[ΛΕΣΒΟΣ] Ομάδα Κρουστών Μυτιλήνης

   
   

 ΛΕΣΒΟΣ - Φοιτητικές Ομάδες

 
Συγγραφέας [ΛΕΣΒΟΣ] Ομάδα Κρουστών Μυτιλήνης
 
       
Δευ, 11 Νοέ 2013 6:04 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


ikoutz
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα


Nov 01, 2013
3


Σεμινάριο Κρουστών για ένταξη στην Ομάδα Κρουστών Μυτιλήνης


Την Παρασκευή 15/11 και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Χατζηγιάννη (Πατριάρχου Γρηγορίου 13) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σεμινάριο κρουστών με σκοπό την ένταξη στην Ομάδα Κρουστών Μυτιλήνης, οι «μουσικές» της οποίας βασίζονται στη μεθοδολογία του καθηγητή Βασίλη Βασιλάτου, που κάνει μαθήματα 1 φορά το μήνα στην πόλη της Μυτιλήνης (Διάρκεια: 4 ώρες, Αντίτιμο: 20 ευρώ και 10 ευρώ για τους προπτυχιακούς φοιτητές).
Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι βασικές αρχές της εν λόγω μεθοδολογίας και θα γίνει μια πρώτη γνωριμία με τον τρόπο λειτουργίας και συνεργασίας της ομάδας σε μουσικό επίπεδο. Το σεμινάριο, αλλά και γενικότερα η μουσική προσέγγιση του Βασίλη Βασιλάτου, απευθύνεται τόσο σε άτομα με μουσικές γνώσεις όσο και χωρίς. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.
Στοιχεία Επικοινωνίας
6937889408, 6974129377
koutzasnew ΣΤΟ yahoo ΤΕΛΕΙΑ gr, v.petreniti ΣΤΟ gmail ΤΕΛΕΙΑ com

     
 
       
Δευ, 18 Νοέ 2013 3:43 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


ikoutz
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα


Nov 01, 2013
3


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΡΟΥΣΤΩΝ


Την Παρασκευή 22/11 και ώρα 21:00 θα γίνει συνάντηση με σκοπό την Επανασύσταση της Ομάδας Κρουστών Μυτιλήνης. Μετά το πέρας της συζήτησης, ο υπολειπόμενος χρόνος θα αφιερωθεί στην πρόβα.


ΚΥΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

Η Ομάδα Κρουστών Μυτιλήνης ξεκινάει από την Αρχή. Τα προηγούμενα 2,5 χρόνια θα αποτελέσουν βάση δεδομένων, εμπειρίας και γνώσης. Ο ρόλος παλαιότερων μελών διαφοροποιείται, σε σχέση με αυτόν των υπολοίπων, μόνο στο συμβουλευτικό και διευκρινιστικό κομμάτι της διαδικασίας. Επομένως, όποιος παραστεί στην εν λόγω συνάντηση, χρειάζεται να έχει διάθεση να συμμετέχει εν μέρει στο στήσιμο νέας ομάδας, και όχι μόνο στην ένταξη σε μία υπάρχουσα.


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΤΩΝ

1. Η Ομάδα Κρουστών βασίζεται στα μαθήματα (και τη μεθοδολογία που παρουσιάζεται σε αυτά) του καθηγητή Βασίλη Βασιλάτου, που γίνονται 1 φορά το μήνα στην πόλη της Μυτιλήνης, και στη συνέχεια στις πρόβες που κανονίζουν μεταξύ τους τα μέλη της Ομάδας, 1 ή 2 φορές την εβδομάδα. Η σίγουρη 1 πρόβα γίνεται κάθε Παρασκευή στις 21:00 στην αίθουσα Χατζηγιάννη.

2. Τα μηνιαία μαθήματα κοστίζουν 20 ευρώ για κάθε σύνκρουστο μέλος, ενώ είχε οριστεί από την παρελθούσα γενιά της Ομάδας το αντίτιμο των 10 ευρώ μηνιαία για τους προπτυχιακούς φοιτητές. Οι πρόβες ήταν, είναι και θα είναι δωρεάν. Σχετικά με τα μαθήματα, το συνολικό ποσό που εξασφαλίζεται από το αντίτιμο κάθε σύνκρουστου μέλους, χρησιμοποιείται αφενός για την κάλυψη των εισιτηρίων, αφετέρου για την αμοιβή του διδάσκοντα. Τα μαθήματα είθισται να γίνονται Κυριακές, μέσα στις ώρες 11:00-18:00, ενώ η πραγματική τους διάρκεια ανέρχεται συνήθως στις 4 ώρες περίπου.

3. Ως εκ τούτου, απαραίτητα προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα της Ομάδας, είναι η ενεργή συμμετοχή των σύνκρουστων μελών της, τόσο στα μηνιαία μαθήματα, όσο και τις εβδομαδιαίες πρόβες.

4. Για την ομαλή λειτουργία της Ομάδας σε μηνιαία βάση, απαιτείται η διεξαγωγή μιας σειράς από επιμέρους εργασίες, λιγότερο ή περισσότερο τακτικές (ενημέρωση ομάδας, μηνιαία εισιτήρια καθηγητή, ταμείο ομάδας για επιπλέον προκύπτοντα έξοδα, εξασφάλιση χώρων για πρόβες, επικοινωνία με Ομάδες αίθουσας Χατζηγιάννη για διάφορα ζητήματα, οργάνωση περιοδικής καθαριότητας αίθουσας Χατζηγιάννη κοκ). Κατ’ επέκταση, χρειάζεται να αποδοθούν αρμοδιότητες στα σύνκρουστα μέλη και να γίνει δίκαιος καταμερισμός των εργασιών.

5. Στα μαθήματα και τις πρόβες παίζουμε με μπαγκέτες τύπου 5Α, κατά προτίμηση με ξύλινο κεφαλάκι και όχι πλαστικό πρόσθετο, οι φθηνότερες διαθέσιμες είναι υπεραρκετές. Άπαντα τα ενδιαφερόμενα σύνκρουστα μέλη χρειάζεται να έχουν το μπαγκετοζεύγος τους. Όσο για κρουστά, όποιο παίζεται με μπαγκέτες είναι επαρκές. Επίσης, όποιο αντικείμενο μπορεί, χτυπώντας το με μπαγκέτες, να μετατραπεί σε κρουστό και είναι εύκολα μεταφέρσιμο, είναι εξίσου επαρκές.


ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΑΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 22/11

1. Ημερομηνία 1ου μαθήματος με το Βασίλη, με προτεινόμενη την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, ώστε να γίνει ένα μάθημα πριν τις γιορτές αλλά να μην αργήσουμε πολύ να το κάνουμε.
2. Υπολογισμός και εκτίμηση της επάρκειας του ανθρώπινου δυναμικού σε σχέση με τη δυνατότητα κάλυψης των οικονομικών αναγκών.
3. Αριθμός εβδομαδιαίων προβών, δηλαδή αν θα γίνεται και 2η πρόβα και αν ναι, που.
4. Αναδιαμόρφωση λίστας email και ενδεχόμενη δημιουργία μιας «κανονικής» και πιο χρηστικής λίστας (πχ google list κοκ)
5. Μαζική παραγγελία μπαγκετών.
6. Ανάθεση των παρακάτω αρμοδιοτήτων σε σύνκρουστα μέλη: ενημέρωση ομάδας, μηνιαία εισιτήρια καθηγητή, ταμείο ομάδας για επιπλέον προκύπτοντα έξοδα, εξασφάλιση χώρων για πρόβες, επικοινωνία με Ομάδες αίθουσας Χατζηγιάννη για διάφορα ζητήματα, οργάνωση περιοδικής καθαριότητας αίθουσας Χατζηγιάννη κοκ.
7. Περαιτέρω διευκρινίσεις, πληροφορίες, επισημάνσεις κλπ.

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

     
 
       
Δευ, 25 Νοέ 2013 7:30 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


ikoutz
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα


Nov 01, 2013
3


1ο μάθημα της νέας Ομάδας Κρουστών Μυτιλήνης


Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 στην αίθουσα Χατζηγιάννη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, μαζευόμαστε για το 1ο μάθημα της νέας Ομάδας Κρουστών Μυτιλήνης από τον καθηγητή μουσικής Βασίλη Βασιλάτο.

Η πρόσκληση απευθύνεται και σε άτομα που δεν έχουν έρθει σε καμία πρόβα. Η Ομάδα Κρουστών ξεκινάει από την Αρχή, καθώς αποτελείται από κάποια παλιά αλλά κυρίως από καινούρια μέλη.

Το αντίτιμο του μαθήματος ανέρχεται στα 20 ευρώ και 10 ευρώ για τους προπτυχιακούς φοιτητές, ενώ η διάρκειά του είναι συνήθως 3 έως 4 ώρες.

Χρειαζόμαστε μπαγκέτες τύπου 5Α, κατά προτίμηση με ξύλινο κεφαλάκι, αλλά και με πλαστικό είναι ΟΚ. Οι πιο φθηνές είναι και οι πιο κατάλληλες Smile

Ό,τι (και αν) διαθέτουμε που χτυπώντας το με μπαγκέτες μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρουστό (και μεταφέρεται εύκολα) το φέρνουμε μαζί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

6937889408, 6974129377
koutzasnew ΣΤΟ yahoo ΤΕΛΕΙΑ gr, v.petreniti ΣΤΟ gmail ΤΕΛΕΙΑ com


     
   
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)


   


 
Μετάβαση στη:  
 

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις ΛΕΣΒΟΣ: 2ο Συνέδριο «Cultural Informa...

Συζήτηση: Ημερίδες - Συνέδρια - Ακαδημαϊκές Εκδηλώσεις Απαντήσεις: 0

Τετ, 12 Ιούν 2019 11:05 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις ΛΕΣΒΟΣ: 06-09/06/2019 - 2ο συνέδριο Σ...

Συζήτηση: Ημερίδες - Συνέδρια - Ακαδημαϊκές Εκδηλώσεις Απαντήσεις: 0

Παρ, 07 Ιούν 2019 3:19 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις ΛΕΣΒΟΣ: Ημερίδα «Η Οπτική του Φύλου σ...

Συζήτηση: Ημερίδες - Συνέδρια - Ακαδημαϊκές Εκδηλώσεις Απαντήσεις: 0

Παρ, 10 Μάϊ 2019 4:48 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις radio-LOFOS: Αναρτήσεις-ανακοινώσεις ...

από inertia
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Ραδιοφωνικός Σταθμός «Lofos Radio» Απαντήσεις: 0

Πεμ, 29 Μάρ 2018 12:20 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ομάδα e-Περιοδικού! Γίνε Συντάκτης/Συ...

από inertia
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum Απαντήσεις: 0

Τετ, 06 Δεκ 2017 11:46 pm Τελευταίο Μήνυμα


Πρόσφατες συζητήσεις - topics