-
- νεοφερμενος απο τον γειτονα μου ειμαι στο στεκι της εδω κουβεντας και νεοερχομενος απο τον εαυτο μου για κουβεντα . . .
- βοσκαω εδω και λιγες μερες , στους ''Προβληματισμους , στις Γκρινιες και στα Παραπονα'' περισσοτερο σαν γκρινιαρης και λιγοτερο σαν παραπονεμενος . . .
- η γκρινια μου βεβαια ειναι για 'Μας . . .
- για 'Μας που προβληματιζομαστε και νοιαζομαστε για το Μετα απο το Τωρα Μας και που λεμε και λεμε ευκολα ευκολα πως ΚΑΤΙ πρεπει να κανουμε , αλλα που δυσκολα δυσκολα αποφασιζουμε για να κανουμε ΚΑΤΙ και που συνηθεστερα δεν κανουμε ΤΙΠΟΤΕ ΤΙΠΕΤΕ . .
- γιατι μαλλον την παρτη μας κοιταμε και την ευκολοκαλοπεραση μας , χωρις να το παιρνουμε χαμπαρι . . .
- για την ''αποκατασταση της νοημοσυνης μας και της λογικης μας'' θα 'πρεπε να αρχισουμε να νοιαζομαστε , αλλα το ''δεν γ*&%ς και τι με νοιαζει εμενα για τον κοσμο και την κο%$*#ζωη'' , ειναι ''ευκολοτερο'' και ''προτιμοτερο'' . . .
- και να που ολοι μας ολοι ολοι στα καλα καθουμενα εχουμε απο χιλιες γνωμες και αποψεις για Ενα ... αλλα ακομη δεν εχουμε γνωμη Μια για ολα μας ενας καθε ενας . . . . .
- ο Ενας ξερει περισσοτερα και καλυτερα απο τον αλλονε ... και την ιδια στιγμη και ολοι μας [πολυ ή λιγο] , συχναζουμε στην προσκαιροτητα . . . και ειστε αμηχανοι
- Γκρινιαζω , το ξερω . . . ομως , το πως η ωρα ειναι ακομα καλη για να Μας αλλαξουμε λιγο , αρχιζοντας απο την στραβοπολυκοιμισμενη μας συνειδηση και την αλαζονικη μας νοοτροπια και την τοσο αφηρημενη μας λογικη . . . ΘΑ ΤΟ ΠΩ , ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ . . .
- οι Παγοι πηραν να λοιωνουνε εδω και καιρο φιλοι στο στεκι της κουβεντας . . .
- θελω αλλωστε να κουβεντιασουμε , '' Τι δεν κουβεντιαζουμε '' ή '' Τι αποφευγουμε να κουβεντιασουμε '' για λιγο . . . Οχι για πολυ . . .
- καλησπερα στους παροντες . . .
- αν ''ΚΑΘΕΣΤΕ'' ΚΑΛΑ . . . ''ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ'' . . . για τα ΚΑΛΑ . . .
http://www.noisa.gr/musicdb/sikomesogeiagh.mp3
- με τις . . . ''εξαρες - πορτες '' της διαθεσης μου ανοιχτες . . .