιξω θεμα αλλα θα γινω κακια!

εγω δεν τους θεωρω ομαδα! ειναι ολοι βεντετες! εχουν ψωνιστει ασχημα παιδια! ε οχι! χαλαρα! παιρνουν εκατομυρια και το παιχνιδι τους ειναι προβλεψιμο! ο γιανακης γνωμη μου δεν φταει! τι να κανει πλεον? δηλαδη η παλια ενδοξη εθνικη γκαλη και γιαννακη τι δηλαδη? αυτη ηταν ομαδα ο καθενας εβαζε καμια εικοσορια ποντους για πλακα!!!! τους ισπανους τους ειχαν! και δεν ηταν καραγκιοζηδες οπως οι σημερινοι! τι χαλι και αυτο! αμαν ολο πεφτουν κατω! απο αμμο ειναι? τεσπα το θεμα ειναι οτι πρεπει να προσγειωθουν να χαλαρωσουν γιατι θα σπασει το καλαμι! ειναι καλοι ναι αλλα μην εξισσονονται με την αμερικη που οπου μας βρει η καρ.... μας αφηνει στο τοπο!παιδια ιδεα! γιατι ο γιαννακης να μην παιζει? καλυτερα θα παμε!

οι φιλοι μας οι ισπανοι

ισπανια vs ΗΠΑ ολυπιακοι πεκινο

ελλαδα vs ΗΠΑ

Σαβ, 23 Αύγ 2008 10:29 am

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Aν φταίει ο Γιαννάκης είναι γιατί έχει κάνει πολύ αμυντικό το παιχνίδι.Οτι έκανε και ο Ρεχάγκελ στον ποδόσφαιρο.

Αλλά όχι και σκάρτη η ομάδα.Ευρωπαικό πήρε ,κατοστάρα στην Αμερική έριξε δηλαδή τι άλλο να κάνει?Ντάξει δε γίνεται να κερδίζουμε συνέχεια.Θα έχει και άσχημες μέρες.

Ο Γιαννάκης και η "τότε" παρέα μόνο το '87 πήρανε.

Οταν βγαίνει ο Αμερικανός προπονητής και λέει οτι η Ελλάδα είναι παγκοσμίου κλάσσης ομάδα κάτι σημαίνει.

Και έχουμε και καλούς παίχτες:Παπαλουκάς,Σπανούλης,Πελεκάνος.Μη λέμε τώρα.

Σαβ, 23 Αύγ 2008 12:24 pm

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

συγνωμη αλλα διαφωνω πολυ μαζι σου! τι θες να πει ο αμερικανος προπονητης! αφου ολα τα διαλαει η αμερικη! εγω επιμενω ομαδα και καλα ονοματων εχουμε! βαριουνται να παιξουν! λενε οτι δεν διαλεγουν ομαδες αλλα υποτιμουν και χανουν για πλακα! δεν βλεπω να δικαιολογουν τη φημη τους σε μεγαλες ομαδες! χανουν συγνωμη και ολας! και αυτα τα τριποντα! αυτα πια τα κακομοιρα να μην τα δοκιμαζουν! μα κανενα πια! οταν πρεπει κανενα! ο παπαλουκας εμενα δεν μ'αρεσει και κριμα που τον πηρε ο ολυμπιακος! κριμα λυπαμαι! ειναι ο χειροτερος!! οι μονοι ποθ αξιζουν για μενα ειναι ο σπανουλης αξιζει και ο φοτσης! αλλα δεν επιτρεπετε να λενε ειμαστε σε κακη μερα! ουτε να τους κανουμε θεους. και φιλε μου μην γινεσαι ιεροσυλος! η τοτε εθνικη ειχε νικησει ισπανια! και να εχανε εχανε με ποντακια! δηλαδη ελεος! οι παιχτες τοτε εβαζαν καμια 20 ο καθενας οχι 15 και 14! ηταν τρελοι! το επιπεδο αν θες ηταν αλλο! ειχε θεαμα δεν περιμενες nba! μπορει να χαναμε αλλα οχι 20 ποντους! και δεν ειναι τυχαιο ποιος προπονει την ομαδα! δεν φταει ο γιαννακης! ακομη μπορει να παιξει μην σου πω! θυμισου τον αγωνα με τους παλεμαχους και τα πιστιρικια! η ψυχη της ομαδας! τρομερος! οταν αυτοι δεν μπορουν να παιξουν σαν ομαδα μην κατηγορουμε το ευκολο θυμα τον προπονητη! δεν επιτρεπεται μονιμα να τρεμουμε τις μεγαλες ομαδες και να μην κατηγορουμε τους παιχτες οταν δεν παιζουν και λενε ελα μωρε γιατι να παιξω με παθος ισπανια ειναι δεν θα μου τη πει κανεις!

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Πρόσφατες συζητήσεις - topics