Συμμετοχή "Έκθεση Εκπαίδευση 2011" [απολογισμός]

   
   

 Συναντήσεις Κοινότητας MyAegean

 
Συγγραφέας Συμμετοχή "Έκθεση Εκπαίδευση 2011" [απολογισμός]
 
       
Κυρ, 20 Μάρ 2011 12:57 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5131


Hello all! Smile

Όπως κοινοποιήθηκε μια πρώτη "γεύση" πραγμάτων, θα μοιραστούμε ορισμένες σκέψεις και κινήσεις που έγιναν μες στο διάστημα αυτό, ώστε να αποτελέσει συνάμα και μια χρηστική πληροφορία ως "κληρονομιά" προς όλη την κοινότητα... Smile


Μια πρώτη ανακοίνωση ...a.k.a: "Έκθεση the Aftermath" :
Παράθεση:
Φωτο-στιγμιότυπα & Αιγαιο-παρουσίες... «Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του!»

Φάληρο, 11-13 Μαρτίου 2011:
Για πρώτη φορά στην πολυετή πορεία της δραστηριότητας «MyAegean» των φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, φοιτητές, απόφοιτοι και φίλοι έγιναν μάρτυρες μιας πολύ όμορφης, πολύχρωμης και ζεστής γωνιάς.

Η Διεθνής Έκθεση «Εκπαίδευση & Εργασία 2011» που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο φιλοξένησε μια αμιγώς φοιτητική «αιγαιακή» πρωτοβουλία συν ...ένα μικρό της φίλο, ένα ψαράκι!


Ενδεικτικές φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε στο album:
http://my.aegean.gr/gallery/myAegean/Exhibition-Ekpaidefsi2011/
:: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ / ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ::

Σημειώνουμε πως λόγω έκτακτης ακύρωσης της συμμετοχής του Πανεπιστημίου Αιγαίου ως ίδρυμα με την καθιερωμένη μορφή όπως στις προηγούμενες χρονιές, η φοιτητική ομάδα «MyAegean» ανέλαβε εξολοκλήρου την ‘εκπροσώπηση’ και ενημερωτική παρουσία για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τα τμήματά του καθώς και σε ό,τι επαφές ή προθέσεις συνεργειών ανέκυπταν με επισκέπτες και ενδιαφερόμενους κατά τις 3 ημέρες της Έκθεσης.

Η όλη παρουσία στην Έκθεση δεν είχε κόστη συμμετοχής για την Ομάδα, ενώ όλα στηρίχθηκαν στην εθελοντική ιδιοπρωτοβουλία των μελών της, όπου μας συντρόφευσαν και πρόσφατοι απόφοιτοι υποστηρικτικά τους οποίους και ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Όλοι μαζί φανέρωσαν μια υπέροχη και πολύ πλούσια δυναμική που, ως «Αιγαιόπουλα», δίχως διαχωρισμούς αλλά με ευγενή άμιλλα και αλληλεγγύη μπορεί να αναδυθεί!Ευχαριστούμε επίσης όσες φοιτητικές ομάδες από όλα τα νησιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και καταφέραμε, έστω και «στο παρά πέντε» να προσφέρουμε ένα «παράθυρο στο Αιγαίο» μέσω ανάρτησης αφισών από θεατρικές, χορευτικές, επιστημονικές, φυσιολατρικές & άλλες πολιτιστικές ομάδες & εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται μες στα τελευταία χρόνια!


Ένα είναι σίγουρο: Δώσαμε μια πολύ πρωτότυπη, δροσερή ματιά, γνωρίσαμε αρκετό κόσμο και μας γνώρισε επίσης! Αποδείξαμε επίσης την ύψιστη ποιοτική ευσυνειδησία και συνέπεια συνεργασίας από την πλευρά της ομάδας «MyAegean»στην παρουσία και συντονισμό ενεργειών σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση που είναι πλέον θεσμός, μιας και έφτασε φέτος στην 13η χρονιά της.


Σύντομα θα αποστείλουμε έναν πιο λεπτομερή «απολογισμό» των κινήσεων που πραγματοποιήθηκαν, ώστε να μοιραστούμε με όλες κι όλους την εμπειρία και κινήσεις για ένα τέτοιο εγχείρημα που ενώ φαντάζει αρκετά δύσκολο, χάρη στο μεράκι και την έγκαιρη κινητοποίηση, ήταν πραγματικά ιδιαίτερα επιτυχές!


--
Με εκτίμηση και εγκάρδιους χαιρετισμούς,
Εκ μέρους της δραστηριότητας/φοιτητικής ομάδας 'MyAegean' Πανεπιστημίου Αιγαίου

Μερικές φωτογραφίες-στιγμιότυπα, ενδεικτικά:

     
 
       
Σαβ, 26 Μάρ 2011 1:10 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


e3iswsi
Γκουρού
Γκουρού


May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών


inertia, δε θα μας συστήσεις τα κορίτσια των φωτογραφιών;

     
 
       
Κυρ, 27 Μάρ 2011 10:39 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


Argonaut
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι


Dec 16, 2007
199


Μια χαρά περάσατε βλέπω στην έκθεση...

     
 
       
Τετ, 30 Μάρ 2011 8:21 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5131


hello παιδιά! Ήταν καλά, ναι.
Πήξιμο, τρέξιμο, πολλά πράγματα τελευταία στιγμή αναπόφευκτα και κυρίως γιατί υπήρξαν παράγοντες (όχι αστάθμητοι, αλλά αναπόφευκτοι) όπως τα απαγορευτικά που δυσκόλεψαν μετακινήσεις ανθρώπων ή υλικού.

Το καλό ήταν πως υπήρξε μια πολύ δυναμική επαφή με όλα τα παιδιά εκεί, και όλες οι ομάδες/οργανώσεις μιας και ήμασταν νέα άτομα, κάναμε χαβαλέ ή κουβεντιάζαμε μεταξύ μας! Δεν ήταν σε καμιά περίπτωση μια "τυπική" στεγνή διάδραση με τον κόσμο, αντιθέτως υπήρχε όμορφη ατμόσφαιρα, μεράκι & κέφι, κάτι που το εκπέμπαμε όλοι όσοι βρισκόμασταν τριγύρω!!


highlights των "παρασκηνίων":
Παράθεση:

Τα "ΣΥΝ":
+ Το ψαράκι μας, το οποίο ήταν μια προσωπική ιδέα-έκπληξη σε όλους μας, μια "φλασιά" κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής! Ήταν απλώς μια μικρή συμβολική παρέμβαση μεταξύ Αιγαίου <-> Ψάρια/Φοιτητές <-> Πανεπιστήμιο Αιγαίου με έντονα βιωματικό χαρακτήρα σαν "ατραξιόν"!
Smile
Και ομολογουμένως, κέρδισε τις εντυπώσεις! Ακόμη και μικρά παιδιά καθόντουσαν να σημειώσουν ένα ονοματάκι για τα "βαφτίσια" που θα γίνονταν στο κλείσιμο, την Κυριακή!

+ Τα χαλβαδοπιτάκια που καταφέραμε να είχαμε και μοιράζαμε στον κόσμο (ευχαριστούμε τη βιοτεχνία "Κορρές" και το πρατήριο του κ. Πρέκα που μας εμπιστεύθηκαν και χωρίς κανένα δισταγμό μας πρόσφεραν δωρεάν ένα κιβώτιο για την Έκθεση)

+ Το κέφι και την όρεξη από όλους!! Ήταν χωρίς υπερβολή το μεγαλύτερο τονωτικό στοιχείο που μας κράτησε ακμαίους και με δυνάμεις αστείρευτες ως και την τελευταία στιγμή!

+ Ο κ. Δ. Κουτσοθεώδορος, υπεύθυνος και του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης & Σταδιοδρομίας του τ.Μ.Σ.Π.Σ. Σύρου, που με προσωπική πρωτοβουλία και ενδιαφέρον είχε την προθυμία να βοηθήσει και να μας προσφερθεί ένα stand για να βάζουμε υλικό όπως κάρτες, εφημερίδα "ΑΙΓΑΙΟ.edu" κλπ αλλά και τη μεσολάβηση για να μας παραχωρηθεί μια οθόνη Η/Υ από τα Γραφεία του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Αθήνα.

+ Όλα τα παιδιά των φοιτητικών ομάδων, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, και παρά τις συνεχείς ανησυχίες όλων για το αν θα μπορέσει το υλικό να έρθει έγκαιρα στην Αθήνα, καταφέραμε να έχουμε παρουσία με φωτογραφίες από δραστηριότητες

+ Παιδιά που είναι πρόσφατοι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου και μας εμπιστεύθηκαν, παραχωρώντας μας χρόνο, όρεξη ακόμη και την παρουσία τους καθώς και εξτρά υλικό/φωτογραφίες από προσωπικό τους αρχείο των χρόνων φοίτησής τους

+ Τους ανθρώπους από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων & Δημοσιευμάτων στη Μυτιλήνη που μας εμπιστεύθηκαν τον "ρόλο" της εκπροσώπησης του ίδιου του Πανεπιστημίου εξ'ολοκλήρου. Αν και συγκυρίες δύσκολες έφεραν τα πράγματα άσχημα αλλά και η "ευθύνη" αυτή ήταν κάτι που δυνητικά μπορούσε να δυσκολέψει τις συνεννοήσεις που είχαμε κάνει ως Ομάδα ανεξάρτητα και παράλληλα εμείς, με τους υπευθύνους, όλα τα πράγματα πήγαν πολύ καλά! Επίσης για την παροχή εξτρά έντυπου υλικού του Πανεπιστημίου, καθώς είχαμε πολύ μικρές ποσότητες εμείς ως ομάδα διαθέσιμες

+ Τους ανθρώπους από το Παράρτημα Σύρου της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Αιγαίου για το banner που μας δάνεισαν του ιδρύματος και το είχαμε στο χώρο της έκθεσης, αλλά και την παροχή υλικού εντύπου επίσης του Πανεπιστημίου.

+ ...όλα τους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους που πέρασαν και με την παρουσία τους μας έδωσαν κι εμάς άπειρη δύναμη κι ενέργεια!
Smile

___

Και κάποια "ΠΛΗΝ":
- Ορισμένες μεμονωμένες περιπτώσεις ανθρώπων που παρεξήγησαν ή παρανόησαν την παρουσία μας και τους ρόλους που αναλάβαμε να διεκπεραιώσουμε. Κάποιοι νόμισαν εσφαλμένα πως είμαστε για κάποιο λόγο "υπάλληλοι/υπαλληλίσκοι" του ιδρύματος και πως θα μπορούσαν κατ'επέκταση να μειώσουν την αξία κι ουσία μας. Ευτυχώς θέλουμε να πιστεύουμε πως λύθηκαν οι παρεξηγήσεις ή τυχόν δυσκολίες συνεννόησης!!

- Κάποιους που μερικές στιγμές "όρμαγαν" στα χαλβαδοπιτάκια, χωρίς καν να γυρίσουν να μας ρωτήσουν ή έστω με λίγο τακτ να σταθούν λίγο στο περίπτερο...
Mad

- Το ότι ο τίτλος "Φοιτητικές Οργανώσεις" που έγραφε στην κεφαλίδα του περιπτέρου ήταν λίγο ...ασαφής και έτσι έρχονταν πολλοί και ρωτούσαν "δηλαδή τι είναι οι φοιτητικές οργανώσεις;" ...ήταν χαριτωμένο όμως να βλέπεις τόση ποικιλία προσώπων ή εντιδράσεων! Ορισμένοι καχύποπτοι ή τρομαγμένοι(!), άλλοι απλώς απαθείς ή με βλέμμα απαξιωτικό... (κι κάποιοι μες στο χαμόγελο και την λαχτάρα να γνωρίσουν τα πάντα! )
Poke Tounge

- Το ότι προσπαθούσαμε ουκ ολίγες φορές να αποδείξουμε σε ουκ ολίγους δύσπιστους "πως δεν είμαστε ελέφαντες", δηλαδή να πούμε πως ως φοιτητική ομάδα/δραστηριότητα είμαστε κομματικά ανεξάρτητοι και δεν υπάρχει καμιά "μασωνική" υποστήριξη ή σύνδεση με κομματικές παρατάξεις και πως ό,τι πράττουμε είναι εθελοντικό και με μεράκι και προσωπική θέληση, τέτοια θέληση που θα την έλεγε άνετα κάποιος και "ακτιβισμό", άλλωστε actions is what we do! ...συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια! Smile

- Στο ότι ορισμένοι έρχονταν με διάθεση έντονα αρνητική ή προπαγανδιστική ενάντια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου ή τμημάτων του, με πρόθεση υποτίμησης σε ό,τι κι αν του πεις. ok βρε αγαπητοί φίλοι, δεν μπορούμε να είμαστε "κυματοθραύστες", αλλά χαιρόμαστε τουλάχιστον που υπάρχει ένα τέτοιο feedback κι έτσι μπορούμε και μας δίνεται η δυνατότητα να επιχειρηματολογούμε όπου μπορούμε με τεκμηριωμένες τοποθετήσεις κι απόψεις. (yeah, ήμασταν αρκετά "προετοιμασμένοι" για τέτοια ζητήματα, γι'αυτό και πήγαμε σε μεγάλο βαθμό ...μελετημένοι!) Wink

- Την κακοκαιρία και απαγορευτικά που έβαλαν πρόσθετο άγχος στις όποιες συνεννοήσεις μας, καθώς και το υλικό τους οι ομάδες δύσκολα μπορούσαν να το στείλουν ή όποιο άλλο υλικό στάλθηκε ως ασυνόδευτο δέμα (π.χ. τα χαλβαδοπιτάκια, που έφτασαν την Πέμπτη, ευτυχώς έγκαιρα και on time παρόλα αυτά)!e3iswsi, θα έρθουν κι οι "συστάσεις" sooner or later! Wink

....σίγουρα υπάρχουν κι άλλα πολλά να ειπωθούν ή που έχω λησμονήσει παραπάνω να τα αναφέρω! Γι'αυτό .....stay tuned!! Roll Eyes Cool

     
 
       
Παρ, 29 Απρ 2011 4:30 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5131


Μαζεύουμε σιγά-σιγά τις συλλογές μας από posters/φωτογραφίες φοιτητικών ομάδων που συμμετείχαν μαζί μας (με αποστολή υλικού τους όσες δεν μπόρεσαν να βρίσκονται με παιδιά ως φυσική παρουσία) στην Έκθεση "Εκπαίδευση 2011" στα μέσα Μαρτίου φέτος.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες φωτό φυσικά, προς το παρόν μπορείτε να απολαύσετε μερικές ....στιγμές Αιγαίου!! Smile

Παράθεση:

Παιδιά που συμμετείχαν στη Φωτογραφική Ομάδα που βρισκόταν και στην Πολιτιστική Εβδομάδα 2009 στη Μυτιλήνη μας έστειλαν υλικό τους!


Παράθεση:

Στιγμιότυπα πρόσφατα και παλαιότερα (μερικά και πριν το 2005!) από φοιτητικές δραστηριότητες στο νησί της Ρόδου!


Παράθεση:


Η χορευτική ομάδα παραδοσιακών χορών της Σάμου! Το κείμενο της αφίσας:

Η Χορευτική Ομάδα της σχολής θετικών επιστημών αποτελείται από δύο τμήματα, το τμήμα Παραδοσιακών Χορών και το τμήμα Latin χορών.
Το τμήμα Παραδοσιακών χορών μετρά ήδη 10 χρόνια ζωής και βελτιώνεται συνεχώς σε οργάνωση και πολιτιστική δράση. Συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις, προσκεκλημένο από διάφορους φορείς -όπως Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Καρλοβασίων, καθώς επίσης και στην πολιτιστική εβδομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο σε ένα από τα νησιά που φιλοξενούν σχολές του πανεπιστημίου.

Τα μαθήματα γίνονται από φοιτητές που ασχολούνται με το χορό και προσπαθούν να μεταδώσουν τις όποιες γνώσεις τους στους υπολοίπους. Κοινή αφετηρία όλων των μελών της ομάδας είναι η αγάπη για τον χορό και δη για τους παραδοσιακούς χορούς από όλα τα μέρη της Ελλάδας και στόχος της η γνωριμία φοιτητών με κοινά ενδιαφέροντα και η διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Το τμήμα Latin είναι ένα σχετικά καινούργιο τμήμα, μιας και οι συναντήσεις της ομάδας πραγματοποιούνται μόλις για δεύτερη χρονιά. Μετρά όμως ήδη μια παρουσία στις εκδηλώσεις του Μικρού Πολιτιστικού φεστιβάλ «Γιάννης Ρίτσος», το οποίο διοργανώνεται από τη σχολή μας. Στόχος είναι η περαιτέρω οργάνωσή του και η πιο έντονη παρουσία του στις εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Email Χορευτικής Ομάδας : samosdance ΣΤΟ aegean ΤΕΛΕΙΑ gr


=====
περισσότερα σύντομα και στο http://my.aegean.gr/gallery/myAegean/Exhibition-Ekpaidefsi2011/?g2_page=3
=====

     
 
       
Κυρ, 01 Μάϊ 2011 6:25 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5131


...κι άλλες "παρουσίες"! Smile Smile

Παράθεση:

Τρεις "τρελοί" στη Μυτιλήνη αποφάσισαν μια μέρα να φτιάξουν μια φωτογραφική ομάδα..... έτσι και έγινε.... "The Inspiration Team"
[Photos from Agiasos by Inspiration Team]


Παράθεση:

Το Φοιτητικό Θεατρικό Σωματείο "ΠΡΟΒΑ" Μυτιλήνης ιδρύθηκε το 1999, ανήκει στις Πολιτιστικές Ομάδες του Πανεπιστημίου Αιγαίου και είναι ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ερασιτεχνικού Φοιτητικού Θεάτρου.
[φωτο-Album από δραστηριότητες της ομάδας]


     
 
       
Τρι, 10 Μάϊ 2011 4:18 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5131


...Κι άλλες παρουσίες στη συντροφιά της Έκθεσης! Smile

Παράθεση:

...η φοιτητική οργάνωση EGEA (European Geography Students Association) | και στο http://my.aegean.gr/egea/


Παράθεση:

Η φοιτητική θεατρική ομάδα "Υποκριτές" της Σύρου που υπάρχει από το 2005, τότε "χωρίς όνομα". Συμμετείχε το 2008 στην Πολιτιστική Εβδομάδα της Ρόδου ανεβάζοντας το "Κεκλεισμένων των θυρών" του Ζ. Π. Σαρτρ ενώ την ίδια χρονιά ανέβασε και μια παράσταση δρόμου. Επίσης στα πλαίσια του "ReAct Festival" το 2009 συμμετείχε με μια performance και μόλις το 2010 πήρε το παρόν όνομα.


     
 
       
Δευ, 30 Μάϊ 2011 6:11 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5131


...more!!! Άλλες δύο ομάδες μαζί μας ήταν στην Έκθεση! Smile

Παράθεση:

...η φοιτητική ομάδα μοντέρνου χορού "Adagio" από τη Μυτιλήνη! Περισσότερα και στο http://my.aegean.gr/team/adagio


Παράθεση:

Ο χορευτικός σύλλογος "Ορφέας", που δραστηριοποιείται στη Μυτιλήνη από το 1992 κιόλας με παραδοσιακούς χορούς!Ευχαριστούμε θερμά όλους μα όλους για τη συμβολή τους και την εμπιστοσύνη που μας προσέφεραν για να "ταξιδέψουμε Αιγαίο" μαζί τους και να μοιραστούμε όμορφες στιγμές!! Smile

     
 
       
Σαβ, 16 Ιούλ 2011 5:27 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5131


Έχουμε μερικά νέα από τα "παρασκήνια"!! Laugh Laugh

Το ψαράκι μας το οποίο πλέον το έχει κρατήσει μια φίλη μας, έχει κι άλλη παρέα, μιας και έχει αποκτήσει κι εκείνο ένα φιλαράκι!!! Smile


Υ.Γ: Σύντομα θα αναρτήσουμε όλα τα χαρτάκια με τα ονόματα που δόθηκαν από επισκέπτες της έκθεσης, για να πάρουμε μια γεύση ξεκαρδιστικής έμπνευσης!
stay tuned!


     
 
       
Κυρ, 17 Ιούλ 2011 3:24 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


Fata_morgana
Γκουρού
Γκουρού


Aug 21, 2010
989
Τόπος: Άβαλον


Ο Φαιδωνούκος στέλνει χαιρετίσματα! Smile Smile

     
   
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)


   


 
Μετάβαση στη:  
 

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολή Ταινίας "Bohemian Rhapso...

από EvaDr
Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Κινηματογραφική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Τρι, 21 Μάρ 2023 4:53 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Κινηματογραφικές Cine-Ματιές - Προβολ...

Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Κινηματογραφικές «Cine-Ματιές» Απαντήσεις: 0

Κυρ, 19 Μάρ 2023 5:34 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Κινηματογραφικές Cine-Ματιές - Προβολ...

Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Κινηματογραφικές «Cine-Ματιές» Απαντήσεις: 0

Τρι, 14 Μάρ 2023 12:24 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Κινηματογραφικές Cine-Ματιές - Προβολ...

Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Κινηματογραφικές «Cine-Ματιές» Απαντήσεις: 0

Δευ, 06 Μάρ 2023 9:10 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Κινηματογραφικές Cine-Ματιές - Προβολ...

Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Κινηματογραφικές «Cine-Ματιές» Απαντήσεις: 0

Τρι, 28 Φεβ 2023 4:32 pm Τελευταίο Μήνυμα


Πρόσφατες συζητήσεις - topics