νεοερχομενος στο στεκι της κουβεντας για τα ακουβεντιαστα

Το Χρονοντούλαπο

Συγγραφέας νεοερχομενος στο στεκι της κουβεντας για τα ακουβεντιαστα

Παρ, 20 Φεβ 2009 11:19 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

about
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Feb 17, 2009
10

-
- νεοφερμενος απο τον γειτονα μου ειμαι στο στεκι της εδω κουβεντας και νεοερχομενος απο τον εαυτο μου για κουβεντα . . .
- βοσκαω εδω και λιγες μερες , στους ''Προβληματισμους , στις Γκρινιες και στα Παραπονα'' περισσοτερο σαν γκρινιαρης και λιγοτερο σαν παραπονεμενος . . .
- η γκρινια μου βεβαια ειναι για 'Μας . . .
- για 'Μας που προβληματιζομαστε και νοιαζομαστε για το Μετα απο το Τωρα Μας και που λεμε και λεμε ευκολα ευκολα πως ΚΑΤΙ πρεπει να κανουμε , αλλα που δυσκολα δυσκολα αποφασιζουμε για να κανουμε ΚΑΤΙ και που συνηθεστερα δεν κανουμε ΤΙΠΟΤΕ ΤΙΠΕΤΕ . .
- γιατι μαλλον την παρτη μας κοιταμε και την ευκολοκαλοπεραση μας , χωρις να το παιρνουμε χαμπαρι . . .
- για την ''αποκατασταση της νοημοσυνης μας και της λογικης μας'' θα 'πρεπε να αρχισουμε να νοιαζομαστε , αλλα το ''δεν γ*&%ς και τι με νοιαζει εμενα για τον κοσμο και την κο%$*#ζωη'' , ειναι ''ευκολοτερο'' και ''προτιμοτερο'' . . .
- και να που ολοι μας ολοι ολοι στα καλα καθουμενα εχουμε απο χιλιες γνωμες και αποψεις για Ενα ... αλλα ακομη δεν εχουμε γνωμη Μια για ολα μας ενας καθε ενας . . . . .
- ο Ενας ξερει περισσοτερα και καλυτερα απο τον αλλονε ... και την ιδια στιγμη και ολοι μας [πολυ ή λιγο] , συχναζουμε στην προσκαιροτητα . . . και ειστε αμηχανοι
- Γκρινιαζω , το ξερω . . . ομως , το πως η ωρα ειναι ακομα καλη για να Μας αλλαξουμε λιγο , αρχιζοντας απο την στραβοπολυκοιμισμενη μας συνειδηση και την αλαζονικη μας νοοτροπια και την τοσο αφηρημενη μας λογικη . . . ΘΑ ΤΟ ΠΩ , ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ . . .
- οι Παγοι πηραν να λοιωνουνε εδω και καιρο φιλοι στο στεκι της κουβεντας . . .
- θελω αλλωστε να κουβεντιασουμε , '' Τι δεν κουβεντιαζουμε '' ή '' Τι αποφευγουμε να κουβεντιασουμε '' για λιγο . . . Οχι για πολυ . . .
- καλησπερα στους παροντες . . .
- αν ''ΚΑΘΕΣΤΕ'' ΚΑΛΑ . . . ''ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ'' . . . για τα ΚΑΛΑ . . .
http://www.noisa.gr/musicdb/sikomesogeiagh.mp3
- με τις . . . ''εξαρες - πορτες '' της διαθεσης μου ανοιχτες . . .

Έγινε επεξεργασία από τον/την about στις Σαβ, 21 Φεβ 2009 6:02 pm, 4 φορές συνολικά

Παρ, 20 Φεβ 2009 10:40 pm

Dali_Doc
Γκουρού
Γκουρού

Mar 31, 2006
913

Καλώς μας ήρθες About! Εύχομαι να βρείς αυτό που ζητάς από ένα forum! Smile

Πραγματικά δεν έχω να σχολιάσω κάτι, μένω άφωνος...δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί αυτό το τόπικ, αλλά προς το παρόν βλέπω ένα έντονο υποσυνείδητο να βγαίνει στη επιφάνεια...για να δούμε μπορεί να κάνω και λάθος...

Σαβ, 21 Φεβ 2009 7:07 pm

about
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Feb 17, 2009
10

Dali_Doc έγραψε:

δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί αυτό το τόπικ, αλλά προς το παρόν βλέπω . . . ένα έντονο υποσυνείδητο να βγαίνει στη επιφάνεια...για να δούμε ...

-
- καλα και σας βρισκω παλικαρια . . . ωρα καλη
- εγω το λεω ,
- ενστικτη διαθεση για δραση και αντιδραση στα της αντιληψης μας για τον κοσμο μας και για μας . .
- καπως σαν , οταν που οριμαζει ενας καρπος για να φαγωθει και βιαζεται για τουτο . . .
- καπως οπως ,που αμα βρισκουμε και εχουμε τους εαυτους μας και γινομαστε αλλοι απο οπως οταν δεν ειμαστε με αυτον . . .
- τα Σ' αυτην την αγορα λογαριασματα μας , θα Μας δειξουνε αν μπορουμε να καταλαβουμε και ποσοι ... τις υποχρεωσεις μας σε Μας και στον Κοσμο Μας ... τον κοσμο που αποτελουμε και ειμαστε μερος του . . .

Σαβ, 21 Φεβ 2009 8:00 pm

about
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Feb 17, 2009
10

about έγραψε:
Dali_Doc έγραψε:

δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί αυτό το τόπικ, αλλά προς το παρόν βλέπω . . . ένα έντονο υποσυνείδητο να βγαίνει στη επιφάνεια...για να δούμε ...

-
- καλα και σας βρισκω παλικαρια . . . ωρα καλη
- εγω το λεω ,
- ενστικτη διαθεση για δραση και αντιδραση στα της αντιληψης μας για τον κοσμο μας και για μας . .
- καπως σαν , οταν που οριμαζει ενας καρπος για να φαγωθει και βιαζεται γι' αυτο . . .
- καπως οπως ,που αμα βρισκουμε και εχουμε τους εαυτους μας και γινομαστε αλλοι απο οπως οταν δεν ειμαστε με αυτον . . .
- τα Σ' αυτην την αγορα λογαριασματα μας , θα Μας δειξουνε αν μπορουμε να καταλαβουμε και ποσοι ... τις υποχρεωσεις μας σε Μας και στον Κοσμο Μας ... τον κοσμο που αποτελουμε και ειμαστε μερος του . . .
- Σ' αυτο το topic ας ειμαστε οσοι εχουν καταλαβει πως , καποια καποια . θα πρεπει να γινουν ανω κατω και κατω επανω . . .
- Σ'αυτην την γωνια , ας αρχισει να γινεται λογος , για το πως θα συνεχισουμε αυτα και εκεινα που καταλαβαιναιμε πως πρεπει να συνεχισουμε καποιοι απο ολους για ολους . . . . . .
- με αυτην την διαθεση ανοιξα κουβεντα για τα . . . ακουβεντιαστα . . . τα οχι πολυμιλημενα , καταγης . . .
- να δουμε , ναι . . .
- να δουμε οσοι μεγαλωσαμε αρκετα για να βλεπουμε και να δειχνουμε ο ενας στον αλλον . . .
- να δουμε αν Ειμαστε οι της Ισκρισιας οι καινουργιοι ... ή οχι . . .
- ωρα καλη . . .

Σαβ, 28 Φεβ 2009 11:49 am

about
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Feb 17, 2009
10

-
- ας κουβεντιασουμε για μας και για την συνεχεια μας κοπελιες και παλικαρια της γης της Μεσογειας .
- ας κουβεντιασουμε . . .
- εμεις απομενουμε αλλωστε για να βοηθησουμε και τους πριν απο μας και εμας , μη κανοντας Εκεινα που Εκεινοι εκαναν σε μας , αλλα κανοντας Αυτα που Εκεινοι δεν εκαναν σε 'Μας ουτε και ο Ενας στον Αλλον ακομη . . .
- ας κουβεντιασουμε για τα αλλα αλλα , τα ακουβεντιαστα . . .
- ας μην φοβομαστε και ας μην δισταζουμε ουτε την νεωση ουτε και την αλλαγη . . .
- εμεις θα συνεχισουμε ή οχι την ζωη μας την ζωη και το νοημα της . . .
- εκεινοι που μας εφεραν στην ζωη και σε οσα μπροστα μας αφηνουν , δεν θα συνεχισουνε μαζι μας . . .
- δεν λεω να ειμαστε σκληροι και κακοι και εκδικαζοντες και μη συγχωρουντες εμεις . . .
- λεω να ειμαστε καλοι ανθρωποι και ψυχραιμοι [ λογια του πατερα μου] και να 'χουμε την ισοκρισια και τον νου μας τον κοινο μεταξυ μας . . .
- να εχουμε εμπιστοσυνη η μια στην αλληνε και ο ενας στον αλλον και να εχουμε εμπιστοσυνη και στο ενστικτο μας . . .
- να ειμαστε δηλαδη , και με τον εαυτο μας και με τον νου μας τον κοινο στον κοινο μας τον δρομο για την συνεχεια μας που δεν θα ειναι ευκολη . . .
- να πηγαινουμε και να ερχομαστε ο ενας στην θεση του αλλουνου με τον νου μας . . .
- να νοιαζομαστε ο ενας και τον αλλονε δηλαδη οπως νοιαζομαστε και για μας που και που . .
- να γινουμε και να ειμαστε αξιοι για οτι θα μας αξιζει . . .
- να 'μαστε χαρουμενοι και προθυμοι και ευκινητοι που να παρει η ευχη , στους αποφασισμους μας για μας . . .
- να μοιραζομαστε εκεινα που καταλαβαινουμε για μας και για την ζωη μας την ολη την οση . .
- να κουβεντιαζουμε μπροστα στο Μετα μας για μας απο Τωρα . . .
- πριν παρουμε πτυχια . . .

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Πρόσφατες συζητήσεις - topics