..χμμμ, Fata_Morgana έχεις δίκιο -συνειρμικά- για τον Εύδοξο...
Θα εξηγήσω προς τί το "συνειρμικά". Μήπως ο/η φίλος/φίλη scrck είναι με κατατακτήριες ή μεταπτυχιακό; Γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις νομίζω πως δεν υπάρχουν διευκολύνσεις πολλές με παροχή βιβλίων.
Όμως, το "Εύδοξος+" βοηθά σε ακριβως αυτόν τον σκοπό: να ανταλλάζεις/προσφέρεις βιβλία σου. Χωρίς χρήματα κιόλας, νομίζω.
scrck έγραψε:
ευχαριστώ πολύ! όχι δεν είμαι με κατατακτήριες .. κανονικά πέρασα με πανελλήνιες. απλά δεν ήξερα για το Εύδοξος+ ευχαριστώ πολύ!
scrck αφού έχεις περάσει κανονικά με πανελλήνιες, δεν χρειάζεται άμεσα να σε απασχολεί το ζήτημα των βιβλίων.
Μόλις βγει το τελικό πρόγραμμα του εξαμήνου και ολοκληρωθούν οι εγγραφές και όλων των ετών, παράλληλα οι καθηγητές θα σας αναφέρουν ποιά συγγράμματα θα προτείνουν συνήθως για το μάθημά τους. Και μετά μπαίνεις στην πλατφόρμα του "Εύδοξος" (την κανονική, όχι την "+") και δηλώνεις τα συγγράμματα για να τα παραλάβεις μόλις έρθουν στο νησί. [ Fata_Morgana διόρθωσε ή όποιος άλλος αν κάτι ξεχνώ ]
Μην σε αγχώνει αυτό προς το παρόν, υπάρχει αναλυτική ενημέρωση και πλήρεις οδηγίες για αυτά. Αν παρακολουθείς τις ανακοινώσεις του τμήματός σου καθώς και τα emails του πανεπιστημίου (κάθε φοιτητής/φοιτήτρια έχει ένα πανεπιστημιακό email που είναι προσωπικό και μπορεί μέσω αυτού να δέχεται ανακοινώσεις Γραμματείας/Πανεπιστημίου ή να επικοινωνεί με τους καθηγητές του/της ). Οπότε η ενημέρωση από πλευράς τεχνικών υποδομών, είναι σε μεγάλο βαθμό ικανοποιητική. Θα βρεις εύκολα τις πληροφορίες που χρειάζεσαι!
Υ.Γ: και εδώ στο forum άλλα παιδιά έχουν προσφέρει Βήμα-Βήμα οδηγίες για πώς να ρυθμίσεις βασικές υπηρεσίες / παροχές του ιδρύματος. Μόλις τελειώσουν οι εγγραφές, θα μπορείτε να τις αξιοποιήσετε άμεσα!
Αν είναι έτσι τότε μια χαρά. απλώς ανησυχούσα λιγάκι για τις τιμές καθώς έχω ακούσει ότι είναι λίγο τσιμπημένες. Αλλά εφόσον γίνεται ενημέρωση από το ίδιο το πανεπιστήμιο και τους καθηγητές , τότε θα βρω σίγουρα μια άκρη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες =)