Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Αγγελίες - Προσφορές |
| Συγγραφέας |
Εργασία στη Σύρο |
| |
|
|
|
Ενδιαφέρομαι για μόνιμη εργασία στη Σύρο και διαμονή, απο Ιούνιο. Είμαι απόφοιτη Τει λογιστικής και ψάχνω για ανάλογη θέση εργασίας.
Άν ενδιαφέρεται κάποιος ή γνωρίζει κάτι, παρακαλώ να μου αφήσει πμ ώστε να επικοινωνήσω εγώ μαζί του. Ευχαριστώ!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Lostinthenight έγραψε:
Ενδιαφέρομαι για μόνιμη εργασία στη Σύρο και διαμονή, απο Ιούνιο. Είμαι απόφοιτη Τει λογιστικής και ψάχνω για ανάλογη θέση εργασίας.
Άν ενδιαφέρεται κάποιος ή γνωρίζει κάτι, παρακαλώ να μου αφήσει πμ ώστε να επικοινωνήσω εγώ μαζί του. Ευχαριστώ! |
Lostinthenight καλωσόρισες στην κοινότητα!
Ενδιαφέρεσαι και για εργασία και για διαμονή;
Για το πρώτο θα σου πρότεινα να ρίξεις σίγουρα μια ματιά σε τοπικές εφημερίδες και τυχόν αγγελίες που μπορεί να υπάρχουν, γενικά υπάρχουν δυσκολίες όπως και παντού λόγω γενικότερης κατάστασης...
Σχετικά με τη διαμονή, ένα ενδιαφέρον topic που απευθύνεται σε φοιτητές, μα τα περισσότερα είναι και γενικής φύσης συμβουλές μπορείς να βρεις εδώ: Πώς να ψάξετε για νέο σπίτι στη Σύρο.
Ας έρθεις από πιο νωρίς στο νησί πάντως από την ημερομηνία που έχεις κατά νου, ώστε να είσαι πιο άνετη στο ψάξιμο. Αρκετά παιδιά (φοιτητές, εργαζόμενοι) μπορεί να φύγουν από νησί μετά από εξεταστική (τέλη Ιουνίου) είτε ήδη ξενοικιάζουν κατά καιρούς σπίτια όσοι είναι τελειόφοιτοι ή κατά το καλοκαίρι, παράλληλα βέβαια θα υπάρχει και η τουριστική σεζόν, οπότε σίγουρα κάπως θα το δεις σαν χρονοπλάνο ώστε να έρθεις μια ικανοποιητική στιγμή αν χρειαστεί!
Αν μάθω κι εγώ κάτι περισσότερο, θα σε κρατήσω ενήμερη! Μη διστάσεις να μας μοιραστείς επίσης αν βρεις κάτι κι εσύ, γιατί μπορεί δυνητικά να βοηθήσεις κι άλλους στο μέλλον!
keep strong και θα χαρούμε να σε έχουμε στην παρέα της κοινότητας! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Όταν έχω νεότερα, θα ενημερώσω...
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|