Χαλόουυυυ γκάιςςςς!!!!
Μου το ζητήσατε και ΝΑΙ το κάνω!!! Τι σας φέρνω τι σας φέρνω..!!!
Ένα μόνο έχω να σας πω!!! Ίτς α τσάλεντζ!!!!!!!
Λοιπόν, μπαίνω στο θέμα και λέω σε όσους δεν το γνωρίζουν πως η φοιτητική/νεανική Ευρωπαϊκή ΜΚΟ AEGEE (προφέρεται αεζέ), είναι ανοικτή και στα αιγαιόπουλα και συγκεκριμένα το παράρτημά της βρίσκεται στη Ρόδο!!! Ωωωω ναι καλά ακούσατε!!!
Η AEGEE-Rodos λοιπόν αριθμεί μερικά χρονάκια στο νησί των Ιπποτών και είναι στη διάθεσή σας όποτε εσείς την χρειαστείτε!!!
Αυτό σημαίνει πως εάν το καλοκαιράκι θελήσετε να αποδράσετε μετά τις εξεταστικές σε κάποιο εξωτικό μέρος (βλ. Las Palmas) ή να χορεύετε με λατίνους εραστές και λατίνες αιθέριες υπάρξεις στην Ισπανία τότε σας έχουμε τη μαγική λύση: Summer University!!! Τι σημαίνει αυτό?
Το Summer University είναι ένα πρόγραμμα της AEGEE που γίνεται κάθε μα κάθε καλοκαίρι σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο...!!!!
Ναι ναι ναι ακούσατε καλά! Αν δεν θέλετε ζέστες, μπάνια, κοκτέιλς κλπ υπάρχουν πολλά προγράμματα που γίνονται και σε βόρειες χώρες όπως οι βαλτικές για παράδειγμα!!! ή και στη Ρωσία!!!
Και για μας τα αιγαιόπουλα δίπλα στη γειτονική Τουρκία!!! κλπ κλπ κλπ!!!
Όπου κι αν θελήσετε να πάτε υπάρχει και ένα θερινό που σας περιμένει!!
Είναι όμως τόσο εύκολο θα ρωτήσουν οι δύσπιστοι? Ευκολότατο!!!
Γίνεστε μέλη της AEGEE-Rodos, σας δίνονται οι μαγικοί κωδικοί και...το ταξίδι σε όλη την Ευρώπη ξεκινάει!!!!
Και ακόμα και αν το καλοκαίρι θέλετε να τριγυρίσετε με τους κολλητούς/κολλητές σας στου αιγαίου τα σοκάκια, αλλά τον υπόλοιπο χρόνο ένα φθηνότατο ή και δωρεάν ταξιδάκι κάπου στην Ευρώπη δεν θα σας χάλαγε, η AEGEE έχει και πάλι τη λύση!!!
Winter universities, Statutory Events, AEGEE meetings, επιδοτούμενα, ανταλλαγές, New Year events, training courses κλπ κλπ...
Και όλα αυτά με το χαμηλότερο κόστος αλλά και στο βιογραφικό σας!!!
Γεύσεις, μυρωδιές, πολιτισμοί, κουλτούρες, άνθρωποι, χρώματα και αρώματα...
Εσύ θα μείνεις θεατής???
Και αν ψήνεσαι για περισσότερη εμπειρία, δράση και μη-τυπική εκπαίδευση και μένεις και στη Ρόδο, τότε σε περιμένουμε στο board μας!!!
Έλα κι εσύ να νιώσεις μαζί μας το λεγόμενο AEGEE spirit και να ζήσεις την εμπειρία!!!!
http://aegee.org/
Για more info εγώ είμαι εδώ!!!