Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
[Κοινωνιολογία] ύλη εξετάσεων και προηγούμενα θέματα....; |
|
|
τμ. Κοινωνιολογίας |
| Συγγραφέας |
[Κοινωνιολογία] ύλη εξετάσεων και προηγούμενα θέματα....; |
| |
|

IRE
Ψαρούκλα

Aug 07, 2011
2
|
|
Γεια σας.Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει την ύλη για το μάθημα "Δίκαιο και θεσμοί εξωτερικής πολιτικής" του Γκίκα.Επίσης στην ύλη του μαθήματος "Κοινωνιολογία του περιβάλλοντος" του Χτούρη είναι κάτι αρχεία ftp . Tα έχει κανείς?Τέλος έχει κανείς θέματα από την εξεταστική Ιουνίου αυτου του έτους των παρακάτω μαθημάτων: "Κοινωνιολογία περιβάλλοντος" Χτούρης, " Δίκαιο και θεσμοί εξωτερικής πολιτικής" Γκίκας,
"Κοινωνική ιστορία της Ελλάδος" Καραφουλίδου .Sorry που σας κούρασα αλλά επέιγει να τελειώσω με το πτυχίο.Εργάζομαι εκτός Μυτιλήνης και είναι δύσκολο να πηγαινοέρχομαι για τα μαθήματα.
|
|
|
|
| |
|
|
|
θα σε κατατοπισω για τα 2...
στο χτουρη δυστυχως τα περισσοτερα ειναι απο σημειωσεις που ειναι στο βιβλιοπωλειο Paperland και κοστιζουν 10-15 ευρω!!
και η καραφουλιδου το ιδιο εχει δωσει βιβλια απο βιβλιοθηκη και σημειωσεις που και αυτες ειναι στην βιβλιοθηκη!
τα ξερω απο παιδια που εδωσαν εγω δεν τα εχω!
δυστυχως για Γκικα που θελεις δεν ξερω κανεναν!
|
|
|
|
| |
|

IRE
Ψαρούκλα

Aug 07, 2011
2
|
|
Τις σημειώσεις του Χτούρη τις έχω.Αυτο που δεν έχω είναι κάτι αρχεία ftp που έχει δώσει στην ύλη.Του έστειλα mail να μου τα στείλει αλλά απάντηση δεν πήρα.Όποιος έχει τα συγκεκριμένα μαθήματα please ας βοηθήσει.Fraoulitsa ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |