Ένα πρωτότυπο-ενδιαφέρον site έπεσε στην αντίληψή μου πολύ πρόσφατα!
Στο PhotoFunia, ανεβάζεις μια φωτογραφία της φάτσας σου ή άλλη (αλλά κυρίως αναφέρεται σε πρόσωπα, κάνοντας χρήση τεχνολογιών face-detection) και αυτή σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έχει γίνει, αφίσα, graffiti, βρίσκεται σε μπλουζάκι της Angelina Jolie, σε κούπες, σε γκαλλερί, σε τοίχους, βιτρίνες, σκοτεινούς θαλάμους, στάσεις και πανώ σε δρόμους και πλατείες, παντού!! Πρόκειται για φωτογραφίες στις οποίες "εφαρμόζει" με πολύ επιτυχή τρόπο η εκάστοτε φωτογραφία και κάνει μια νέα, πιο "προσωπική" σύνθεση!!
www.photofunia.com
Ιδού μερικά ενδιαφέροντα παραδείγματα, χρησιμοποιώντας όμως εικόνες από wallpapers / κάρτες / αφίσες ή άλλες δημιουργίες που έχουμε κάνει για το myAegean! Μερικά είναι όντως πολύ ενδιαφέροντα....
....το MyAegean σε κούπες!!
...σε τοίχους!
...σε δρόμους-πίνακες διαφημιστικούς!
...στην τηλεόραση (της παλιάς εποχής!)
...Σε αντρικό φανελάκι (αφιερωμένο στον γυναικείο μας πληθυσμό!)
Η αλήθεια είναι πως μπαίνουν νέες ιδέες... π.χ. οι 2 πρώτες φωτό με τις κούπες, μας ...γαργαλούν το νου με ιδέες όπως π.χ. να φτιάξουμε κουπίτσες myAegean!! Όχι πως η σκέψη π.χ. για νέα μπλουζάκια είναι κακή!!
μπράβο μπράβο παιδιά...
έχω πει και σε άλλο thread ότι οτιδήποτε και να κάνετε (είτε μπλουζάκια, είτε κούπες όπως αναφέρθηκε τώρα...) εγώ είμαι μέσα...
θα ήταν εξαιρετική ιδέα...
με βρίσκεται απολύτως σύμφωνο...
αν χρειάζεστε κάποια βοήθεια πείτε μου...