ΥΦΟΣ των δημοσιεύσεών σας

   
   

 Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum

 
Συγγραφέας ΥΦΟΣ των δημοσιεύσεών σας
 
       
Τετ, 21 Ιούν 2006 1:57 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5131


Καθώς η κοινότητα εξελίσσεται και ωριμάζει, νέες ανάγκες προκύπτουν και προχωρούμε σε μια σειρά από ρυθμιστικούς κανόνες, για τη βελτίωση της ποιότητας των συζητήσεων.
Καλούνται ΟΛΑ τα μέλη να συμμορφώνονται με τους παρακάτω όρους και στο εξής θα τηρείται αυστηρότερη πολιτική πάνω στα θέματα αυτά. ΔΕΝ επιθυμούμε την κατάχρηση της ελευθερίας του λόγου. Επιθυμούμε γόνιμο διάλογο, χωρίς φανατισμούς και αντιπάθειες.

Arrow Το my.Aegean.gr ΔΕΝ αποτελεί χώρο "γηπεδικών" αντιπαραθέσεων και φανατισμών. Επειδή κατά καιρούς υπάρχουν ενδείξεις προπαγανδιστικής και επιθετικής προσπάθειας επιβολής γνώμης, δεν επιθυμούμε τη συνέχισή της. Οι συζητήσεις που (θα) γίνονται και στο εξής, ενδέχεται να διαγράφονται ή να υποστούν άλλες κυρώσεις, σε περίπτωση που τα μέλη δεν μπορούν να συγκρατούν την έντασή τους και στρέφονται επιθετικά σε άλλα μέλη.

Arrow Στο my.Aegean.gr επιθυμούμε την προώθηση του γόνιμου, υγιούς διαλόγου. Ως μέλη μιας κοινότητας, είναι επόμενο και φυσιολογικό να υπάρχουν αντιγνωμίες και αντιπαραθέσεις. Καθώς βρισκόμαστε σε μια ελεύθερη κοινωνία, μπορεί ο καθένας να εκφράζει τις θέσεις του χωρίς να διώκεται είτε να επικρίνεται με ακραίο τρόπο από άλλους. Τα μέλη καλούνται να συμμορφώνονται με τους στοιχειώδεις κανόνες σεβασμού στην προσωπικότητα και γνώμη του άλλου. ΔΕΝ επιτρέπονται φαινόμενα φανατισμού εδώ. Ό,τι έχει κανείς να πει, οφείλει να το υποστηρίζει με ηρεμία και ωριμότητα, και να αφήνει τον/τους συνομιλητή/συνομιλητές του να εκφράσουν ώριμα τις απόψεις τους.

     
   
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)


   


 
Μετάβαση στη:  
 Πρόσφατες συζητήσεις - topics