Απογοήτευση

   
   

 ΣΥΡΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά

 
Συγγραφέας Απογοήτευση
 
       
Τρι, 13 Σεπ 2005 2:27 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


ForzaInter
Έμπειρος
Έμπειρος


Jun 04, 2004
241


Θα ήθελα τούτη την περίεργη ώρα, όπου οι λύκοι ουρλιάζουν υπό το λυκόφως, όπου όλη η πλάση(περίπου) ησυχάζει, κ γω ξαγρυπνώ πάνω από ένα πληκτρολόγο χωρίς ελληνικούς χαρακτήρες, ενώ θα πρεπε να κοιμάμαι, ενώ αύριο(σήμερα, σε 5 ώρες δηλαδή) γράφω, τέλοσπάντων να εκφράσω την απογοήτευσή μου για την μηδαμινή ανταπόκριση που βρήκε τούτη η ιστοσελίδα, και ιδέα κατά προέκταση, στον φοιτητικό λαό της Σύρου... Λυπάμαι που δεν βλέπω σημάδια ζωής από συμφοιτητές μου, παρά ελάχιστα ψιθυρίσματα, για κάποιους, φωνές για μένα!

Ένα γιατί με τρώει, γιατί δεν βρήκε το MYAEGEAN(ακόμη, ελπίζω) την ανταπόκριση και αναγνώριση που του αρμόζει, και όπως θα πρεπε, εδώ στο ξερονήσι.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αρμόδιος ή θα μπορούσε ο Φοιτητικός Σύλλογος του τμήματός μας να προωθήσει την ιδέα που λέγεται(να μου επιτραπεί η έκφραση) Δικτυακός Τόπος των Φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, αλλά με λύπη μου διαπιστώνω πλήρη αδιαφορία! Λυπάμαι που το μόνο που ενδιαφέρει τον σύλλογο του τμήματος , από αυτό που εισπράττω προσωπικά, είναι τα πάρτυ και είναι αυτό που θυμάμαι να συζητιέται κάθε φορά στις συνελεύσεις που γίνονται με 30 άτομα max...Α! Και το πώς και ποιες ώρες κλπ κλπ θα δουλεύει το κυλικείο! Καλά τα πάρτυ και το κυλικείο ακόμα καλύτερο, αλλά μήπως θα έπρεπε να μας απασχολούν ΚΑΙ ΑΛΛΑ, πιο φλέγονται ΖΗΤΗΜΑΤΑ Question Όπως πχ. ότι έχουμε φτάσει 4ο έτος και δεν έχει έρθει κανείς να μας μιλήσει για τις κατευθύνσεις που έχει η σχολή... Μόνο υποθέσεις μπορόυμε να κάνουμε και συμπεράσματα να βγάλουμε για το αντικείμενο αυτών, από το όνομα της καθεμίας κατεύθυνσης, καθώς και από τα μαθήματα από το πρόγραμμα σπουδών!

Και κλείνοντας, κάθε πέρυσι και καλύτερα είναι, πολύ δυστυχώς, ο Φοιτητικός μας Σύλλογος...

     
   
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)


   


 
Μετάβαση στη:  
 Πρόσφατες συζητήσεις - topics