ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ιστότοπος βρίσκεται σε λειτουργία μόνο για ανάγνωση. Το περιεχόμενο αποτελεί αρχειοθετημένο αντίγραφο αυτού το οποίο και εμπλουτίζεται για λόγους διάσωσης και διατήρησης αρχείου.....
Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας.Έχω πάρει αγγλικά για μάθημα επιλογής α εξάμηνο και έχω δώσει το κατατακτήριο τέστ που με έβαλε απευθείας αγγλικά 2.Το πρόβλημα είναι ό,τι στις δηλώσεις υπάρχει μόνο η επιλογή αγγλικά 1 και δεν μπορώ να δηλώσω αγγλικά 2.Any ideas?
Hunter1993 έγραψε:
Έχω πάρει αγγλικά για μάθημα επιλογής α εξάμηνο και έχω δώσει το κατατακτήριο τέστ που με έβαλε απευθείας αγγλικά 2.Το πρόβλημα είναι ό,τι στις δηλώσεις υπάρχει μόνο η επιλογή αγγλικά 1 και δεν μπορώ να δηλώσω αγγλικά 2.Any ideas?
Hunter1993 τα Αγγλικά ΙΙ είναι στο 2ο εξάμηνο (εαρινό), σωστά? Αν ναι, τότε είναι λογικό να μην μπορείς να το δηλώσεις τώρα!
Είναι όντως 2ο εξάμηνο απλώς μπορούμε να το δηλώσουμε τώρα(μας είπαν)και στο εαρινό να έχουμε τελειώσει από τα αγγλικά.Είχα ρωτήσει τον καθηγητή που μας κάνει και μου λέει μπορείς να τελειώσεις το καλοκαίρι όλα τα αγγλικά.Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.Ίσως η καλύτερη λύση να είναι να τον ρωτήσω πάλι ή να απευθυνθώ στη γραμματεία.Ευχαριστώ για την βοήθεια.