Ξανθές ή μελαχρινές;

Το στέκι της κουβέντας...

Συγγραφέας Ξανθές ή μελαχρινές;

Δευ, 03 Αύγ 2009 3:07 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

katepap
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jul 02, 2009
5

Διάβασα σε μια έρευνα(http://maxman.gr/) ότι το 69% των Ελλήνων προτιμούν τις μελαχρινές. Ισχύει τελικά; Όχι τίποτα άλλο, αλλα να ξέρω αν πρέπει να βάψω το μαλλί Poke Tounge

Δευ, 03 Αύγ 2009 8:26 pm

Legend-x
Γκουρού
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος

Ε κοίτα να δεις από άποψη εξωτερικής εμφάνισης ναι πιστεύω ότι ισχύει ας μη ξεχνάμε ότι σαν μεσογειακός λαός είμαστε κάπως ποιο σκουρόχρωμοι από τους ευρωπαίους. Δεν μετράει όμως μόνο το μαλλί σε μια γυναίκα κακά τα ψέματα όπως είναι μύθος το ότι οι ξανθιές είναι χαζές

Τρι, 04 Αύγ 2009 1:06 pm

elena79
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jun 22, 2009
8

Η ίδια έρευνα επιβεβαιώνει ότι οι άντρες είναι κουτσομπόληδες: 9 στους 10 παραδέχονται ότι κλαίνε και κουτσομπολεύουν!!! Poke Tounge

Επίσης, το 56% δηλώνει ότι η μαμά είναι η γυναίκα που αγαπούν περισσότερο (Μόνο το 56%; Γιατί; Εγώ περίμενα περισσότερο Poke Tounge ), ενώ το 25% των Θεσσαλονικιών δεν πλένει τα χέρια του μετά την τουαλέτα (ιουυυυ!!!).

Πολύ αποκαλυπτική η έρευνα!!!

Τρι, 04 Αύγ 2009 1:20 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

elena79 έγραψε:
Διάβασα σε μια έρευνα(http://maxman.gr/) ότι το 69% των Ελλήνων προτιμούν τις μελαχρινές. Ισχύει τελικά; Όχι τίποτα άλλο, αλλα να ξέρω αν πρέπει να βάψω το μαλλί Poke Tounge

elena79 έγραψε:
Η ίδια έρευνα επιβεβαιώνει ότι οι άντρες είναι κουτσομπόληδες: 9 στους 10 παραδέχονται ότι κλαίνε και κουτσομπολεύουν!!! Poke Tounge

Επίσης, το 56% δηλώνει ότι η μαμά είναι η γυναίκα που αγαπούν περισσότερο (Μόνο το 56%; Γιατί; Εγώ περίμενα περισσότερο Poke Tounge ), ενώ το 25% των Θεσσαλονικιών δεν πλένει τα χέρια του μετά την τουαλέτα (ιουυυυ!!!).

Πολύ αποκαλυπτική η έρευνα!!!

Αγαπητή elena79, ευχαριστούμε για την ενημερωσή σου...
Απορίας άξιον ωστόσο είναι ποιον "ρόλο" επιτελείς εδώ (και το λέω καθώς έχω προσέξει και τα υπόλοιπα τόπικς στα οποία *μόνο* έχεις συμμετάσχει)... Πρακτικά, το τόπικ το άνοιξες για να γίνει κουβέντα για Ξανθιές/Μελαχρινές ή για να μας "παρουσιάσεις" τα αποτελέσματα της εν λόγω έρευνας? Γιατί κάτι δεν μου "κάθεται" καλά εδώ...
Ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά τόσο "απροκάλυπτη" διαφήμιση σε υπηρεσίες/προϊόντα/κ.λ.π. είναι λυπηρό ('pathetic' maybe), λίγο τακτ βρε αδερφέ! Ελπίζω να υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον από τη συνεισφορά σου (και μερικών ακόμη) στην κοινότητα, κι όχι άλλο "ενδιαφέρον"! Sly
Αν κάνω λάθος στην εκτίμησή μου, ζητώ συγνώμη κι προς όλη την κοινότητα..

Όσο, για το θέμα, για να προχωρήσει η συζήτηση και να μείνουμε κι On-Topic (με βάση τον τίτλο του κρίνοντας), ό,τι κι αν οι έρευνες λένε, το τι προτιμά κάποιος είναι υποκειμενικό θαρρώ, αλλά έχει μάλλον συσχετίσεις και με τα ευρύτερα βιώματα, ή κοινωνιολογικές ίσως πτυχές ανάλογα και με την γεωγραφική τοποθεσία... Δεν είμαι ειδικός, αλλά ίσως έχει ενδιαφέρον να τεθεί υπό συζήτηση, αν το σηκώνει βέβαια το κλίμα κ η όρεξη!

Χαιρετισμούς! drink some beer

Τρι, 04 Αύγ 2009 1:33 pm

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

δεν ξερω τι λετε αλλα ΝΙΚΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
ολες πανε και βαφονται ξανθιες!!! νικη δικη μας!!! yeah!

Τετ, 19 Αύγ 2009 9:59 pm

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Η κοπέλα μου έχει ένα πολύ περίεργο χρώμα σαν μπρούτζο...

Ε ξερω εγώ εμένα τα δικά της μαλλιά μου αρέσουν... Poke Tounge

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Πρόσφατες συζητήσεις - topics