Το στέκι της κουβέντας... |
Συγγραφέας |
κοινωνικες επιστημες vs θετικων... |
|
|
|
|
επειδη ξερω ποιοι με παθος θα υπερασπιστουν την σχολη τους δεν θελω να υπαρχει παλι κοντρα! απλα να κανουμε εναν διαλογο χωρις να αμφισβητηθει καμια σχολη ή να θεωρηθει υποδεεστερη! ολες οι σχολες ειναι σημαντικες και εχουν αξια! απλα πιστευω θα ηταν ωραια και για τα νεα μας μελη να μαθουν για την καθε σχολη μεσα απο αυτη τη συζητηση! απλα να λεμε για την σχολη του ο καθενας και τι αγαπαμε/μισουμε/ θεωρουμε σημαντικο απο αυτην! και στην τελικη ολοι θα βρεθουμε πιο κοντα γιατι θα μαθουμε πιο πολλα για τις σχολες μας!
αιγαιοπουλα ενωμενα ποτε νικημενα!
|
|
|
|
|
|

melaki
Έμπειρος

Aug 24, 2008
289
Τόπος: corfu
|
|
sumfwnw apoluta mary mou!!!!!dikio exeis.....apla mias pou eipes na kaneis mathimata se foithtes(pou einai asxeto apo auta pou eipes na poume mono ti aisthanomaste gia th sxoli mas kai tetoia....)pisteueis alloi dn tha theloun na poulisoun ergasies i na kanoun mathimata?isws na uparksei kontra pou oute kai egw tn thelw!omws parollo pou dn tin itheles epeita apo tn kwnstantino akolouthises esy me tis paradoseis twn mathimatwn....
|
|
|
|
|
|
|
|
λοιπον παλι δεν μου αρεσει το υφος σου και σε παρακαλω σταματα! ελεος δηλαδη ρε μελινα! μπερδευεις καταρχας τα ποστ! εδω ειπα να μιλησουμε για τις σχολες!!! δεν αναφερω να δωσουμε μαθηματα σε κανεναν! και εγω δεν κανω μαθηματα για ολα τα μαθηματα για ολα τα μαθηματα της σχολης αλλα για ενα, που περνιεται δυσκολα! δεν πουλαω σημειωσεις μου και τιποτα αλλο! σε ενα μαθημα που ειμαι καλη και οι υπολοιποι κανουν χρονια να περασουν βοηθαω μετα πληρωμης! και στα αλλα με χαρα να δωσω δωρεαν πληροφοριες τροπους διαβασματος και αλλα....
δεν απολογουμαι σε σενα και σταματα σε παρακαλω! και πρωτα εγω προσφερα βοηθεια δες καλα την ημερομηνια που ανοιξα το ποστ και εβαλα την πρωτη απαντηση! σταματα να ασχολησε μαζι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εσυ την κανεις την κοντρα!!! το σαιτ υπαρχει για να βοηθαμε οπως μπορουμε και κρινουμε εμεις! οποιος θελει πουλαει εργασιες δεν υπαρχει περιορισμος απο το σαιτ! δεν δημιουργει κοντρες αυτο και εγω δεν ειπα κατι!
τεσπα αδιαφορω, φαινεται η κακια σου και ας συνεχισουμε το ποστ, λεμε στο συγκεκριμενο ποστ επαναλαμβανω για τις σχολες μας με ολα τα παραπανω που αναφερω....
[/b]
|
|
|
|
|
|

melaki
Έμπειρος

Aug 24, 2008
289
|
|
πρωτον δεν σου παω κοντρα και δευτερον εμεις φτιαξαμε πρωτοι το ποστ!!!!!και δν ξερω τικα νεις δωρεαν και τι οχι!!!!αλλα εμεις χρειαζομαστε τα χρηματα γι αυτο μν ανακατευσεαι!!!επισης δν μιλησες για ενα μαθημα αλλα για 2!!!!!δν με νοιαζει τι κανεις απλα θελω και εγω να κανω μαθηματα?υπαρχει προβλημα?ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ!!!!!ΜΝ Τ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ!ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟ ΤΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
χαχα αυτο που δεν ξερεις ειναι οτι στην ουσια ειναι ενα μαθημα ανηκουν στη ιδια ενοτητα!!! και κοψε ρε παιδι μου δεν με νοιαζει για σενα!! και γω τα χω αναγκη και ολοι μας
ΣΤΑΜΑΤΑ!!! αφου μου επιτιθεσαι θα σου απαντησω και για δες καλα εγω το ανοιξα πρωτη τον Ιανουαριο παρακαλω......
Τρι, 27 Ιαν 2009 6:37 pm εγω
Δευ, 29 Ιούν 2009 12:09 am | link to this post σου μοιαζουν κοντινα????
|
|
|
|
|
|

melaki
Έμπειρος

Aug 24, 2008
289
|
|
εγω γιατι το ειδα στο forum μου χτες για πρωτη φορα?καναμε το δικο μας ποστ και μετα εμφανιστηκε το φορουμ σου!!!!!α!!!!!!ποια ανηκουν στην ιδια ενοτητα????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

melaki
Έμπειρος

Aug 24, 2008
289
|
|
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΛΥΣΗ ΔΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ!ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΓΞΑ ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΒΓΗΚΕ Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ FORUM Σ!!!!ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΕΔΩ ΜΑΡΥ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!ΜΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!ΓΑΜΩΤΟ
|
|
|
|
|
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
Καλά όταν αρχίζουν μαλώνουν γυναίκες είναι όλα τα λεφτά. Τεσπα να απαντήσουμε στο forum.
Λοιπόν αρχίζω
Το τμήμα μου είναι το τμήμα μηχανικών πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων με έδρα τη Σάμο. Ανήκει πλέον στην πολυτεχνική σχολή του πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι ένα τμήμα με αρκετά καλές προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης οπότε να ένα +της σχολής είναι ότι βρίσκεις ευκολότερα δουλειά σε σχέση με άλλες. Τώρα ένα αρνητικό είναι ότι η σχολή βγάζει απόφοιτους που ασχολούνται κατά 99% με software και ελάχιστοι με hardware πράγμα που δεν κάνει η αντίστοιχη σχολή της Κρήτης τμήμα Ηλεκτρονικών μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών οπότε θα ήταν καλό να έβγαιναν περισσότεροι απόφοιτη που να ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με hardware .
Αυτά σαν μια γενική εικόνα που σχημάτισα από ότι είδα και άκουσα για τη σχολή μας
|
|
|
|
|
|
|
|
Η σχολή μου είναι η πληροφοριακών συστημάτων κτλ κτλ κτλ... στην Σάμο κτλ κτλ... είμαστε οι καλύτεροι κτλ κτλ... θα σας κάνουμε όλους σκλάβους μας κτλ κτλ... φραουλίτσα χρεώνεις φτηνά πολύ ωραίο για τους συμφοιτητές σου μπράβο
Αλλά γιατί καυγαδίζετε?
|
|
|
|