Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Neos,''wraios'', epidoksos geografos, zitei................ |
|
|
τμ. Γεωγραφίας |
| Συγγραφέας |
Neos,''wraios'', epidoksos geografos, zitei................ |
| |
|
|
|
Έγινε επεξεργασία από τον/την zakprwtos στις Παρ, 22 Ιούλ 2016 9:28 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
zakprwtos καλώς μας όρισες.
Αν μπορείς άλλαξε τα greeklish καθώς δεν προτείνονται εδώ στην κοινότητα...
[ μπορεί να σε βοηθήσει αυτό: http://speech.ilsp.gr/greeklish/ ]
Όσο για τα όλα αυτά που ζητάς... ελπίζουμε να σταθείς τυχερός να σε κατατοπίσει κάποιος από το τμήμα σου. Θα χαρούμε να σε δούμε around!
|
|
|
|
| |
|

tzina
Μικρό Μολύβι

Sep 10, 2010
17
|
|
Γεια σου zakprwtos ...δεν υπαρχει επιλογη στα μαθηματα στο 1ο ετος.. τα αγγλικα εχουν εργασια+προφορικη παρουσιαση αλλα πρεπει να πηγαινεις στα μαθηματα...για να περασεις γενικα τα μαθηματα πρεπει να πηγαινεις ...τι εννοεις "sos" μαθηματα της σχολης?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Έγινε επεξεργασία από τον/την zakprwtos στις Παρ, 22 Ιούλ 2016 9:29 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
zakprwtos έγραψε:
... τα οποία συνήθως κουβαλάς κάμποσα εξάμηνα ... |
Αυτό ισχύει μόνο για όσους δεν τα παρακολουθούν. Όσοι παρακολουθούν, τα περνούν με την πρώτη.
|
|
|
|
| |
|

tzina
Μικρό Μολύβι

Sep 10, 2010
17
|
|
Δεν γινονται γαλλικα διοτι τα περισσοτερα ατομα διαλεγουν αγγλικα και δεν γινεται τμημα....ειμαι 2 ετος και δεν μπορω να εχω αποψη για ολα τα μαθηματα αν ειναι δυσκολα..δεν θεωρω δυσκολο καποιο μαθημα μεχρι στιγμης προσωπικα...Τα μαθηματα που λενε πως τα "κουβαλας " Ποσοτικες μεθοδοι στην Γεωγραφια,Φυσικη γεωγραφια-Γεωμοργολογια,Εισαγωγη στην Χαρτογραφία,Εισαγωγη στο Gis κ.λ.π . Τα συγκεκριμενα μαθηματα μου ελεγαν παλιοι ειναι δυσκολα και δεν μπορεις να τα περασεις με την πρωτη...αλλα παρατηρησα οταν τα παρακολουθησα πως αυτοι που ειχαν αυτες τις αποψεις δεν ειχαν ασχοληθει ποτε με τα μαθηματα..!!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Έγινε επεξεργασία από τον/την zakprwtos στις Παρ, 22 Ιούλ 2016 9:30 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Μπορείς κατ'αρχήν να ρωτήσεις τους καθηγητές πώς θέλουν να είναι οι απαντήσεις. Τα παλιά θέματα από μόνα τους δε σου δείχνουν τη σωστή απάντηση.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Έγινε επεξεργασία από τον/την zakprwtos στις Παρ, 22 Ιούλ 2016 9:31 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|

tzina
Μικρό Μολύβι

Sep 10, 2010
17
|
|
Σχετικα με τον τυπο ερωτησεων ειναι αναλόγως τον καθηγητη...μερικοι ρωτανε πολυ απλα κατευθειαν..αλλοι μπερδεμένα..στο 4ο εξαμηνο διαλεγεις κατευθυνση κυρια και δευτερευουσα..στην κυρια παρακολουθεις 8 μαθηματα ενω στην δευτερευουσα 4..οι κατευθυνσεις χωριζονται στην φυσικη γεωγραφια και περιβαλλον,ανθρωπογεωγραφια,αναπτυξη και σχεδιασμος στον χωρο και γεωπληροφορικη..Κατα την διαρκεια των εξαμηνων 1,2,3 υπαρχουν μαθηματα που εχουν σχεση με τις κατευθυνσεις ..εσυ διαλεγεις τι σου αρεσει περισσοτερο και το ακολουθεις..Ως δυσκολη θεωρειται η γεωπληροφορικη διοτι εχει αρκετα εργαστηρια.!
|
|
|
|
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |