Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Social Networking Wars - Κωμική ματιά στα κοινωνικά δίκτυα.. |
|
Αστεία |
Συγγραφέας |
Social Networking Wars - Κωμική ματιά στα κοινωνικά δίκτυα.. |
|
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5118
|
|
Έπεσε στην αντίληψή μου ένα κωμικό κι ενδιαφέρον βιντεάκι που θίγει με κομψό τρόπο πολλά ζητηματάκια περί sites κοινωνικής δικτύωσης όπως το MySpace, Facebook, Friendster, Second Life κλπ... Περί της ενασχόλησής μας με αυτά, του ύφους της προσέγγισής τους και του 'social networking burn-out', όπως εύστοχα (?) σχολιάζει κάποιος στο βίντεο...
Social Networking Wars
Και από το αρχικό site: http://current.com/items/88913552_social_networking_wars
Άραγε τι σκέψεις σας γεννά το βιντεάκι; Πώς βλέπετε (όσοι ίσως ασχολείστε σε μικρό ή μεγάλο βαθμό με) αυτά τα ζητήματα που έμμεσα/άμεσα θίγει;
|
|
|
|
|
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
Δεν εχω γραφτει σε κανενα κοινωνικο δικτυο, αλλα ουτε και προκειται να γραφτω εκτος και αν υπαρχουν λογοι ανωτερας βιας.
Στην Αμερικη δεν υπαρχουν νομοι προστασιας προσωπικων δεδομενων πραγμα το οποιο σημαινει πως οποια δηποτε πληροφορια καταχωρησεις σε ενα κοινωνικο δικτυο μπορει να συλλεχθει και να επεξεργαστει, να διασταυρωθει κλπ κλπ και να μην ειναι παρανομο!!!
Τα κοινωνικα δικτυα ειναι η καλυτερη μεθοδος συλλογης πληροφοριων για ατομα. (γνωστο και σαν φακελωμα)
Ισως να το παρτραβαω λιγακι, αλλα πρεπει να προσεχουμε πολυ που καταχωρουμε τα προσωπικα μας δεδομενα.
|
|
|
|
|
|

Hipisa
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268
|
|
όντος κάποια από αυτά τα προγράμματα μπορούν να γίνουν πολλύ ενοχλιτικά. άσε όσους γνωστούς μου βρήσκουν κοπέλες από κεί για άμεση γνωρημία. τώρα όσο για τα δεδομένα σου. προφανός και ότι ανεβάσεις στο δίκτυο να περιμένεις ότι ο καθένας θα το ξέρει (αλήθεια έχετε δει την γυμνή φωτογράφιση που έκανα πρίν από 10 χρόνια και ο μπαμπάς μου την ανέβασε στην δελίδα του? )
άσε τι λένε για τις webcam
σκ**ά στους χάκερ που μας τρομοκρατούν σε κάθε μας διαδυκτιακό βήμα
|
|
|
|
|
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5118