Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
...οι καλύτερες στιγμές της φοιτητικής μας ζωής...! |
|
|
Φοιτητική Ζωή |
| Συγγραφέας |
...οι καλύτερες στιγμές της φοιτητικής μας ζωής...! |
| |
|

Reginaki
Μεγάλο μολύβι

Oct 14, 2008
128
Τόπος: Χανιά
|
|
...αγαπημένες στιγμές από τη φοιτητική μου ζωή είναι όταν καλώ σπίτι μου κόσμο.. πάντα ήθελα να μαζεύονται οι φίλοι μου στο φοιτητικό μου σπίτι... επίσης δε θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο μου μάθημα..ήταν όμορφα..
|
|
|
|
| |
|

Hipisa
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268
|
|
Η πρώτη αγαπημένη μου εμπειρία της φοιτητικής μου ζωης ήταν το πρώτο μου Πάρτι Πρωτοετών. έχουν περάσει 4 χρόνια και ακόμα θυμάμαι την παρέα με τους μαλιάδες και τα κορίτσια με τα αρβιλα να βγάζουν τους άλλους φλώρους
Δυστηχώς η Νικέλα δεν ξαναφόρεσε τις δικές της και τώρα μου τις εχει δώσει.
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
Hipisa έγραψε:
Η πρώτη αγαπημένη μου εμπειρία της φοιτητικής μου ζωης ήταν το πρώτο μου Πάρτι Πρωτοετών. έχουν περάσει 4 χρόνια και ακόμα θυμάμαι την παρέα με τους μαλιάδες και τα κορίτσια με τα αρβιλα να βγάζουν τους άλλους φλώρους
Δυστηχώς η Νικέλα δεν ξαναφόρεσε τις δικές της και τώρα μου τις εχει δώσει. |
δυστυχώς το φετινό πάρτυ των πρωτοετών δεν αποτελεί για εμένα και την καλύτερη εμπειρία για να θυμάμαι...
έληξε λίγο πρόωρα και άδοξα...
όπως και να έχει όμως σίγουρα δεν θα το ξεχάσω....
μέχρι στιγμής, αν και πρωτοετής, η καλύτερη μου φοιτητική εμπειρία είναι η χθεσινή...
να λιώνουμε μπροστά στο pc προσπαθώντας να λύσουμε μία άσκηση...!
μιλάμε για λιώσιμο όμως..!!!!
και να έχουμε ν την στείλουμε μέχρι τις 23:00....
τέσπα..
μετά χαλάρωμα με μουσικούλα και λίγο νετ....
μας έχουν πεθάνει στις εργασίες βλέπετε...!
αναμένω προσεχώς καλύτερες εμπειρίες...!!!!
<<< b e a UTIFUL!!! >>>
|
|
|
|
| |
|

rose
Ψαρούκλα

Nov 22, 2008
1
|
|
οι καλιτερες στιγμες της φοιτητικης μ ζωης οταν γνωρισα το ρεγγινακι!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Για μένα οι καλύτερες στιγμές της φοιτητικής μου ζωής ήταν τα λίγα βράδια που μαζευόμαστε σε σπίτια και κάναμε αυτές τις μικρές γιορτές μας με κιθάρες και τραγούδια, με κρασάκι και φτηνό γρήγορο φαγητό που είχε όμως μια ιερότητα...Η όλη διαδικασία ήταν σα θρησκευτική εμπειρία, μια αγάπη, μια χαρά ένα ξεφάντωμα της ψυχής...η ζωή μέσα από τα μάτια κάποιων χαρούμενων μα και προβληματισμένων παιδιών που έβρισκαν γαλήνη μακριά από την πεπατημένη διασκέδαση των πολλών....
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
Μέχρι τώρα δεν υπήρχαν κάποιες ιδιαίτερες στιγμές ή party για να πω ότι έχω να θυμάμαι κάτι αλλά μιας και το topic έχει θέμα καλύτερες φοιτητικές στιγμές θα πω τις συναντήσεις σε σπίτια φίλων με σκοπό την επίλυση των εργαστηριακών ασκήσεων που όπως ανέφερε και ο φίλτατος kotsos_licious είναι πραγματικό λιώσιμο ειδικά αν είναι δύσκολες.
|
|
|
|
| |
|
|
|
....της μεχρι τωρα φοιτητικης ζωης μου ηταν περισυ καλοκαιρι που εκανα μπανιο με την κολλητη μου τα μεσανυχτα και μετα κατσαμε ολοι μαζι και με το αγορι μου με κερια, κρασι, μπυρες και κοιταζαμε τα αστερια και ακουγαμε μουσικη!!! ηταν παραμυθενια!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ωραίες στιγμές της φοιτητικής μου ζωής ήταν ο τρόπος που γιορτάσαμε με την παρέα μου στη Μυτιλήνη την Καθαρή Δευτέρα τις δύο τελευταίες φορές... Τα καλαμαράκια, το χταπόδι και τα άλλα νηστίσιμα αντικαταστάθηκαν από... παντσέτες, τζατζίκι, φέτα ψητή, τυρόπιτα και πολλά πολλά άλλα... Και φυσικά άφθονο κρασί, ούζο και τσίπουρο!!
Και όλα αυτά από τα δικά μας χεράκια και σε χώρο του πανεπιστημίου..
[Σίγουρα υπάρχουν και άλλες, αλλά αυτό σκέφτηκα τώρα..]
|
|
|
|
| |
|

Reginaki
Μεγάλο μολύβι

Oct 14, 2008
128
Τόπος: Χανιά
|
|
χαιρομαι που μοιραζομαστε τις καλυτερες στιγμες μας..! ξαδέρφη, πεταξατε και χαρταετό?!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Παράθεση:
ξαδέρφη, πεταξατε και χαρταετό?!! |
Μπαααα.... Ποιος να φιλοτιμηθεί να πετάξει χαρταετό... Όλοι είχαν το νου τους στο φαγητό και το ποτό... Περιμέναμε κ εμείς πέρισυ, που είχαν έρθει τα παιδιά από τη Σύρο λόγω του eXperience, μήπως έκαναν αυτά κάτι, αλλά άδικα... Στα ίδια με εμάς και αυτοί... 
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |