Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Τα αίτια του οικονομικού κραχ σε ΗΠΑ και παγκοσμίως |
|
|
Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα |
| Συγγραφέας |
Τα αίτια του οικονομικού κραχ σε ΗΠΑ και παγκοσμίως |
| |
|
|
|
Διαβάστε τα σχετικά επιστημονικά άρθρα και παρακολουθήστε τα ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ON-LINE videos εις την ΙΝΤΕΡΝΕΤ διεύθυνση των Φοιτητών Ιατρικής+Νέων Ιατρων εις
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
θα το κάνω μόλις ενημερωθώ λίγο και από την τηλεόραση...
2 εβδομάδες χωρίς τηλεόραση στο σπίτι (δεν υπήρχε κεραία και το μόνο που έβλεπα ήταν πολλά πολλά χιόνια...) έχω μείνει κάπως πίσω στις εξελίξεις παγκοσμίως....
αλλά θα τα δω....
<<< b e a UTIFUL!!! >>>
|
|
|
|
| |
|
|
|
kotsos_licious έγραψε:
θα το κάνω μόλις ενημερωθώ λίγο και από την τηλεόραση...
2 εβδομάδες χωρίς τηλεόραση στο σπίτι (δεν υπήρχε κεραία και το μόνο που έβλεπα ήταν πολλά πολλά χιόνια...) έχω μείνει κάπως πίσω στις εξελίξεις παγκοσμίως....
αλλά θα τα δω....
<<< b e a UTIFUL!!! >>> |
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
Θα το κάνω λέει, αφού πρώτα ενημερωθώ απο την τηλεόραση ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!
Σου λέει ο άλλος να διαβάσεις κάτι που απασχολεί όλον τον πλανήτη και συ ΑΠΑΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ????
ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙΣ! O ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ!! ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!! ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ TV???
Κατά τα άλλα FREETHINKING μου αρέσει ο τρόπος που παρουσιάζεις το ο,τι παρουσιάζεις, που γράφεις κιόλας "εις την ΙΝΤΕΡΝΕΤ διεύθυνση των Φοιτητών Ιατρικής+Νέων Ιατρων εις" ΕΝΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΠΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ????
Και πρόβλημα δε θα είχα με εσένα "ελεύθερη σκέψη" αν δεν ήσουν ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ με τους Εβραίους σε αυτά που γράφεις και μας δίνεις να διαβάσουμε!!! Για όλα φταίνε οι Εβραίοι πάλι... έλλειψη φαντασίας έχετε παιδιά... σκεφτείτε και κάποιον άλλον να ρίξετε το φταίξιμο....
Και για να μη με κατηγορήσεις άδικα.. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ.
Kατά τα άλλα, οι απαντήσεις που έχεις πάρει απο τους συναδέλφους σου στο φόρουμ που μας πόσταρες είναι όλα τα λεφτά!! Θα συμφωνίσω με το φίλο που σου απάντησε "κάτω απο το άρθρο βάλε και μια σβαστιγα .. έτσι για να ειναι μέσα στο κλιμα.." καθώς και με όλους τους άλλους.
Αυτό που γνωρίζω εγώ, είναι ότι η ακρίβεια θερίζει σε παγκόσμιο επίπεδο και η φτώχεια κατατρώει όλους τους λαούς του κόσμου και όλα αυτά υπό την ανοχή ή την "αδιαφορία" που δείχνουμε. Αυτή είναι η εικόνα που προδικάζει αυτά που έρχονται.
ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ
http://www.hint.gr/2008/09/krach/
http://www.hint.gr/2008/10/i-ikonomiki-krisi-se-8-ikones/
http://www.hint.gr/2008/10/se-politeles-resort-ta-megalostelechi-tis-aig/
http://www.hint.gr/2008/10/bailout-plan-20/
http://www.hint.gr/2008/03/i-anasa-enos-neou-ikonomikou-krach/
http://www.hint.gr/2008/10/sosialismos-gia-tous-plousious/
(να επισημάνω, πως τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές μου απόψεις και δε δεσμεύουν για κανέναν λόγο το MyAegean)
Έγινε επεξεργασία από τον/την zero_tolerance στις Τετ, 15 Οκτ 2008 5:23 am, 2 φορές συνολικά |
|
|
|
| |
|
|
|
Ο φίλτατος FREETHINKING με ίσως άλλο ψευδώνυμο και σε άλλη στιγμή (ίσως), όντως έδειξε κραυγαλέα τον αντισημιτισμό του...
Προς το παρόν έχουμε να κάνουμε με κάποιον που θέτει ερωτήματα για προβληματισμό και δε γνωρίζω αν συνεχίζει αυτό το άτομο να κάνει προπαγάνδα...
FREETHINKING όλοι θα θέλαμε να συμμετέχεις ενεργά στο φόρουμ και να απαντάς που και που σε κάτι που σου γράφουν...
Σχετικά με τον kotsos_licious, νομίζω zero_tolerance λάθος έχεις καταλάβει. Πιστεύω πως απλά θέλει πρώτα να ενημερωθεί στα βασικά, όπως κανουμε όλοι μας μέσω της τηλεόρασης, και μετά να ανατρέξει σε κάποιες άλλες πηγές..Από κάπου δεν πρέπει να αρχίσει; Πειράζει που διαλέγει την τηλεόραση; Είναι προσωπικό το θέμα πιστεύω....
|
|
|
|
| |
|
|
|
Αν εσύ dali_doc επιλέγεις διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας ώστε να "καλοπιάνεις" μερικούς ανθρώπους, είναι δικό σου θέμα. Όταν όμως ρωτάς "αφελώς": "Πειράζει που διαλέγει την τηλεόραση;" δε μπορώ παρά να πάρω θέση. Φυσικά και είναι ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ να ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
Θέλεις να στο αναλύσω;
Βγάλε έξω, τα επιβλαβή για τα μάτια του ανθρώπου μήκη κύματος ακτινοβολίας, βγάλε έξω τα αρνητικά πρότυπα για τα μικρά παιδιά, βία, sex, ναρκωτικά. Βγάλε έξω τις εκπομπές που αποβλακώνουν τη νοημοσύνη μας και τις ατέλειωτες διαφημίσεις που οδηγούν στον υπέρμετρο καταναλοτισμό... βγάλε έξω και το ότι πρόσφατες επιστημονικές μελέτες απέδειξαν πως η τηλεόραση προκαλεί ΚΑΙ σεξουαλικά προβλήματα. ΚΡΙΝΕ ΟΜΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ" ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ! ΣΚΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ 4η ΕΞΟΥΣΙΑ! ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ! ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?
Μήπως σου κάνει εντύπωση ο μονόλογος των ΜΜΕ? Βλέπεις να υπάρχει υγιής διάλογος κάπου εκει μέσα; Μήπως η δημιουργία εντυπώσεων και απόψεων είναι κατευθυνόμενη; Απο τα πολιτικά μέχρι και τη μπάλα ισχύει αυτό! Γιατί η πλειοψηφία στην Ελλάδα είναι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ?
Γι'αυτό και όταν ακούω ή διαβάζω κάποιον να έχει ως πρώτη του επιλογή την τηλεόραση αντιδρώ.
Ποιόν απο όσους είναι στην εξουσία βολεύει η αλήθεια; Αν μαθαίναμε τη γίνεται στην οικονομία και στο περιβάλλον απο την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ θα αρχίζαμε να τρελαινόμαστε απο τον πανικό μας...
Γειά σου ρε Dali_doc... "φίλτατος" ο freethinking ε? Δε μας τα είχες πει αυτα! Να σας χαιρόμαστε και τους 2 σας... (επιφυλάσσομαι για τυχόν παρερμηνεία στα γραφόμενά σου κυρίως για τον προσδιορισμό σου στον φερόμενο ακροδεξιό με ναζιστικές τάσεις "φίλο" μας καθώς και για τον ίδιο)
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
Καλά δεν θα τσακωθούμε και μεταξύ μας για χάρη του freethinking (που μας ειχε βγάλει όλους μασώνους σε μία φάση). Την γνωμη μας γράφουμε δεν κατακρίνουμε τους άλλους για την δική τους (πάντως εμένα Dali δεν με χαλάει να απουσιάζει η γνώμη του freethinking ή openmind αν λάβουμε υπόψη το ίδη βεβαρημένο παρελθόν του στο site).
Άσχετα με τις βλακίες που δεν θέλω να τις διαβάσω (γιατι την προηγούμενη φορά έτσι την πάτησα και εφαγα ποσο χρονο με βλακιες) έχουμε την ευκερία για να συζητήσουμε για κάτι ενδιαφέρον όπως τις κινύσεις την αμερικής που δίχνουν ότι προσπαθεί να αποφήγει ένα δευτερο οικονομικό κρακ.
Και λόγικό μου φαίνεται καθώς τι περιμένεις άλλο να γίνει όταν αφήνεις την αγορά ελεύθερη;
Τα αφεντικά θα εκμεταλεύονται τον εργάτη και τον καταναλωτή για να βγάζουν ολοένα και μεγαλήτερο κερδος όσπου απλά έχουν πάρει τα πάντα είναι μόνοι τους στην κορυφή του ουρανοξύστη τους και ο υπόλοιπος πλανήτης πεθαίνει από την πείνα αλλά δεν τους νοιάζει, απλά θέλουν και άλλα. Για αυτό κάποτε τέθικε το θέμα του κρατικού παρεμβατισμού. αλλά τι κάνει η πολιτική της αμερικής;
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
δεν είχα ρε παιδιά τηλεόραση για 2 εβδομάδες...
τι να κάνω δηλ..???
με συγχωρείτε αν φάνηκε "κάπως" ο τρόπς που το είπα αλλά δυστυχώς είναι η αλήθεια...
και δεν ήταν τόσο εύκολο να ενημερωθώ από το διαδίκτυο...
ακόμη περιμένω τον ΟΤΕ
...
anyway...
και πάλι ζητώ συγγνώμη αν ακούστηκε κάπως...
<<< b e a UTIFUL!!! >>>
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καταρχήν η συγγνώμη σου ΔΕ γίνεται δεκτή.
Είπες την απόψη σου και είχες κάθε δικαίωμα να το κάνεις.Η αλήθεια είναι οτι θα διαφωνήσω και εγώ με την τηλεόραση σαν μέσο ενημέρωσης.Ανοιξε καμιά εφημερίδα κανα internet... Και για το δικό σου καλό δηλαδή.Αλλά και πάλι την άποψη σου να την υπερασπίζεσαι και να μην αφήνεις ΚΑΝΕΝΑ MA KANENA να σου κάνει τον έξυπνο και το μάγκα.
Παράθεση:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
Θα το κάνω λέει, αφού πρώτα ενημερωθώ απο την τηλεόραση ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!
Σου λέει ο άλλος να διαβάσεις κάτι που απασχολεί όλον τον πλανήτη και συ ΑΠΑΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ????
ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙΣ! O ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ!! ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!! ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ TV??? |
Ο dali_doc το είπε το "φίλτατε" από ευγένεια.Και ας διαφωνεί με αυτά που λέει με τον άλλο.Σε διαφορετική περίπτωση προτείνω (το λιγότερο) εκτελεστικό απόσπασμα.ΣΤΗ ΠΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Παράθεση:
ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ |
To να βάζεις 5 link από ένα blog που διαβάζεις δεν θεωρείται αντικειμενικό.Και ας είναι από διαφορετικά άτομα τα ποστ.
Μόνο ένα μου άρεσε και το παραθέτω(ένα άλλο απλά είχε φωτογραφίες φαντάσου).
Πολύ συνοπτικά και κατά το δυνατόν ξεκάθαρα:
* Από τις αρχές του 2006 η ζήτηση της αγοράς ακινήτων στην Αμερική έχει μειωθεί κατά 60%. Παράλληλα, η ανεργία έχει αυξηθεί στο 6,1%.
* Η μείωση της ζήτησης στα ακίνητα οδηγεί σε μαζικές απώλειες στα παράγωγα συμβόλαια που στηρίζονταν στις τιμές των ακινήτων.
* Την ίδια στιγμή οι δόσεις των στεγαστικών δανείων δεν καλύπτονται. Η αυξανόμενη ανεργία και η μείωση της ζήτησης συμβάλλουν σ’ αυτό.
* Οι τράπεζες, ως εκ τούτου, δεν εισπράττουν όσα έχουν δανείσει και γίνονται περισσότερο από επιφυλακτικές στο να δανείζουν.
* Οι επιχειρήσεις όμως καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος των υποχρεώσεων τους με δάνεια. Κινούνται με δάνεια, επιβιώνουν με δάνεια. Όταν δεν είναι σε θέση να πάρουν δάνεια; Συρρικνώνονται αναγκαστικά μειώνοντας το μέγεθος τους, απολύοντας εργαζομένους, ελαττώνοντας τις δραστηριότητές τους.
* Το πρόβλημα, μέσω των επιχειρήσεων, επιστρέφει στην κοινωνία ξεκινώντας έναν κύκλο δίχως τέλος που οδηγεί επιχειρήσεις και τράπεζες σε πτώχευση.
Tι από όλα αυτά ισχύει?Από οικονομικά δε σκαμπάζω μία και αν πω οτι καταλαβαίνω τώρα τι τρέχει με την κρίση θα ήμουν ψεύτης.Το κατέχει κανείς καλύτερα να μας πει 5 πράγματα?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Απο τα λεγόμενα σου, μάλλον που είσαι κολλητός με τον dali και σου επιτρέπει να απαντας για την πάρτη του. Πάω πάσο.
Κατά τα άλλα δεν είπα πως είναι Η αντικειμενική ενημέρωση τα λινξ που παρέθεσα, αλλά ΠΙΟ αντικειμενική, λόγο του περιεχομένου τους.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Έκανα το ατόπημα να μη διαβάσω τα περιεχόμενα του λινκ του FREETHINKING αυτή τη φορά, ευελπιστούσα πως κάτι θα άλλαζε στο στυλ που συμμετέχει στο forum...Όλοι έχουμε δικαίωμα στη "μεταμέλεια"...
Λυπάμαι που με απογοήτευσες FREETHINKING, πιστεύω πως "ουδείς εκών κακός"...όλοι έχουν κάτι καλό μέσα τους...
Διαγράφω το λινκ γιατί δεν έχει νόημα να γίνεται το MY σταυροδρόμι αντισημιτικών άρθρων...όποιος ενδιαφέρεται ακόμα, να επισκεφθεί το site των greekmeds...
|
|
|
|
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |