|
Το στέκι της κουβέντας... |
| Συγγραφέας |
Καρβουνο με γιαπωνεζικο style |
| |
|

Hipisa
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268
|
|
Δεν αντέχω άλλο
Θέλω να πω κάπου τον πόνο μου
Δεν γίνεται να υπάρχουν τόσο τέλειοι άντρες και να είναι Manga
Δεν γίνεται όλες οι ηρωήδες να είναι μιξοπαρθές και ξενέρωτες και να μην εκμεταλεύονται το γεγονός ότι είναι και αυτές Manga και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν με αυτους τους υπέροχους αντρες
Δεν γίνεται στο red river να έκαναν 15 επισόδια μέχρι να το κάνουν ήμαρτον (μιλάω για τόμους και ναι τους διάβασα όλους )
Δεν γίνεται να πρέπει να διαβάσω 80 τέυχη Yamato Nadeshiko και να μην παραδέχονται ούτε ο Kiohei ούτε η Shounako τα αισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλο
Οι Ιάπονες έχουν sexουαλική ζωή?
Αν ναι γιατί μου σπάν τα νεύρα?
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
χμ... Καποια εχει καει.
Διορθωση. Αποτεφρωθει...
Τα anime ειναι σαπουνοπερες τις οποιες εχουν animo-ποιησει. Μπορεις καλλιστα να δεις Hentai που οι σχεσεις ολοκληρονονται πολυ πιο γρηγορα απο 10000000000 επεισοδια.
Παντως δεν λεει να ασχολεισαι παρα πολλες ωρες με αυτα τα πραγματα. Για το καλο σου σου το λεω. κανε κατι αλλο πιο παραγωγικο και θα με θυμηθεις.
Βγες εξω, κανε μια βολτιτσα η κατι.
|
|
|
|
| |
|

Hipisa
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268
|
|
Μπααααα δεν εχει κατι το ενδιαφέρον έξω.
εξάλου πρέπει να διαβάσω.
το θέμα είναι πόσα διαλήματα να κάνω για να διαβάσω και το Manga
και έπιτα η πόρωση είναι σαν το τσιγάρο
δεν κόβεται εύκολα
Απλά αν το διαβάζει αυτό το πόστ ο σχεδιαστής να ξέρει πως κάποια στιγμή όλα έχουν ένα τέλος και έτσι πρέπει και τα επισόδια του. ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
|
|
|
|
| |
|
|
|
4th post in this epic thread.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γενικά θα έλεγα πως οι ιάπωνες δεν τα πάνε καλά με τα τέλη και την εξέλιξη χαρακτηρών. Κανένα anime που να έχω δει δεν είχε ικανοποιητικό τέλος (μάλλον οι σχεδιαστές φαίνονται να προσπαθούν να βάζουν πάντα την πιο αδιάφορη κατάληξη που μπορούν να σκεφτούν!) αλλά και σχεδόν πάντα οι χαρακτήρες ακολουθούν πολύ συγκεκριμένα μοτίβα, και ναι, συμπεριλαμβανομένης της ερωτικής τους ζωής. Πάντως και οι άντρες δεν τα πάνε πίσω και συγκεκριμένα έχω στο μυαλό μου τον Onizuka απο το GTO (δεν σε παρεξηγώ αν δεν το έχεις δει  ) που είναι δάσκαλος σε γυμνάσιο (ήθελε να διοριστεί σε λύκειο για τις μαθητριούλες!), νυν μηχανόβιος πρώην αρχηγός συμμορίας και τελείως κάφρος, και συστίνεται πάντα κάπως έτσι:
"Eikichi Onizuka, 22 years old, single!"
Και ναι ούτε εκείνος το έχει κάνει. Ποτέ.
...
Πάντως, είναι αλήθεια ότι όσο σεμνοτυφείς είναι σε αυτά οι Ιάπωνες, τόσο... ευφάνταστοι είναι όταν πρόκειται για τσόντες και hentai. Θεωρείται πρέπον μεταξύ υψηλών στελεχών εταιριών να δωρίζουν μεταξύ τους πορνοπεριοδικά!
|
|
|
|
| |
|

Rogue
Μεγάλο μολύβι

Mar 20, 2008
130
|
|
Εμενα πάλι στα anime αυτό που μου τη σπάει πολύ είναι το ότι κάθε πλάνο παίζει να διαρκεί και 3 λεπτά. Αλλά ντάξει, διαφορετικά δε γίνεται μιας και πρέπει να δημιουργούνται απίστευτα γρήγορα..
Τώρα όσον αφορά την ερωτική ζωή των χαρακτήρων, δεν έχω να πω κάτι πάνω σε αυτό..ένα manga έχω διαβάσει όλο κι'όλο στη ζωή μου, το Death Note. Αν και μου τη σπάει αυτή η νοοτροπία των Ιαπώνων να θεωρούν ένα χαρακτήρα που έχει και παίζει με πολλές γκομενίτσες σουπερ κουλ. Νομίζω υπάρχει και όνομα γι'αυτούς τους χαρακτήρες..αλλά μη με ρωτάτε γι'αυτό
Πάντως, σχετικά με τις ξενέρωτες εξελήξεις..ναι, και το Death Note έχει κάτι τέτοιες.
Ρε Cubilone! Γιατί όταν μιλάγαμε για manga και anime άφησες απ'έξω τέτοιες ζουμερές λεπτομέρειες? Στελέχη που ανταλλάζουν πορνοπεριοδικά??Και να θεωρείται και πρέπον? Ο μι τζι και 533 λολ..
|
|
|
|
| |
|

Hipisa
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268
|
|
Ναι από φαντασία άλλο τίποτα. Έκει είναι και το πρόβλημα. τους ζηλεύω ώρες ώρες
Και κοιτάξτε τι έπαθα την τελευταία φορά.
εκεί που διάβαζα ήσυχη και αμέριμνη Vampire Knight http://www.onemanga.com/Vampire_Knight/ και άκουγα από τους koRn το Alone I Break
Κάνει μία τρελή ανατροπή ο τυπάς στο 25 κεφάλαιο και κωλάω.
Διαβασα 20 επισόδεια σερί ακούγοντας το τραγούδι στο replay. δωκιμάστε το είναι τέλειο
|
|
|
|
| |
|
|
|
Εγώ πάλι προτιμώ τα Hentai όπως ειπώθηκε πιο πριν. Ειδικά τα πιο ψυχανώμαλα...τα εντελώς καμένα...Έχω την εντύπωση πως οι ιάπωνες απλά γελάνε με αυτά και δε φρικάρουν καθόλου..Γενικά πιστεύω πως έχουν μια ανωμαλάρα δεύτερη φύση
|
|
|
|
| |
|
|
|
Liar's Game.
http://www.onemanga.com/Liar_Game/1/01/
Αν θέλετε να διαβάσετε κάτι διαφορετικό και σας άρεσε η νοητική κόντρα μεταξύ Light και L στο Death Note με τα κόπλα που κάνανε διαβάστε το και δε θα χάσετε:)
|
|
|
|