Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Erasmus - Ανταλλαγή Φοιτητών |
| Συγγραφέας |
leonardo da vinci |
| |
|

pixie
Μεγάλο μολύβι

Oct 18, 2005
198
|
|
κανεις δεν εχει γραψει κατι για αυτο το προγραμμα.
Φετος το Πασχα, μια φιλη απο ΙΕΚ βιομηχανικου σχεδιασμου συμμετειχε και με ενημερωσε.
Τα πραγματα εχουν ως εξης...πηγε στην Ιταλια για 2-3 βδομαδες, την ξεναγησαν σε διαφορα μερη σχετικα με το αντικειμενο της, εκανε γνωριμιες για δουλειες αργοτερα και κυριως ολα αυτα εγιναν δωρεαν.
Ο στοχος ειναι κυριως να δημιουργησεις διασυνδεσεις στο εξωτερικο για μετεπειτα συνεργασιες.
Δεν εχω ακουσει ομως κανεναν να ασχοληθει με αυτο το προγραμμα, και εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον μπορω να πω...
Το θεμα ειναι οτι πρεπει να βρεις εναν φορεα στη χωρα που θελεις να πας και η κινηση αυτη να γινει συλλογικα απο το καθε τμημα του πανεπιστημιου, και οχι σαν ατομο-φοιτητης.
Ο φορεας της Ιταλιας με τον οποιο πηγε η φιλη μου, ενδιαφερει θεωρω τη σχολη σχεδιασμου στη Συρο.
Κατι αλλο που δεν ξερω??
|
|
|
|
| |
|

Hipisa
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268
|
|
Αν μαζεβόμασταν ακρετά άτομα για να απασχολίσουμε το γραφείο φοιτητικών υποθέσεων και όσους τρέχουν τέτοιες συνεργασείες? Η Ιταλία είναι χώρα διάσημη για το desing της και σίγουρα μπορούμε να βρούμε φορείς που να μας ενδιαφέρουν απο κεί
|
|
|
|
| |
|

pixie
Μεγάλο μολύβι

Oct 18, 2005
198
|
|
το θεμα ειναι οτι εγω εστειλα mail στον ανθρωπο που αποσχολειται στο φορεα της φιλης μου, αλλα ακομα δεν μου εχει απαντησει (ισως κ λογω διακοπων).
Αν δε γινει κατι πιο οργανωμενο παντως πιθανοτατα να μην ενδιαφερθει καν.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |