Δίλημμα για συμπλήρωση Μηχανογραφικού: Ψυχολογία - Κοινωνιολογία - Πολιτισμική Τεχν. Επικ.

τμ. Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας

Συγγραφέας Δίλημμα για συμπλήρωση Μηχανογραφικού: Ψυχολογία - Κοινωνιολογία - Πολιτισμική Τεχν. Επικ.

Σαβ, 22 Ιούν 2013 10:51 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

fwteineli
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jun 23, 2013
3

Παιδια, καλησπερα!
Ειμαι λιγες μερες πριν τη συμπληρωση του μηχανογραφικου κ βρισκομαι σε ενα διλημμα.. Εγω εξαρχης ηθελα να περασω στο τμημα της ψυχολογιας , αλλα λογω του οτι δεν ειχα τη δυνατοτητα να κανω φροντηστηρια ηξερα οτι δεν υπαρχει ελπιδα. Poke Tounge εβγαλα 13500 μορια κ στα μεσα της χρονιας αποφασισα να δηλωσω εδω στο νησακι μου, κοινωνιολογια ωστε στη συνεχεια απο κατατακτηριες να προσπαθησω για ψυχολογια! Σε περιπτωση π δεν το καταφερω συνεχιζω ως κοινωνικη λειτουργος που μου αρεσει πολυ! Αυτο ηταν το σχεδιο μου πριν μαθω το τμημα της πολιτισμικης τεχνολογιας κ επικοινωνιας!
Το τμημα αυτο ακουγεται ενδιαφερον και θα ηθελα, αν σας ηταν ευκολο να με κατατοπισετε περισσοτερο για το συγκεκριμενο τμημα! επισης, θα ηθελα τη συμβουλη σας, ειναι προτιμοτερο να ακολουθησεις αυτο που σ αρεσει αλλα εχει λιγοτερες ευκαιριες για επαγγελματικη αποκατασταση, ή να ακολουθησεις κατι π φαινεται ενδιαφερον και (οπως τουλαχιστον ακουω) εχει καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση ;;

Σαβ, 22 Ιούν 2013 11:05 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

fwteineli έγραψε:
επισης, θα ηθελα τη συμβουλη σας, ειναι προτιμοτερο να ακολουθησεις αυτο που σ αρεσει αλλα εχει λιγοτερες ευκαιριες για επαγγελματικη αποκατασταση, ή να ακολουθησεις κατι π φαινεται ενδιαφερον και (οπως τουλαχιστον ακουω) εχει καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση ;;

Μια προσωπική μου γνώμη-τοποθέτηση είναι να ακολουθείς κάτι που να σου αρέσει, πρωτίστως, και που αντλείς ευχαρίστηση και αγάπη ως αντικείμενο γνωστικό. Σαφώς η επαγγελματική αποκατάσταση και καριέρα αν το πούμε έτσι, είναι παράγοντες που συνήθως ρωτά κανείς για το "μετά" την αποφοίτηση. Όμως αν το σκεφθούμε λίγο αλλιώς, αυτός ο "διαχωρισμός" ίσως να είναι λανθασμένος. Η "βιωσιμότητα" ενός γνωστικού πεδίου επιστημών δεν είναι κάτι που πρέπει να αμφισβητείται, καθώς σε παγκόσμια κλίμακα, υπάρχουν πολλοί τομείς που είναι όλοι χρήσιμοι. Το θέμα είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται σε κάθε τομέα και θέση. Αν είναι ικανοί και αγαπούν αυτό που σπουδάζουν/ερευνούν/επαγγέλονται, τότε και καλή επαγγελματική αποκατάσταση θα έχουν, και θα εξελίσσουν αφάντατα τόσο την επιστήμη τους, όσο και την προσφορά τους προς την ανθρωπότητα. (Και αυτό το λέω κυρίως γιατί έχει τύχει πολλά παιδιά να βρίσκονται σε "λάθος σχολή" για "λάθος στόχους", και είτε αποφοιτούν και είναι κάκιστοι επαγγελματίες, ή δεν ασχολούνται με το αντικείμενο ή ακόμη και δυσφημούν άμεσα ή έμμεσα το αντικείμενο. Εδώ είναι άλλη-μα-άλλη όμως κουβέντα.)

Το πήγα πολύ γενικόλογα, αλλά ελπίζω να μην σε μπέρδεψα! Smile

Για το τμήμα της Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας, ελπίζουμε να σου απαντήσει άμεσα κάποιος ή κάποια από τα παιδιά που φοιτούν τώρα εκεί ή έχουν αποφοιτήσει! Έχε λίγο υπομονή μέχρι να το δουν! Smile

Υ.Γ: Καλώς μας όρισες στην κοινότητα fwteineli!! Μην λησμονάμε να σε καλωσορίζουμε κιόλας!

Σαβ, 22 Ιούν 2013 11:21 pm

fwteineli
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jun 23, 2013
3

Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! Κ εγω βλεπω πως καταληγω εκει, οτι πρεπει να κανεις αυτο που πραγματικα επιθυμεις γτ ωφελει πανω απ ολα κ τον ιδιο τον ευτο μας!

Ομως, ειναι ενδιαφερον κ αυτο το τμημα!! θα μπορουσε καποιος να μου δωσει περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με αυτο που μαθαινουν οι φοιτητες του συγκεκριμενου τμηματος κ σχετικα με τα επαγγελματα μπορει να ακολουθησει στη συνεχεια ενος αποφοιτος αυτου του τμηματος..;

Ευχαριστωωωωω! Happy

Κυρ, 23 Ιούν 2013 1:24 pm

tzorvas
Γκουρού
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side

#deleted

Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:39 am, 2 φορές συνολικά

Κυρ, 23 Ιούν 2013 1:38 pm

vasileios
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Nov 30, 2007
54

Για μένα το καλύτερο θα ήταν να σπουδάσεις αυτό που ονειρευόσουν όταν ήσουν μικρή και αν δεν είναι αυτό εφικτό να διαλέξεις κάτι που θα κάνεις με ευχαρίστηση! Έχω βαρεθεί να βλέπω κακούς επαγγελματίες που το μόνο που επιδιώκουν είναι δόξα και χρήμα! Και τα δύο τμήματα έχουν καλές προοπτικές! Αλλά στις μέρες μας πλέον θα χρειαστείς τύχη και κονέ! Διάβασε τα προγράμματα σπουδών και των δύο τμημάτων και θα βρεις άκρη! Καλή επιτυχία! Smile

Δευ, 24 Ιούν 2013 9:47 am

fwteineli
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jun 23, 2013
3

Παιδια ηταν πολυ χρησιμες οι συμβουλες σας, σας ευχαριστω παρα πολυ! Αποφασισα τελικα κ οπως το βλεπω κλεινω προς κοινωνιολογια κ μετα θα συνεχισω στην ψυχολογια!!

Τα λεμε απο Σεπτεμβρη λοιπον ........... Happy Happy

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Συμπλήρωση ερωτηματολογίου για διπλωμ...

από AspKat
Συζήτηση: Ερωτηματολόγια-Questionnaires - Επιστημονική έρευνα Απαντήσεις: 0

Πεμ, 01 Σεπ 2022 8:05 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Συμπλήρωση Ερωτηματολογίου για Πλατφό...

από gdimitr

Δευ, 17 Ιαν 2022 10:00 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Θέματα κατατακτήριων στην πολιτισμική

Συζήτηση: τμ. Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας Απαντήσεις: 0

Παρ, 08 Νοέ 2019 1:33 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Συμπλήρωση Ερωτηματολογίου στα πλαίσι...

από inertia

Δευ, 04 Φεβ 2019 1:02 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις κοινωνιολογία

από anny
Συζήτηση: τμ. Κοινωνιολογίας Απαντήσεις: 5

Σαβ, 07 Ιούλ 2018 12:57 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics