Καθώς η παρέα μας μεγαλώνει, αλλά περιλαμβάνει και άτομα που έχουν διαφορετικούς βαθμούς εξοικείωσης με παρόμοια συστήματα, σκεφτήκαμε πως η σύνταξη ενός
Βήμα-Βήμα Οδηγού για το πώς μπορείτε να συνδεθείτε, ακόμη κι αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, θα ήταν χρήσιμο!
Καλό βέβαια είναι να "ψαχτείτε" γενικώς με το site και να δείτε αναλυτικότερα τις λειτουργίες του, για να βρείτε μόνοι σας το δρόμο σας! Για μερικούς χρήστες όμως που είναι ανυπόμονοι, χτίσαμε αυτόν τον οδηγό! Πιστεύουμε έτσι να βοηθηθούν και παλιά μέλη που έχουν ξεχάσει τον κωδικό τους ή έχουν σβήσει το Email που τους είχε σταλεί!
Ξεκινάμε λοιπόν!
Είμαι ένα μέλος, που δεν ξέρω τον κωδικό μου, κι έτσι δεν μπορώ να κάνω LogIn στο site! Τι κάνω;

Πρώτα απ'όλα
ηρεμώ.

Στη σελίδα που μου εμφανίζεται όταν επιλέξω το
μενού MYaegean -> myACCOUNT, επιλέγω κάτω δεξιά το: "Χάσατε το Συνθηματικό σας;"
Έπειτα, μου εμφανίζεται μια νέα σελίδα.
ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τις οδηγίες!
Γράφω το nickname μου στο πρώτο πεδίο κειμένου (λευκό κουτάκι)
Πατάω το πλήκτρο "Αποστολή Συνθηματικού".
ΔΕΝ γράφω στο δεύτερο πεδίο κάτι τώρα.
Θα με πάει σε μια νέα σελίδα. Ταυτόχρονα θα μου αποσταλεί ένα αυτόματο μήνυμα στο Email μου!
Αν έχω στο Hotmail (προσέχω μήπως αποσταλεί στο Junk Mail φάκελό μου, γιατί το κάνει αυτό το Hotmail!)
Στο Email μήνυμα θα μου έχει μερικές οδηγίες και θα μου δίνει έναν «Κωδικό Επιβεβαίωσης», για να προχωρήσω στη διαδικασία.
Στη σελίδα στο site θα δώσω πάλι το nickname μου και τον Κωδικό αυτό.
Έπειτα θα μου σταλθεί πάλι ένα αυτόματο Email, με έναν νέο κωδικό, που μου έχει φτιάξει το σύστημα!

Μέχρις εδώ καλά. Ο κωδικός που μου έχει φτιαχτεί είναι λίγο περίεργος, αλλά δεν πτοούμαι!
Κάνω LogIn- Σύνδεση χρησιμοποιώντας τον κωδικό αυτό.

Είμαι πλέον μέσα στη σελίδα μου. Επιλέγω "Τροποποιήστε το περιεχόμενο της Πληροφορίας σας" για να δω και να τροποποιήσω όλες τις βασικές ρυθμίσεις του λογαριασμού μου!

Κάπου στη μέση της σελίδας, πριν το Avatar Control Panel, έχει δύο πεδία όπου μπορώ,
γράφοντας 2 φορές τον κωδικό πλέον που εγώ θέλω (μπορώ να βάλω πλέον όποιον θέλω) και να τον αλλάξω.

Πατάω έπειτα στο κουμπί από κάτω ακριβώς και είμαι έτοιμος με το νέο κωδικό που εγώ επιθυμώ!
Φιλικά,
ομάδα MYaegean