Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
[ΛΕΣΒΟΣ] Χαρίζονται: Οθόνη, Εκτυπωτής, Πλητρολόγιο, Ποντίκι |
|
|
Αγγελίες - Προσφορές |
| Συγγραφέας |
[ΛΕΣΒΟΣ] Χαρίζονται: Οθόνη, Εκτυπωτής, Πλητρολόγιο, Ποντίκι |
| |
|

mixail
Μικρό Μολύβι

Nov 11, 2012
19
|
|
ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΗ.ΦΟΙΤΗΤΡΕΙΑ ΟΘΟΝΗ ΥΠΟΛΟΓΗΣΤΗ ,ΕΚΤΥΠΩΤΗ.ΠΛΟΙΚΤΟΛΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ,,ΤΗΛ 6943488427
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
mixail ανέφερε σε ποιό νησί βρίσκεσαι ώστε να είναι εύκολο σε κάποιον να επικοινωνήσει μαζί σου.
Επίσης, είναι σημαντικό να αναφέρεις:
- Ποιό μοντέλο/εταιρεία/όνομα είναι το κάθε είδος
- Πότε αγοράστηκαν, σε τί κατάσταση βρίσκονται
Είναι σημαντικό εφόσον πρόκειται για προϊόντα, να υπάρχουν οι φουλ διαθέσιμες προδιαγραφές τους.
( καλό επίσης είναι να μην δημοσιεύουμε τηλέφωνα στο site )
|
|
|
|
| |
|

mixail
Μικρό Μολύβι

Nov 11, 2012
19
|
|
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΩ ΤΑ ΧΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΙΚΗΝΩΝΙΑ ΕΧΩ ΒΑΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,,ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝΕ ΤΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ,,ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ?? ΤΙ ΣΥΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑ ΤΑ ΚΑΝΩ,,ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΛΩ,,,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ?? ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑΣ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕΣ!!!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
mixail έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΩ ΤΑ ΧΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΙΚΗΝΩΝΙΑ ΕΧΩ ΒΑΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,,ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝΕ ΤΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ,,ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ?? ΤΙ ΣΥΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑ ΤΑ ΚΑΝΩ,,ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΛΩ,,,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ?? ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑΣ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕΣ!!!! |
1ον: Μην γράφεις με κεφαλαία, είναι βασικό στην κοινότητα, και πέραν αυτού, το να γράφει με κεφαλαία κάποιος στο Διαδίκτυο, υποδηλώνει "φωνάζω θυμωμένα". Δεν υπάρχει λόγος, πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε.
2ον: Δεν χρειάζεται να "αρπάζεσαι". Το ότι χαρίζεις κάτι είναι φυσικά καλοσύνη σου και εύγε. Ωστόσο, για πολύ πρακτικούς λόγους, κάποιον ή κάποια μπορεί να τον ενδιαφέρει συγκεκριμένων προδιαγραφών πράγμα. Μια οθόνη, μπορεί να είναι επίπεδη (LCD) ή της παλαιότερης μορφής (CRT). Έχει εξαιρετικά μεγάλη διαφορά κάτι τέτοιο, γιατί π.χ. μπορεί να έχει συγκεκριμένο χώρο να την βάλει. Επίσης, το μοντέλο και η παλαιότητά του επίσης έχει σημασία, καθώς (ιδίως για την οθόνη) η ακτινοβολία, ρυθμός ανανέωσης ή άλλες παράμετροι είναι και θέμα υγείας των ματιών. Το ότι είναι δωρεάν κάτι είναι ευπρόσδεκτο, όμως δεν σημαίνει πως κάποια/κάποιος που θα ενδιαφέρεται για αυτό, δεν θα έχει συγκεκριμένες ανάγκες να καλύψει για τον/την ίδιο/ίδια.
3ον: Διευκρίνησε σε παρακαλούμε σε ποιο νησί / περιοχή βρίσκεσαι, για να είναι σαφές το αν μπορεί κάποιος να βρεθεί από κοντά ή αν υπάρχει ανάγκη ταχυδρομικής αποστολής. Είναι σημαντικό και αυτό.
|
|
|
|
| |
|

mixail
Μικρό Μολύβι

Nov 11, 2012
19
|
|